Angry Birds -elokuva 2, neljäs kerta

Tämä viikko on ollut lähes pelkkää Angry Birdsiä. No, sitähän viikkoni ovat muutenkin aika pitkälti, mutta tällä viikolla on toivotettu tervetulleeksi myös uusi Angry Birds -elokuva 2.

Angry Birds -elokuva 2

Koko Rovio ja parituhatta muuta kutsuvierasta täyttivät Finnkino Tennispalatsin torstaina, ja elokuvaa pyöritettiin kaikissa 14 salissa. Näytöksen jälkeen jatkoimme vielä juhlimista firman väen kesken.

Angry Birds -elokuva 2Angry Birds -elokuva 2

Leffan katselu ja juhlinta eivät jääneet tähän, vaan lauantaiaamuna roviolaisten perheille järjestettiin elokuvan perhenäytös, ja sen jälkeen Rovion toimistolla oli vielä puuhaa ja syötävää lapsille.

Angry Birds -elokuva 2Angry Birds -elokuva 2Angry Birds -elokuva 2Angry Birds -elokuva 2

7-v piti elokuvasta kovasti, jopa enemmän kuin ykkösleffasta. Rouvaakin se nauratti ääneen useamman kerran. Herra 3-v pääsi myös leffaan mukaan, ja hänkin jaksoi katsoa puolitoistatuntisen pätkän melko hyvin. Vasta noin viisi minuuttia ennen elokuvan loppua hän kysyi: ”Milloin tämä loppuu?”

Angry Birds -elokuva 2

Itse olen aika jäävi sanomaan leffasta mitään arviota. Olen nähnyt sen neljä kertaa hieman erilaisina versioina. Ensimmäisellä kerralla nauroin kuitenkin useassa kohdassa ääneen, mikä on itselleni aika paljon, ja arvioin silloin, että elokuva oli ensimmäiseen leffaan verrattuna hauskempi ja yllätyksellisempi.

Elokuvan hauskin kohtaus liittyy siniseen Harri/Harvey-nimiseen mekaaniseen valepukuun ja urinaaleihin, mutta en halua spoilata sitä sen enempää.

Angry Birds -elokuva 2

Toisella kerralla vitsit olivat jo kertaalleen kuultu, mutta jaksoin kyllä hyvin myös kolmannen ja neljännen kerrankin, ja oli tietysti mielenkiintoista nähdä lopullinen versio sekä englanniksi että suomeksi. Mietin kyllä sitäkin, että olisi ihan kiva nähdä vielä elokuvan 3D-versio.

Angry Birds -elokuva 2

Elokuva on saanut ulkomaisissa medioissa yllättävän hyvän vastaanoton ja tähän mennessä hyvin positiivisia arvioita. Helsingin Sanomat taas haukkui elokuvan sen nimeä (???) myöten ja antoi sille yhden tähden, mutta se oli aika lailla odotettua.

On mielenkiintoista nähdä, millaisen vastaanoton elokuva saa, kun se pääsee ensi viikolla laajempaan jakeluun Yhdysvalloissa. Nyt voi kuitenkin jo uumoilla, että positiivisten arvioiden myötä se kyllä löytää yleisönsä.

Angry Birds -elokuva 2Angry Birds -elokuva 2

Kehotan tietysti katsomaan leffan ja muodostamaan mielipiteen siitä vasta sen jälkeen. Eikä kohelluskomediaa kannata mennä katsomaan, jos odottaa näkevänsä korkeakulttuuria.

Kommentit (4)
  1. Käytiin katsomassa. 5v ja 6v tykkäsivät kovasti ja nauroivat ääneen. Äitikin tykkäsi tästä enemmän kuin ykkösestä.

  2. Tää oli vaan niiiin hyvä 🙂 meidänkin perheen mielestä parempi kuin ykkönen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *