Mummo lattialla

Äitini oli aiemmin jo hieman pahoillaan siitä, että pappa vie kaiken huomion, ja tyttö ei tuntunut osaavan lainkaan sanaa mummoKun tytöltä kysyttiin, kuka on Skype-puhelun kuvassa, vastaus oli: ”Pappa!” Kun häneltä kysyttiin, kuka muu on kuvassa, vastaus oli edelleen: ”Pappa!”

Kun vanhempani tulivat kyläilemaan muutama viikko sitten, äitini tuli ensin sisään. Kysyin tytöltä: ”Kuka tuli?” Siihen hän vastasi ilahtuneena: ”Pappa!”

Myöhemmin, kun vanhempani olivat jo lähteneet takaisin kotiinsa, lattialta löytyi äitini pudonnut tarrapapiljotti. Tyttö poimi sen käteensä ja katseli sitä.

IMG_3649.jpg

Sitten hän totesi: ”Mummo.”

Kommentit (11)
  1. Ah hah haa!  🙂

    Meillä poika (1v3kk) sanoo mummojen lisäksi myös mieheni siskoa mummoksi. Yritetään jankata, että ei kun se on täti. Katsoo hetken ihmeissään ja huutaa iloisena mummo! Tänään juuri jutteli tätinsä kanssa puhelimessa: kuunteli tarkkaan ja huusi mummo! (ja muuten hänellä kuitenkin on paljon jo sanoja) Hän huudahtaa tärkeänä mummo myös silloin, kun puhumme etunimellä tädistä hänen ollessa kuulolla.

    MUMMO!

  2. Meidän taapero on hoidossa arkena isovanhemmilla ja ensin hän oppi sanomaan pappa ja selvästi ilmeni (isoisän harmiksi ja mummon iloksi) papan tarkoittavan molempia isovanhempia. Pian tuli sitten mummokin ja vaikka muuta puhetta ei paljon tule, nimiä neiti osaa pitkän liudan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *