Oi mikä huoltoviikko

Huhheijaa mikä viikko. Enkä tarkoita vain Lilyn uudistusta, vaikka sekin on ollut aika iso juttu.

Toki nyt, kun Lily näyttää päässeen vakaasti (kop kop) jaloilleen, pitää ihan ensin kertoa että

Isyyspakkaus on suositeltu blogi!

JEEEEEEEEEEEE! Kasvoni komeilevat (vihdoin) kunniapaikalla, Lilyn etusivulla suositeltujen blogien joukossa. Ihan niin kuin olisin joku oikea kirjoittaja… jossain!

Nyt pitäisi vielä opetella käyttämään uudistunutta Lilyä, pistää ulkoasu kuntoon ja päättää, minkä kokoisina kuvat laitetaan jatkossa. En uskalla vielä tänään lähteä kokeilemaan.

Ja sitten pitää vielä hehkuttaa sitä, että

Yli 500 Facebook-fania!

JEEEEEEEEEEEE! Yli 500 fania Facebookissa on aika paljon! Ja kyllä kannattaakin fanittaa, sillä Facebookissa on ollut viime aikoina meneillään paljon sellaista, mitä blogissa ei ole. Ymmärrettävää, sillä blogissa ei ole tapahtunut mitään moneen päivään. Kiitos faneille ja tervetuloa uusille. Kyllä sinne mahtuu! Niin myös Instagramiin, joka on uusin some-ihastukseni ja johon on niin kiva räpsiä kännykällä arkisia kuvia, jotka eivät koskaan päädy blogiin tai edes Facebookiin.

Mutta onhan tämä oikea elämäkin:

Pieni huoltokatko oli paikallaan ihan senkin vuoksi, että

Tytön synttärit

Tytön torstaiset pikkusynttärit ja harjoituskakut olivat vasta esimakua sunnuntain 1 v. -synttärijuhlille. Sunnuntaina on luvassa lisää vieraita ja lisää voileipäkakkua ja mansikkaista suklaamoussekakkua.

Hääkeikka

Jos kaveri pyytää laulamaan häihinsä illan pääesiintyjäksi (tai jotain sellaista), ei siitä voi kieltäytyä. Lauantaina pitäisi siis vetäistä Suvivalssi ja 29 muuta kappaletta coverbändin kanssa. Biisejä on treenattu tälläkin viikolla jo kahtena iltana, ja perjantai-ilta meni roudauksessa ja sound checkissä. Ehkä tästä aukenee uusi ura häälaulajana?

Kalifornia

No joo, onhan tässä ollut pikkuisen säätöä myös siksi, että lennän maanantaina Kaliforniaan. Tarjottu bisnesreissu oli sen verran houkutteleva, että sen vuoksi kannatti järjestellä tytön isovanhemmat hoitamaan tyttöä koko viikoksi. Ensi viikolla siis luvassa kuulumisia San Franciscosta ja sen lähistöltä.

Että huhheijaa. Palataan pian asiaan.

Kommentit (5)
  1. Hei jee, mä juuri palasin Kaliforniasta työmatkalta 😀 sain ensimmäisen postauksen viimeisteltyä tänään se pärähtää blogiin vielä illan aikana. Olin San Franciscossa kaksi kertaa, mennessä ja tullessa sekä Santa Clarassa, piipahdin Carmelissa ja Montereyssä 🙂

     

  2. Aikamoista menoa! Kuin tilauksesta tuo huoltoviikko osui sinne! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *