Mobiili-internetiä ja eläintarhaa

Eilen hajaannuimme perheen kanssa eri paikkoihin. Rouva lähti omille asioilleen Manhattanille ja minä lasten kanssa kävelyretkelle Prospect Parkin läpi Prospect Park Zoohon. Aivan ensin kävimme kuitenkin hoitamassa AT&T:llä internet-asiat kuntoon ja syömässä hampurilaiset (taas) Purity Dinerissä (289 7th Ave, Brooklyn).

IMG_5392.jpg

Vaikka New Yorkista löytyy periaatteessa paljon wi-fi hotspoteja, ja monille metroasemilla on ilmaiset wi-fit, käytännössä olen huomannut, että nettiyhteyttä ei ole koskaan saatavilla silloin, kun sitä kipeimmin tarvitsee. Siis silloin, kun liikkuu paikasta toiseen ja on vähän eksyksissä tai silloin kun pohtii jossain kadunvarressa, mihin voisi mennä syömään. Päätin siis tällä kertaa hankkia paikallisen prepaid-puhelinliittymän, jotta pääsisin nettiin missä ja milloin vain.

Liittymäni on AT&T:n Prepaid GoPhone 4 Gb, jonka $45:n kuukausimaksuun sisältyy 4 gigatavun verran nopeaa datasiirtoa. Senkin jälkeen mobiilidataa voi käyttää joko hitaalla nopeudella tai maksaa lisämaksua nopeasta netistä. Hinnan päälle lisätään myös $5:n maksu SIM-kortista sekä osavaltion verot. Laitoin kortille myös $10:lla arvoa, sillä liittymällä voi muuten soittaa ja tekstata vain toisiin jenkkinumeroihin.

Ja kyllähän tämä paikallinen puhelinliittymä helpottaa nyt huomattavasti kaupungilla liikkumista, kun kaiken voi tarkistaa netistä ja käyttää Google-karttoja aivan kuin kotonakin.

IMG_5398.jpg

Prospect Parkin toisella laidalla sijaitseva Prospect Park Zoo oli kiva kävelyretkikohde: pieni eläintarha, jossa oli sopivasti katseltavaa ja puuhasteltavaa pienelle tytölle.

IMG_5401.jpg

Eläimiä oli melko monipuolisesti kotieläimistä ja linnuista lepakoihin ja matelijoihin. Osa eläimistä oli sisätiloissa ja osa ulkona. 

IMG_5418.jpg

Suurimmat hitit ainakin meille olivat merileijonat, joita myös ruokitaan ja leikitetään päivittäin…

IMG_5439.jpg

…sekä kotieläinpiha, jossa sai paijata ja syöttää lampaita, vuohia ja alpakoita.

IMG_5454.jpg

Tyttö tykkäsi eläintarhasta tosi paljon, vaikka hän kaipasikin hieman leijonia, joita tarhassa ei ollut kuin patsaana. Onkos jollain tiedossa, ovatko Bronx Zoon leijonat lainkaan nähtävillä näin talvisaikaan?

IMG_5460.jpg

Kommentit (2)
  1. Onko teillä tällä kertaa rattaat mukana vai ootteko taas pelkällä kantorepulla matkalla?

    1. Mietittiin niitä rattaita, mutta päädyttiin lähtemään ilman, sillä poika ei vielä oikein osaa istua. Hän on siis kantorepussa, ja tyttö kävelee mukana. Välillä tyttö tulee syliin tai olkapäille.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *