New Yorkin kutsu

Nyt minusta tuntuu, että on paljastettava yksi salaisuus, jota olen kantanut sisälläni jo pitkään. Seuraavan viikon aikana meillä ei nimittäin nähdä paljoa jouluvalmisteluja vaan keskitymme aivan muihin valmisteluihin. Lennämme nimittäin jouluaattona – tadaa – New Yorkiin!

IMG_9600.jpg

Blogia pidempään seuranneet tietävät jo, että matkustamme NYC:iin mielellään vuosittain, mutta tänä vuonna matka on jäänyt ymmärrettävistä syistä tekemättä. Itse olin sitä mieltä, että seuraavan kerran kävisimme siellä kesäaikaan tai alkusyksystä, mutta toisin kävi.

Olin jo ajatellut, että talvilomalla voisi käydä jossain, missä on lämmintä, mutta meillä tarjoutuikin juuri nyt mahdollisuus vaihtaa asuntoja Rouvan tuttavan kanssa, joka asuu New Yorkissa. He tulevat siis meille ja me heille, ja meille jää maksettavaksi vain lennot! Kun yhdistelin loput isyysvapaani, vuosilomani, viime talven pitämättömät talvilomat ja joulun pyhät, sain kasaan 3,5 viikkoa, joten palaamme takaisin vasta tammikuun puolivälin jälkeen.

Jouluaatto ei ollut kaikkein optimaalisin matkustusajankohta, mutta lentojen hintavertailu osoitti, että säästämme yli 1 000 euroa valitsemalla kyseisen päivän edellisten tai seuraavien sijaan. Mutta mikäpäs siinä, vietetään sitten taas ensi vuonna perinteikkäämpi jouluaatto. Ei tällaista mahdollisuutta kuitenkaan tule kovin usein eteen.

Suurin kysymys on nyt, mitä tehdä tytön joululahjoillle, joita kuitenkin tulee sieltä täältä enemmän kuin matkalle voi ottaa mukaan, eikä niitä ehdi availla myöskään aattoaamuna kotona. Ehkä jokin paketti on odottamassa jo aattoaamuna, jokin löytyy yllättäen käsimatkatavaroista koneessa, ja jotkin lahjat (kuten ponit ja Alias-pelin) pukki on lähettänyt New Yorkiin, sillä niistä on varmasti iloa myös matkalla. Voi olla, että jokin paketti on jäänyt pukilta antamatta jouluna, ja ne ovat odottamassa, kun palaamme takaisin kotiin.

Mutta voi apua, alle viikko aikaa, ja minun pitäisi vielä viettää kolme päivää työmatkalla alkavalla viikolla. Pakko kai alkaa jo koota muistilistaa asioista, joita ottaa mukaan.

Kommentit (7)
  1. Ihanaa ja ikimuistoista joulua ja matkaa koko poppoolle! Vie kaupungille terkut <3

  2. Meillä pukilta oli tippunut reestä paketteja ja ne sitten ihmeellisesti sattuivat juuri serkkujen ajoreitille, kun tulivat vasta tapaninpäivänä mummolaan joulunviettoon 🙂 Sama kömmähdys on edessä tänä vuonna, kun serkku saapuu joulupäivän iltana ja tytön kummitädin lahja puolestaan saadaan vasta paljon myöhemmin.

    1. Hahaa! Juu, kyllä nuo pienet ilahtuvat lahjoista yhtä paljon, vaikka ne tulisivat myöhässäkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *