Nypynpoistaja

New York on selvästi hyvin stimuloiva ympäristö. Tyttökin on kahden viikon aikana oppinut konttaamaan, istumaan, nousemaan polvilleen, ja nyt myös sekä seisomaan tukea vasten että tulemaan hallitusti alas. Ottaapa hän tukea vasten myös pieniä askelia.

img_6208.jpg

Nyt hän ulottuu entistä paremmin koskemaan kaikkeen – ja maistamaan kaikkea. Vähän väliä löydän jostain jonkin esitteen, mainoksen tai kartan, jonka yksi kulma on märkä ja osa siitä kadonnut. Myös kameran ja tietokoneen johdot ovat vastustamattomia.

img_6193.jpg

Suuhun ei eksy vain paperia ja johtoja, vaan sieltä saa vähän väliä kaivella pois pölypalloja, joita hän noukkii lattialta ja matolta.

Hänestä on myös hauskaa nyppiä äitinsä villasukista nyppyjä. Ja mihin ne menevät? Suuhun, tietysti.

Kommentit (10)
  1. Kannattaa varoa papereita ja vihkoja, joissa on niittejä kulmassa. Kokemusta siitä miten vauva söi niitin paperin mukana!

  2. Hän on kyllä itse suloisuus<3 Meilläkin kengät on se must-juttu. Niitä kannetaan, syödään jne. Meidän nypynpoistajan suosikki on torkkuhuovat, joista napsitaan jatkuvasta pientä suuhun pantavaa. Kylppärissä suosikki on lattiakaivon ritilän reiät: niihin on niin kiva työntää sormet:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *