Menovinkki: Muumibaletti (eli Oopperan kevätkausi myynnissä)

Isyyspakkaus

Kun kävimme katsomassa Romeo ja Julia -baletin muutama viikko sitten, uhosin, että olen päättänyt tutustua tähän taidemuotoon tarkemmin. Ooperan ja baletin kevätkauden liput tulivat myyntiin tänään, ja kävin heti ostamassa liput niihin kahteen esitykseen, jotka haluamme ehdottomasti nähdä.

Joutsenlampi on klassikkojen klassikko, ja pelkästään sen musiikin kuuleminen livenä nostaa varmasti niskakarvat pystyyn. Rouva on nähnyt sen ainakin viisi kertaa, ja hän odottaa tätä Kenneth Greven versiota siksi, että koreografi on kertonut uudistaneensa teosta paikoin. Tarkoituksemme olisi mennä katsomaan se kahdestaan, joten katsellaan myöhemmin, kuka hoitaa lapsia. (Vink vink.)

Muumipeikko ja pyrstötähti -baletti taas kuulostaa esitykseltä, jota 4-vuotiaskin jaksaisi katsoa. Ja onhan balettia tanssiva muumi niin hassu ajatuksena, että odotan itsekin esityksen näkemistä.

Joutsenlampea esitetään Oopperatalon päänäyttämöllä, mutta Muumibaletti on pienemmässä Alminsalissa. Kannattaa siis hankkia liput, kun niitä on vielä jäljellä.

Oopperalippuja ajattelin katsella vähän myöhemmin. Sevillan parturi kiinnostaisi, mutta lippuja varmaan saa vielä vähän lähempänäkin.

Kommentit

Nekkutyttoe (Ei varmistettu)

Liittymättä mitenkään tähän postaukseen, kiitos kun vinkkasit tuosta Freskan kotisiivouspalvelusta! Otettiin kokeilumielessä kertasiivous, ja olipa hauska tulla kotiin kun mm. kitara ja CD-levyjen kannet oli putsattu. Myös vessaharjan telineen oli hinkannut. Taidetaan ottaa tavaksi :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Hienoa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi, muumibaletti ois niin kiva ja tanssityttöseni varmasti rakastaisi sitä. Mutta vielä on muistossa se katkeruus kun kauan odotettu Kaunotar ja Hirviö sing-a-long näytös (liput ostettu monta kk etukäteen, rahallinen tappio onneksi mitätön) jäi väliin lapsen sairastumisen vuoksi...joten ei pysty vaan repeämään ostamaan lähes 100 euron lippuja etukäteen...eli ärh sille että kaikki kiva loppuunmyydään niin ajoissa, ettei voi tehdä ex tempore kulttuuriretkiä...

Tommi K
Isyyspakkaus

Voi ei... Mä vaan luotan, että kyllä ne liput saa sitten jollekin eteenpäin, jos ei itse pääse. Mutta se on kyllä tosi kurja, että tosi monen tapahtuman liput tulee myyntiin niin kovin aikaisin, ja monet show't myydään myös loppuun tosi aikaisin. Toki se pienentää tapahtumajärjestäjien riskejä, mutta kuluttajalle huonompi systeemi.

Mari S (Ei varmistettu)

Ostin näköjään sattumalta samaan näytökseen itselleni ja tytölle liput. Ehkäpä bongaan teidät sieltä :).

Tommi K
Isyyspakkaus

Hauskaa! Sano terve, jos näet!

Kommentoi