Mökin maalaaminen etenee

Että mitä kuuluu mökin maalaamiselle? Kiitos hyvää! Täysin valmista ei vielä ole, mutta 3/4 on maalattu pintamaalilla ja loppukin jo pohjamaalattu. Voisi siis sanoa, että maalaustyö on yli 90-prosenttisesti valmis.

Maalinpesun ja muiden pohjatöiden kanssa urakkaan on mennyt tähän mennessä 9 työpäivää tai -iltaa, ja yhden päivän työ on vielä jäljellä.

Jonkin verran pohjatöitä mökin kääntöpuolella oli vielä tehtävänä, sillä vanha maali oli sen verran huonossa kunnossa, että sitä oli raavittava pois reippaammin.

Räystään aluset olivat kaikkein ikävimmät maalata, ja niitä sutiessani maalasin itseänikin niin, että kollegat huomauttelivat töissä, että korvani olivat maalissa.

Olen maalannut mökkiä useampana iltana puolille öille, joten tuntuu, että en ole nähnyt perhettäni viime viikon syntymäpäiviä lukuun ottamatta juurikaan.

Lähes yhtä ikävä juttu ovat hyttyset, joita ilmestyy auringon laskettua puiden taakse niin, että tämän kuvan ottamisen jälkeen jouduin lähtemään hetkeksi mökin sisäpuolelle turvaan.

Nyt jäljellä on enää tämän mökin takana olevan matalamman lisärakennuksen ja sen yläpuolella olevan päätykolmion maalaus. Sanoisin, että se on sellainen 5 – 6 tunnin homma, jonka teen todennäköisesti jonain iltana töiden jälkeen. Senkin jälkeen pitää vielä saada uudet laudat parin lahon laudan tilalle ja kunnostaa myös mökin ovi, mutta niiden maalaaminen on hädin tuskin mainitsemisen arvoinen asia.

Onhan tässä ollut taas vähän enemmän työtä kuin ajattelin, mutta sen jaksaa, kun ajattelee lopputulosta!

Ja sitä, ettei tätä tarvitse tehdä uudelleen vuosikausiin.

koti remontointi piha-ja-puutarha
Kommentit (2)
  1. Voi ei, miten hyvältä näyttää!:) Kiitos ravintolavinkistä, ties vaikka täällä juhlistaisimme minunkin syntymäpäiviäni elokuussa 😉
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    1. Hienoa! Lämmin suositus!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *