Muumimuistoja

Kylläpä olikin hauskaa lukea Muumi-arvontaan jätettyjä kommentteja. Kiitos niistä! Muumeilla on selvästi erityinen paikka suomalaisissa sydämissä, sillä niin moni jaksoi kertoa omia muumeihin liittyviä muistojaan ja kertoa pitkästikin suosikkihahmoistaan- ja tarinoistaan.

Ja hei, kiitos vinkistä. Eipä tullut jostain syystä mieleenkään etsiä niitä Muumi-joulukalenterin jaksoja YouTubesta ruotsinkielisinä. Kävi ilmi, että kyseinen sarja olikin ruotsalainen ja peräisin vuodelta 1973, siispä nyt on sarjan juhlavuosi! Vielä ehditte aloittaa tämän joulukalenterin katsomisen ihan joulukalenterin tahtiin, kun katsotte saman tien ensimmäiset jaksot putkeen!

//www.youtube.com/embed/8vy0vhi01iM” width=”640″>

Oli hauskaa, miten eri ikäluokille eri muumit ovat ne oikeat. Jos minä nostalgioin näillä 1970- ja 1980-lukujen muumeilla, monille se läheisin on 1990-luvun japanilaisanimaatio. On meillä varmasti jotain yhteistäkin: vain muutama vuosi sitten julkaistu Muumi ja punainen pyrstötähtihän oli koottu juuri niistä samoista puolalaisanimaatioista, joita esitettiin 1970- ja 1980-lukujen vaihteessa telkusta. Ja varmaan uusittiin sen jälkeenkin.

Ai niin, arvonnan voittaja! Onnea nimimerkki Hukkako (28.11.2013 klo 18:34)! Saat postissa lupaamani Arabian, Finlaysonin ja Fazerin lahjoittaman tuotepaketin. Laitan aiheesta vielä sähköpostia.

Se muumeista tällä erää.

Kommentit (3)
  1. Mahtavaa, kiitoksia!! 🙂

  2. Suosittelen muuten kaikille muumifaneille (ikään katsomatta) Tampereen taidemuseossa tällä hetkellä majailevaa Muumilaaksoa. Ihana, ihana näyttely.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *