Mökkijuhannus kahdella lapsella

Tämä juhannus oli kovin erityinen, ja siihen mahtui monta asiaa, joita teimme ensimmäistä kertaa.

Vähäisin asia ei tietenkään ollut se, että tämä oli pojan ensimmäinen juhannus. Hän kyllä taisi missata suurimman osan viikonlopusta.

IMG_0419-2.jpg

Tyttö puolestaan pääsi ensimmäistä kertaa melontaretkelle kumiveneellä…

IMG_0421-2.jpg

…pelaamaan mölkkyä…

IMG_5093-2.jpg

…ja paistamaan makkaraa hiilloksella.

IMG_5032-2.jpg

Hän oli myös haljeta, kun kerroin, että minulla on hänelle puhallettava uima-allas, ja hän pääsi ensimmäistä kertaa polskimaan ja kellumaan siinä. 

IMG_4967-2.jpg

Mutta huhheijaa, onpas tämä ollut intensiivinen viikonloppu vanhemmille, joille tämä oli ensimmäinen mökkijuhannus kahden lapsen kanssa: kaikki se mukaan pakattu tavara, kaikki vauvanhoitoon liittyvät asiat ilman juoksevaa vettä ja pelkällä aurinkosähköllä, ajoittain vatsanväänteistä itkevä kolmeviikkoinen vauva, katkonaiset yöunet ja siihen päälle vielä huomionkipeä nelivuotias.

Naureskelinkin Rouvalle puolitosissani, että ei tämä mökkeily ole ihan lapsiperheen hommaa.

Mutta sitten se kaikki vaiva ja väsymys unohtuu, kun näkee, miten onnellinen tyttö on tästä kaikesta. Ja juhannussää on ollut paras miesmuistiin.

IMG_5006-2.jpg

Tämä juhannusretki oli vasta harjoittelua, sillä olen menossa vielä ensi viikolla töihin, mutta palaamme mökkitunnelmiin varmaan jo viikon päästä. Ainakin tällä hetkellä tuntuu, että ei tämä ylitsepääsemättömän hankalaa ole ollut.

IMG_4813-2.jpg

Ja kyllähän tämä aika herkäksi vetää, kun näkee omat pienet ihmiset ensimmäistä kertaa ikinä nukahtaneena vierekkäin mökkituvan sängylle. Hyviä juhannusunia rakkaat!

Lapset-2.jpg

Kommentit (10)
  1. Just juhannuksena muisteltiin, miten monta kesää sitä pestiinkin aina kestovaippapyykkiä iltaisin mökkisaunassa. Ei enää: lapset juoksevat jo omin päin saunasta tupaan touhuihinsa ja aikuiset voivat jäädä kahdestaan nauttimaan löylyistä. Äkkiä se aika menee!

    1. Oh dear. Me kyllä päätettiin jo tytön kanssa, että mökillä mennään kertakäyttövaipoilla, vaikka muuten ”kestoillaankin”.

  2. No nyt ei kyllä tyttö huhu kumialtaaseen kun on varustetta vaikka muille jakaa 😀
    Ihanat pienet 🙂

    1. Kyllä, kellukkeita löytyi vaikka muille jakaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *