Matkahuolto pelasti joulun! …tai ainakin joulupaketin toimittamisen

Joululahjat on tänä vuonna hankittu jo hyvissä ajoin, periaatteessa. Yksi lahjoista kuitenkin saapui postissa vasta niin myöhään viime viikolla, että emme ehtineet toimittaa sitä postin kautta eteenpäin anoppilaan. Harmittelimme sitä viikonloppuna ja pohdimme eilen, saisiko sen vielä jonkun kyydissä Etelä-Savoon. Sitten mieleen tuli Matkahuolto.

Matkahuollon sivuilla kerrottiin:

”Pikapaketti aikataulutetaan Matkahuollossa ja kuljetetaan määränpäähän ensimmäisellä mahdollisella yhteydellä. Lähetyshetkellä vahvistetaan, milloin paketti on perillä määräpaikassa.”

Oo! Seuraavaksi tarkastamaan henkilöliikenteen aikatauluja.

Rouva kiikutti paketin Matkahuoltoon tänään aamupäivällä, ja se on jo tuossa muutaman tunnin päästä lankomiehen noudettavissa. Eikö olekin ihmeellistä?

Kyllä tästä palvelusta maksaa kaksikymppiä oikein mielellään.

Kommentit (7)
  1. Tuosta tulikin mieleeni, että täällä UKssa ollaan oikein isolla porukalla mietitty mikä Suomen postissa mättää kun kaikki täältä lähetetyt paketit on matkalla viikkotolkulla. Tänne paketit tuli parissa päivässä 🙁

  2. Lapsena maalla oli ihan tavallista, että paketti vietiin suoraan linja-autolle ja vastaanottaja oli sitä tienreunassa odottamassa. Ei auttanut omat aikataulut pettää, tai paketti hurahti parinkymmenen kilometrin päähän lähimmälle linja-autoasemalle 🙂

    1. Samaa tapahtuu ainakin täällä Jyväskylässä edelleen:)

      1. Mitäs bussit veloittavat tällaisesta toimituksesta?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *