Nolita: check, Broadway: check

New Yorkin -matkaan on vielä tovi, mutta lähestyy se kuitenkin sen verran kovaa vauhtia, että laitetaanpa nyt kuitenkin tärkeimmät asiat heti kuntoon. Siis asunto ja Broadway-liput.

IMG_6531.jpg

Olemme jälleen suuntaamassa Nolitaan, alueelle, johon olemme ihastuneet edellisillä reisuillamme. Tiesimme oikeastaan korttelin tarkkuudella, mistä haluaisimme löytää asunnon, ja sellainen löytyikin. Samasta korttelista, jonka molemmin puolin olemme asuneet edellisillä reissuillamme.

Broadway-esityksiä tutkiskellessani katselin ensin, mikä olikaan palkittu viime vuoden parhaana show’na, ja A Gentleman’s Guide to Love and Murder kuulosti sen verran hauskalta, että lipun hankkiminen oli hyvin selvää.

Katselin myös, mitä uutuuksia ohjelmistoon on tulossa tai tullut nyt keväällä. Valinta vaatikin vähän enemmän tutkimustyötä ja luottamista omaan vaistoon, sillä osa esityksistä on vasta ennakkonäytösvaiheessa.

Videoklippien ja kuvausten perusteella päädyin ostamaan lipun Peter Panin luojana tunnetun J. M. Barrien elämästä kertovaan musikaaliin Finding Neverland, josta oli myös elokuva joitain vuosia sitten. Sen castissa nähdään mm. Glee-tv-sarjan yksi pääosista, loistava Matthew Morrison, sekä Frasierista tuttu Kelsey Grammer.

Näin. Ja sitten harkitsen vielä, pitäisikö käydä katsomassa toinen uutuus, On the 20th Century, ihan vaan sen naispääosan, Kristin Chenowethin, vuoksi.

Voi. Niin paljon katsomista ja niin vähän aikaa.

Rouva taitaa huokailla samaa syömisen ja ravintolatarjonnan suhteen.

Kommentit (36)
 1. http://www.emporiony.com/index.html Tämä myös suosittelemisen arvoinen italialainen ravintola Mott street 231. Näytti olevan Michelin suosituksenkin ansainnut, ei tähtiä.

  Meidän air-bnb asunto oli tai siis on, ollaan vielä täällä, naapurissa. Huomenna Buttermilk Channeliin 🙂

  1. Oi! Kiitos suosituksesta ja hyvää ruokahalua Buttermilk Channelissa! Suosittelen… kaikkea 😀 Ankkamureke on paikan klassikko. Ja kyllähän se on meilläkin taas listalla, pitäähän sitä joitain perinteitä olla!

 2. Kirjoittelen tässä juuri Nycin hotellin sängyllä, huomenna jo paluu kotiin 🙂
  Käytiin katsomassa miehen kanssa tuo A gentleman’s guide to love and murder, ja olihan se kyllä kehujen arvoinen. Ostettiin liput TKTS:stä (eli Times Squaren punaisten rappusten alapuolelta) saman päivän aikana kuin esityskin oli, ja liput oli puoleen hintaan. Iltanäytöksiin löytyy lippuja ihan kivasti joten älä missään nimessä osta kaikkia lippuja etukäteen.
  Kivaa matkaa!

  1. Ah, niitä olisi siis saanut sieltä? Olen tottunut oikeastaan siihen, että melkeinpä niihin esityksiin, joita haluaisin nähdä, ei yleensä ole lippuja TKTS:ssä. Nyt en edes katsonut, onko tuohon Gentleman’s Guideen ollut lippuja, mutta se on lähes varma, että kevään uutuusnäytöksiin niitä ei ole. Ja kun mä yleensä haluan nähdä juuri jonkun tietyn 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *