Mimi ja Kuku Elmu Kidsin brunssilla

Long time no see!

IMG_8151.jpg

Elävän musiikin yhdistys ELMU ry. on lanseerannut hiljattain ELMU Kids -tapahtumasarjan, jossa lapsiperheille tarjotaan kulttuuria ja brunssia Nosturissa. Sain ELMU:lta kutsun ensimmäiseen brunssikonserttiin, jossa sattui esiintymään suuri suosikkimme Mimi ja Kuku!

Lapsiystävällinen brunssi sisälsi pieniin suihin hyvin uppoavia ruokia. Lihapullat ja muusi olisivat hyvin riittäneet meille, mutta otettiinpa kuitenkin myös nakkia, sillä niitä saa niin harvoin.

IMG_8123.jpg

IMG_8126.jpg

Olipa hauska nähdä Mimi ja Kuku pitkästä aikaa livenä keikalla!

Pieni muistelee edelleen sitä, miten Mimi lakkasi hänen kyntensä lähes kaksi vuotta sitten, ja muistipa hän senkin, miten hän oli kuuntelemassa Mimiä ja Kukua Töölönlahdella kesällä 2014 olkapäilläni istuen.

IMG_8174.jpg

Vaikka olemme tavanneet Mimin ja Kukun aiemminkin, edellisestä kerrasta on sen verran aikaa, että esityksen alkupuolella tyttö tuntui jännittävän kovasti esiintyjiä.

IMG_8187.jpg

Kehotin häntä siirtymään lähemmäksi ja pian huomasinkin hänen jo kävelevän kohti lavaa. Sitten jopa puolittain lavalle.

Olin jo aikeissa hakea hänet pois, kun Mimi kysyi, olisiko yleisössä eläinlääkäriä, joka voisi tulla apuun. Ja kukas nousikaan lavalle ensimmäisenä?

IMG_8242.jpg

Minustakin on kyllä tullut näinä vuosina ihan Mimi ja Kuku -fani. Esitykset ovat hauskoja ja niissä on muutakin kuin laulua. Lapset ovat aivan kympillä mukana, ja esiintyjillä on aina aikaa sekä ennen että jälkeen show’n tavata pieniä (ja isoja) fanejaan.

IMG_8255.jpg

Ostin lähtiessäni vielä Kukulta nuottikirja, jossa on uusimman Pariisi-albumin sävellykset sekä pari vanhempaa hittiä. Kirjan mukana tuli CD-levy, jonka olemme kuunnelleet muutamaan otteeseen, ja voi miten kivoja kappaleita sillä onkaan!

Uusin levy on tähän astisista selvästi kiinnostavin myös musiikillisesti, ja olen itsekin kuunnellut sitä mielelläni. Lempikappaleeni on Kuuletko tuulen soivan.

IMG_8284.jpg

Jos kiinnostuit Elmu Kidsin brunssitapahtumista, käy tsekkaamassa tarjonta netistä.

Ja Mimin ja Kukun keikkakalenteri löytyy heidän kotisivuiltaan

IMG_8286.jpg

Kommentit (3)
  1. Hih, meillä katsottiin heidän tv-sarjaansa liki taukoamatta vuonna 2010. Nyt en enää edes muistanut tuota valloittavaa kaksikkoa. Täytynee laittaa kaverit taas korvan taakse, kun tuon kolmosen sukat ovat alkaneet pyöriä jaloissa, soi musiikki kuin musiikki.

  2. Kiitos tästä postauksesta. Meillä pian 1-vuotias on nyt innostunut musiikista kovasti ja tämä lastenmusaskene ei ole itselleni ollenkaan tuttu, joten on kiva saada tietoa laadukkaasta musiikista lapsille. Pariisi-levy meni heti tilaukseen 🙂

    1. Hauskaa! Ei meilläkään hirveästi lastenmusiikkia tunneta edelleenkään. Toinen mistä tyttö on tykännyt on Mimmit, joilla on myös tv-sarja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *