Menovinkki: Lego-arkkitehtuurityöpaja ja Lasten designviikonloppu Teurastamolla 13. – 14.9.

Jos minä olisin minä noin 25 vuotta sitten, viettäisin koko alkavan viikonlopun Helsingin Teurastamolla.

HDW-2013-Lasten-viikonloppu-1.jpg

Haaveilin lapsena usein siitä, että minulla olisi niin paljon legoja, että voisin rakentaa niistä ihan mitä vain eivätkä palikat loppuisi kesken. Aika lähellä tätä ollaan lasten arkkitehtuurityöpajassa, jossa rakennetaan kokonaisia kaupunkeja legoista, ja käytössä on peräti 40 000 valkoista legopalikkaa!

Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin Lasten viikonloppua, joka valtaa Teurastamon la 13. –  su 14.9.2014. Legokaupunkia kasataan klo 10 – 18 molempina päivinä.

Luvassa on myös muuta ohjelmaa kuten askartelua ja muotisirkusta: http://www.helsinkidesignweek.com/ohjelma/lasten-viikonloppu/.

Pitääpä käydä tutustumassa! (Ja jos ihan vähän kokeilisi niitä legojakin.)

HDW-2013-Lasten-viikonloppu-4.jpg

Kuvat: Helsinki Design Week

 

Lisätiedot:
http://www.helsinkidesignweek.com/ohjelma/lasten-viikonloppu/
http://www.lego.fi

Kommentit (2)
 1. KolmenÄiti
  12.9.2014, 20:31

  Mä oli tuolla viime vuonna yksin kolmen pienen lapsen kanssa. Vähän noloa myöntää, että he tykkäsivät eniten Ikean leikkikeittiöistä, letuista ja pehmoleluista. Tapahtuma oli Katajanokalla ja niissä tiloissa, jossa pystyi rakentamaan Legoilla oli ihan kamala lattia. Piti olla ilman kenkiä ja siitä lattiasta jäi tikkuja kiinni sukkiin ihan hirveitä määriä! Toi kuvassa näkyvä vihreä matto oli ihan hyvä, mutta se muu lattia ei sopinut lainkaan siihen tarkoitukseen…
  Tänä vuonna emme pääse, kun ollaan viikonloppu maalla.

  1. Tuolla Teurastamolla oli nyt hyvä lattia. Tapahtuma oli mun mielestäni muutenkin kiva, ja ihmisiä oli hyvin liikenteessä. Lämmin ja aurinkoinen sää tietysti auttoi asiaa.

   Lapsi ei saanut laitettua kovinkaan montaa legopalikkaa kiinni toisiinsa, mutta hän tykkäsi siitä niin kovasti ettei olisi halunnut lähteä kotiin. Ja sitten hän kyseli loppuviikonlopun, että mennäänkö takaisin sinne, missä on legopalikoita… 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *