Mummo lattialla

Isyyspakkaus

Äitini oli aiemmin jo hieman pahoillaan siitä, että pappa vie kaiken huomion, ja tyttö ei tuntunut osaavan lainkaan sanaa mummo. Kun tytöltä kysyttiin, kuka on Skype-puhelun kuvassa, vastaus oli: "Pappa!" Kun häneltä kysyttiin, kuka muu on kuvassa, vastaus oli edelleen: "Pappa!"

Kun vanhempani tulivat kyläilemaan muutama viikko sitten, äitini tuli ensin sisään. Kysyin tytöltä: "Kuka tuli?" Siihen hän vastasi ilahtuneena: "Pappa!"

Myöhemmin, kun vanhempani olivat jo lähteneet takaisin kotiinsa, lattialta löytyi äitini pudonnut tarrapapiljotti. Tyttö poimi sen käteensä ja katseli sitä.

Sitten hän totesi: "Mummo."

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä poika on kiinnostunut vain miehen isästä ja mun äidistä ja isäpuolesta. Sanoo papat ja mummo,mutta miehen äitiä ei noteeraa juuri ollenkaan eikä sano mummoksi vaikka sen osaa. Vaikka tämäkin mummo paljon tekemisissä. Olisko niin että henkilökemiat ei vaan kohtaa. Pappa oli yhteen aikaan ainut sana muuten jota hoki!

Tommi K
Isyyspakkaus

Jouluna "mummokin" alkoi meillä onneksi löytyä, mutta kyllä pappa on meillä ykkönen. Voittaa jopa isän ja äidin. Isässäni on jotain ihmeellistä, sillä kaikki lapset ja eläimet tuntuvat menevän hänestä sekaisin. Myös Eppu.

Marihanna (Ei varmistettu)

Pappa on niin helppo sanoa. :-) Oma lapseni hoki ”päppää”. Ei kuitenkaan tarkoittanut sillä isoisää, vaan teletappeja.

Piipo79

Meillä on kanssa pappa kovassa huudossa. Nyt kun ovat välipäiviä hoitamassa tyttöä niin riemu on rajaton, eikä ihme, kun jaksavat puuhastella tytön kanssa vaikka mitä kivaa! Tosin nyt mummokin on alkanut olemaan niin tärkeä että töihin lähtiessäni tyttö olisi halunnut herättää hänet "mummo nukkuu""mummo herättää".

pom pom

Voi mummoa. :) Meilläkin alettiin ensin ihailla pappaa, mutta nykyään 2- ja 3-vuotiailla mummo on ykkönen.

HelloAochi

Hah, meillä just toisinpäin. Mummo on ihan paras, papus on jäänyt ihan paitsioon. Kuopion mummista ja ukista puhumattakaan, poika vaan hokee mummomummomummo.

Nyt joulomalla ensimmäisiä kertoja Kain edes noteerasi papusin jotenkin ja alkoi kutsumaan häntä pusuksi :D

Papus=ukki, papus su=ukkisi, jonka poika lyhentää kätsästi pusuksi <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi miten hauska juttu arjesta! Nauratti jo lukiessa mut sit nauratti lisää kun kuvaan ilmestyi miehen karvainen käsi joka piteli tarrapapiljottia. Sitä ennen kuin luki että...tyttö otti papiljotin käteensä... Ja hassua miten mummot pahoittaa mielensä...

MirvaK

Meillä hoetaan vain isisisisiisisisiisisi... Ei tule mummoa, ei pappaa, ei vaaria, ei mummia ja ei ÄITIÄ. Ja isisisi on isi tai joskus lisää. Ja tyttö on kyllä ihan isin-tyttö (1v3kk).

Ystävän lapsi (1v7kk) nimeää henkilöistä vain mummuuuuuu (ystäväni äiti) sekä meidän kuopuksen. Ei sano isää eikä äitiä. :D Ja ystävän lapsi on kyllä ihan mummun poika.

Kai se on lapsellakin, että jonkun kanssa synkkaa vain todella hyvin. Ja jotkut ihmiset vain ovat sellaisia että "lumoavat" toiset.

Hanna80 (Ei varmistettu)

Ihana :) Teille sentään tuli se mummo. Meillä on pappa ja .. toi.

Heidi M (Ei varmistettu)

Meidän taapero on hoidossa arkena isovanhemmilla ja ensin hän oppi sanomaan pappa ja selvästi ilmeni (isoisän harmiksi ja mummon iloksi) papan tarkoittavan molempia isovanhempia. Pian tuli sitten mummokin ja vaikka muuta puhetta ei paljon tule, nimiä neiti osaa pitkän liudan.

Asikaine
Asikaine

Ah hah haa!  :)

Meillä poika (1v3kk) sanoo mummojen lisäksi myös mieheni siskoa mummoksi. Yritetään jankata, että ei kun se on täti. Katsoo hetken ihmeissään ja huutaa iloisena mummo! Tänään juuri jutteli tätinsä kanssa puhelimessa: kuunteli tarkkaan ja huusi mummo! (ja muuten hänellä kuitenkin on paljon jo sanoja) Hän huudahtaa tärkeänä mummo myös silloin, kun puhumme etunimellä tädistä hänen ollessa kuulolla.

MUMMO!

Kommentoi