Muumilaakson tarinat ovat nyt myös C More -suoratoistopalvelussa!

Kaupallinen yhteistyö: C More

Helmikuussa avautunut C More -suoratoistopalvelu toivotettiin perheessämme hyvin tervetulleeksi. Televisio-ohjelmien katselu on meillä siirtynyt muutenkin lähes pelkästään suoratoistoon, joten on kiva saada palvelutarjontaan myös täysin suomalainen ja Suomessa kehitetty vaihtoehto!

IMG_8902_1.jpg

Aivan ensimmäisenä palveluun pääsi tutustumaan tyttömme. Hän saa katsella suoratoisto-ohjelmia silloin tällöin – lähinnä viikonloppuisin – ja olemme huomanneet, että suoratoiston avulla hän malttaa nukkua pidempään. Monet vanhemmat varmasti tunnistavat tilanteen, jossa lasta on vaikea saada heräämään arkiaamuisin, mutta viikonloppuisin hän kyllä nousee spontaanisti arkiaamujakin aiemmin, sillä hän tietää saavansa katsella lastenohjelmia tv:stä.

Tähän kyllästyneinä päätimme jokin aika sitten, että viikonloppuaamuisin ei katsella televisiota lainkaan. Lapsi saa siis nukkua rauhassa niin pitkään kuin oikeasti nukuttaa, ja sitten mahdollisesti joskus myöhemmin päivällä voi katsoa jonkin ohjelman suoratoistosta.

IMG_8934.jpg

Viime aikoina tämä jokin ohjelma on ollut C Morelta löytyvä 1990-luvun klassikko, Muumilaakson tarinoita, joka on tuotu sekä kuvanlaadultaan että suomenkielisiltä käännöksiltään tälle vuosituhannelle. Sarjan uusista äänistä vastaavat mm. Aksu Palmén, Heljä Heikkinen ja Karoliina Blom, jotka esittävät Muumipeikkoa, Niiskuneitiä ja Pikku Myytä. Taidettiinpa lehdissä kertoa, että mukana olisi myös pari jaksoa, joita ei ole Suomessa aiemmin nähty.

IMG_8928.jpg

Muumilaakson tarinat ovat olleet meillä nyt suuri hitti, mutta palvelusta löytyi myös muita mielenkiintoisia sarjoja. Halinallet ja Masha ja karhu ovat tytön suosikkeja, ja itse ilahduin nähdessäni listalla myös Fragglit, jotka olivat parasta mitä tiesin noin vuonna 1984. Hauskaa, että niitä voi katsella vielä näin yli 30 vuotta myöhemminkin! Huomasin, että palvelusta löytyy myös Mimmikoto, jota olemme lukeneet kirjoina ja katsoneet DVD:ltä aiemmin muutaman jakson. Siitä hän varmasti ilahtuu.

IMG_8931.jpg

Elokuvista bongasimme heti Tenavat ja Pikku Prinssin, jotka kävimme katsomassa elokuvateatterissa tytön kanssa viime vuoden puolella.

IMG_8918.jpg

Nyt ei ole kuitenkaan elokuvien aika, sillä Muumit vievät kaiken huomion! Ja tulipa nostalginen olo, kun ohjelman tunnusmusiikki lähti soimaan ensimmäisen kerran. Itse muistan sarjan hyvin lapsuudestani, mutta tyttömme ei ollut nähnyt sarjasta ensimmäistäkään jaksoa ennen tätä. Oli hauska seurata hänen reaktioitaan sarjan tapahtumiin, ja kiva kuulla, että hän piti ohjelmasta kovasti. Luulen, että tänä keväänä Muumit ovat aika pinnalla monessa muussakin perheessä!

IMG_8940.jpg

Oletko sinä ehtinyt vielä tutustua C Moren valikoimaan? Mitä uutta voisit suositella Juniorin puolelta? Palveluun lisätään uutta sisältöä käytännössä päivittäin, joten kannattaa käydä vilkuilemassa uutuuksia useamminkin!

Palataan toisen kerran aikuisten sisältöihin!

 

Lue lisää C Moresta ja tutustu palveluun: cmore.fi. Elokuvat, sarjat ja lastenohjelmat saat käyttöösi 9,95 €:n kuukausimaksulla. Palvelu on saatavilla tällä hetkellä iOS- ja Android-laitteille ja tietokoneelle. 

Kommentit (2)
  1. pikkukalanen
    16.3.2017, 15:13

    Muumit on ihan huippuja, mutta en oikein luota siihen, että nuo uudet äänet olisivat yhtä hyvät kuin vanhat! Vai mitäs mieltä sä niistä olet? 😀

    1. Alkuperäisiä ei voi tietenkään täysin korvata, ja kun on tottunut kuulemaan tiettyjä ääniä 27 (!) vuoden ajan, tietysti on muutosvastarintaa 😉 Mutta mitä nyt olen sivusta kuunnellut, niin hyvää työtä siellä on tehty, ja äänet muistuttavat paljon alkuperäisiä. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *