Mimi ja Kuku Elmu Kidsin brunssilla

Isyyspakkaus

Long time no see!

Elävän musiikin yhdistys ELMU ry. on lanseerannut hiljattain ELMU Kids -tapahtumasarjan, jossa lapsiperheille tarjotaan kulttuuria ja brunssia Nosturissa. Sain ELMU:lta kutsun ensimmäiseen brunssikonserttiin, jossa sattui esiintymään suuri suosikkimme Mimi ja Kuku!

Lapsiystävällinen brunssi sisälsi pieniin suihin hyvin uppoavia ruokia. Lihapullat ja muusi olisivat hyvin riittäneet meille, mutta otettiinpa kuitenkin myös nakkia, sillä niitä saa niin harvoin.

Olipa hauska nähdä Mimi ja Kuku pitkästä aikaa livenä keikalla!

Pieni muistelee edelleen sitä, miten Mimi lakkasi hänen kyntensä lähes kaksi vuotta sitten, ja muistipa hän senkin, miten hän oli kuuntelemassa Mimiä ja Kukua Töölönlahdella kesällä 2014 olkapäilläni istuen.

Vaikka olemme tavanneet Mimin ja Kukun aiemminkin, edellisestä kerrasta on sen verran aikaa, että esityksen alkupuolella tyttö tuntui jännittävän kovasti esiintyjiä.

Kehotin häntä siirtymään lähemmäksi ja pian huomasinkin hänen jo kävelevän kohti lavaa. Sitten jopa puolittain lavalle.

Olin jo aikeissa hakea hänet pois, kun Mimi kysyi, olisiko yleisössä eläinlääkäriä, joka voisi tulla apuun. Ja kukas nousikaan lavalle ensimmäisenä?

Minustakin on kyllä tullut näinä vuosina ihan Mimi ja Kuku -fani. Esitykset ovat hauskoja ja niissä on muutakin kuin laulua. Lapset ovat aivan kympillä mukana, ja esiintyjillä on aina aikaa sekä ennen että jälkeen show'n tavata pieniä (ja isoja) fanejaan.

Ostin lähtiessäni vielä Kukulta nuottikirja, jossa on uusimman Pariisi-albumin sävellykset sekä pari vanhempaa hittiä. Kirjan mukana tuli CD-levy, jonka olemme kuunnelleet muutamaan otteeseen, ja voi miten kivoja kappaleita sillä onkaan!

Uusin levy on tähän astisista selvästi kiinnostavin myös musiikillisesti, ja olen itsekin kuunnellut sitä mielelläni. Lempikappaleeni on Kuuletko tuulen soivan.

Jos kiinnostuit Elmu Kidsin brunssitapahtumista, käy tsekkaamassa tarjonta netistä.

Ja Mimin ja Kukun keikkakalenteri löytyy heidän kotisivuiltaan

Kommentit

AdaT (Ei varmistettu)

Kiitos tästä postauksesta. Meillä pian 1-vuotias on nyt innostunut musiikista kovasti ja tämä lastenmusaskene ei ole itselleni ollenkaan tuttu, joten on kiva saada tietoa laadukkaasta musiikista lapsille. Pariisi-levy meni heti tilaukseen :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Hauskaa! Ei meilläkään hirveästi lastenmusiikkia tunneta edelleenkään. Toinen mistä tyttö on tykännyt on Mimmit, joilla on myös tv-sarja.

Kukkuu kuuleeko maa

Hih, meillä katsottiin heidän tv-sarjaansa liki taukoamatta vuonna 2010. Nyt en enää edes muistanut tuota valloittavaa kaksikkoa. Täytynee laittaa kaverit taas korvan taakse, kun tuon kolmosen sukat ovat alkaneet pyöriä jaloissa, soi musiikki kuin musiikki.

Kommentoi