Mökkijuhannus kahdella lapsella

Isyyspakkaus

Tämä juhannus oli kovin erityinen, ja siihen mahtui monta asiaa, joita teimme ensimmäistä kertaa.

Vähäisin asia ei tietenkään ollut se, että tämä oli pojan ensimmäinen juhannus. Hän kyllä taisi missata suurimman osan viikonlopusta.

Tyttö puolestaan pääsi ensimmäistä kertaa melontaretkelle kumiveneellä...

...pelaamaan mölkkyä...

...ja paistamaan makkaraa hiilloksella.

Hän oli myös haljeta, kun kerroin, että minulla on hänelle puhallettava uima-allas, ja hän pääsi ensimmäistä kertaa polskimaan ja kellumaan siinä. 

Mutta huhheijaa, onpas tämä ollut intensiivinen viikonloppu vanhemmille, joille tämä oli ensimmäinen mökkijuhannus kahden lapsen kanssa: kaikki se mukaan pakattu tavara, kaikki vauvanhoitoon liittyvät asiat ilman juoksevaa vettä ja pelkällä aurinkosähköllä, ajoittain vatsanväänteistä itkevä kolmeviikkoinen vauva, katkonaiset yöunet ja siihen päälle vielä huomionkipeä nelivuotias.

Naureskelinkin Rouvalle puolitosissani, että ei tämä mökkeily ole ihan lapsiperheen hommaa.

Mutta sitten se kaikki vaiva ja väsymys unohtuu, kun näkee, miten onnellinen tyttö on tästä kaikesta. Ja juhannussää on ollut paras miesmuistiin.

Tämä juhannusretki oli vasta harjoittelua, sillä olen menossa vielä ensi viikolla töihin, mutta palaamme mökkitunnelmiin varmaan jo viikon päästä. Ainakin tällä hetkellä tuntuu, että ei tämä ylitsepääsemättömän hankalaa ole ollut.

Ja kyllähän tämä aika herkäksi vetää, kun näkee omat pienet ihmiset ensimmäistä kertaa ikinä nukahtaneena vierekkäin mökkituvan sängylle. Hyviä juhannusunia rakkaat!

Kommentit

Toffle (Ei varmistettu)

Kyllä se mökkeily tuosta helpottu... sitten aikanaan. Viimeistään sitten kun kaikki saavat nukuttua yönsä ja kellään ei ole vaippoja :). Tosi sissijä kyllä olette, kun olette mökille yleensä lähteneet. Siitä nostan teille hattua - itseänihän ei olisi saanut mökille noin pienen vauvan kanssa millään!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Hetkisen mietitytti lähteminen, mutta nyt on tosi hyvä mieli, että mentiin sinne. Kaikille jäi positiiviset fiilikset.

Piipo79

Meillä oltiin viime kesänä 3v ja 4kk combolla ulkomailla (koko perheen tavarat 17kg:oon viikon reissulle josta olen erityisen ylpeä). Saman toistin syksymmällä yksin (anoppi ja äitini tosin mukana) kun pienin oli 6kk. Siihen retkeen kuului vielä maan sisällä kohteen vaihto (saarelle), josta mummot olivat alkuun skeptisiä. Mutta hyvin se onnistui! Mielestäni on aivan paras aika reissata kun nuorempi nukkuu niin paljon ja ruoka kulkee mukana! Nyt kun hän on 1v 4kk niin huh huh. Aika perässäjuoksemista!

Tommi K
Isyyspakkaus

Me kans haaveillaan (tietty) jo jostain reissusta syksylle, mutta aika paljon riippuu siitä, millainen nukkuja uusi tulokas on ja tuleeko jotain mahavaivoja.

Nuorgamin Emmi (Ei varmistettu) http://emminuorgam.com

Just eilen katselin kuvia kahden vuoden takaa - olin juhannuksena mökillä 3kk ja 1v 3kk kanssa, mies tietty normaaliin tapaan töissä. En tajua miten siitä on selvitty, mutta ilmeisesti jotenkin. Eikä se enää ole yhtään niin hankalaa! Onneks FB muistuttaa säännöllisin väliajoin, että miten elämä koko ajan helpottuu. :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Huh, vuoden ikäerolla varmaan ihan kotona olokin on tarpeeksi rankkaa kahden vaippaikäisen kanssa :D

KooB (Ei varmistettu)

No nyt ei kyllä tyttö huhu kumialtaaseen kun on varustetta vaikka muille jakaa :D
Ihanat pienet :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kyllä, kellukkeita löytyi vaikka muille jakaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Just juhannuksena muisteltiin, miten monta kesää sitä pestiinkin aina kestovaippapyykkiä iltaisin mökkisaunassa. Ei enää: lapset juoksevat jo omin päin saunasta tupaan touhuihinsa ja aikuiset voivat jäädä kahdestaan nauttimaan löylyistä. Äkkiä se aika menee!

Tommi K
Isyyspakkaus

Oh dear. Me kyllä päätettiin jo tytön kanssa, että mökillä mennään kertakäyttövaipoilla, vaikka muuten "kestoillaankin".

Kommentoi