NYC vs. Thaimaa

Isäkuukausi lähestyy ja sen myötä yhteinen viiden viikon vapaa Rouvan kanssa! Nyt olisi varmasti hyvä hetki toteuttaa pitkäaikainen haave ja tehdä hieman normaalia talvilomaa pidempi ulkomaanmatka, sellaiset kolme viikkoa. Vaan missä?

Vauvan kanssa tuntuisi kivalta mennä paikkaan, johon pääsee yhdellä suoralla lennolla ja joka on jollain tavalla tuttu. Pallottelemmekin Thaimaan ja New Yorkin välillä.

img_2067.jpg

Thaikuissa olisi lämmintä, NYC:issä ei.

img_1467.jpg

Thaikuissa voisi sukeltaa, NYC:issä ei.

img_0895.jpg

img_0973.jpg

NYC:issä olisi kaikkea muuta.

img_1828.jpg

15032011952.jpg

img_2117.jpg

Ruoan suhteen kumpikaan ei olisi hassumpi vaihtoehto.

13032011881.jpg

img_1513.jpg

NYC tulisi varmasti kalliimmaksi.

14032011909.jpg

Olisikohan Thaimaassa kuitenkin liian kuuma vauvalle, ja pitäisikö koko loma viettää sisätiloissa?

Harmittaisiko se, että ei pääse sukellussafarille ja kunnon sukellusmestoille, vaan voi tehdä vain päivämatkoja ruuhkaisiin ja sameisiin rantavesiin?

Mitä vauvan kanssa voi ylipäänsä tehdä Thaimaassa?

NYC:issä vauva kulkisi mukana museoissa, toreilla, ravintoloissa ja kaupoissa aivan kuin kotonakin. Isä pääsisi käymään teatterissa ja äiti baletissa.

Hmm. Kyllähän tämä päätös alkaa tästä muotoutua.

Kummasta vaihtoehdosta lukisit mieluummin?

Kommentit (36)
  1. Vanha sininen
    10.12.2012, 01:40

    Minunkin vaakakuppini kallistuu Thaimaaseen. Olen kahdesti ollut Nykissä sekä työ- että lomamatkalla tammikuussa, ekalla kerralla oli +20 ilmastonmuutoksen takia, toisella -5 ja jäinen30 m2 puhuri. Ensimmäinen kokemus oli sään puolesta niin sata kertaa parempi että vaikea edes verrata noita kahta. Jälkimmäisenä jäädyin niin pahasti että edes paksu nilkkapituinen toppatakki ei auttanut viimaan, joka Staten Islandin lautalla oli. Ihan suoraan sanottuna menkää lämpimään, tekemistä kyllä löytyy. Nykissä myös metroissa tuulitunneleissa ravaaminen ilman rullaportaita missään oli kamalaa. Tähän länteen mennessä huomattavasti pahempi jetlag kuin itään. Jalat särkivät 10 päivän reissun jälkeen kuin joku olisi yrittänyt porata niitä. Kokemus tuli saarua ilman tuota teidän 10 kg kannettavaa taakkaa. Niin, ja sain ruokamyrkytyksen eli makasin brooklynin thaikun jälkeen 8 h koko yön oksentamassa er:lla. Kokemus oli kamala – en suostu lähtemään sinne enää ikinä kuin keväällä, kesällä tai syksyllä. Sandyn tuhot haluaisin toisaalta nähdä – ihan oikein USA:lle ilmastopolitiikan jatkuvasta jarruttamisesta.Pahoittelut hiukan negatiivisesta kommentista.

  2. Olemme kyllä miettineet. Angkorissa emme ole käyneet, ja se on sellaisella to-do-listalla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *