Magneettinen inspiraatiotaulu

Kun Rouva löysi vuosi sitten kirpparilta isot kultaiset kehykset, hänen päässään käynnistyi ajatusprosessi, jonka tulokset saimme vihdoin seinälle.

img_7908.jpg

Tälle magneettitaululle ei kuulemma kiinnitetä epämääräisiä lappuja ja ostoskuitteja, vaan inspiraatiokuvia, kauniita lehtileikkeitä ja kivoja postikortteja.

Rouva tilasi taulua varten peltisepältä mittojen mukaan leikatun metallilevyn, jonka hän spraymaalasi valkoiseksi. Naulasin levyn kiinni kehyksiin ja ripustin sen seinälle. Käyttämämme spraymaali ei vaikuta kaikkein kestävimämältä, mutta jos maalipinta kuluu häiritsevästi käytössä, metallilevyn pintaan voi kiinnittää vaikka kauniin tapetin tai jonkin kuvan. Metallilevy olisi ehkä kannattanut olla hieman ohuempi, sillä taulusta tuli aika painava. Kaipa se silti seinällä pysyy.

img_7912.jpg

Metalliset muistilehtiön kannet ovat löytyneet kirpparilta, ja leikkasin mattopuukolla pienestä ruutupaperilehtiöstä siihen sopivat sisukset.

Magneetteja Rouva askarteli vanhoista napeista. Hän osti Claes Ohlsonilta pieniä magneetteja ja kiinnitti napit niihin Tremco PL 400 -rakenneliimalla, joka tarttuu tuoteselosteen mukaan kaikkiin materiaaleihin.

img_7910.jpg

img_7914.jpg

img_7920.jpg

Siitä sitten inspiraatiokuvia keräämään Rouvaseni.

Kommentit (8)
  1. Loistavaa, Enni! Lämmitti mieltä kuulla.

    Ja Anneliini, teetä tarpeeksi ohut levy, ettei tule hirveän painava.

  2. Kaunis on, ja oikein inspiroiva!
    Olen haikaillut DIY – magneettitaulusta jo vuoden päivät. Olin ajatellut toteuttavani vastaavan magneettimaalin avulla kun ei tullut mieleenkään että peltisepällä voisi teettää metallilevyn. Ei kun puuhailemaan!

    Ja tosiaan, uusia ideoita odotellessa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *