Omia iltamenoja NYC:issä

Olemme aiemmin, varsinkin minä, olleet aikamoisia lomien suorittajia, jotka ovat täyttäneet päivänsä ohjelmalla aamusta iltaan.

img_5207.jpg

img_5201.jpg

Vauva on nyt tuonut aivan uudenlaisen rytmin lomailuumme. Päivään mahtuu yksi yhteinen meno ja yksi ravintolaruokailu, ja muu ohjelma suunnitellaan (hmm, onko pakko käyttää sitä sanaa?) lapsentahtisesti.

Parina päivänä se on tarkoittanut esimerkiksi, että minä olen käyttänyt tytön päiväunilla ja Rouva on saanut käydä omilla asioillaan kaupungilla. Eilen taas Rouva ja tyttö viettivät illan kahdestaan kämpillä, ja minä lähdin käymään keskikaupungilla.

img_5251.jpg

img_5223.jpg

img_5240.jpg

Tieni vei Bryant Parkin Subway-asemalta Discovery Times Squareen (226 W 44th St) ja siellä esillä olevaan Harry Potter -näyttelyyn.

img_5286.jpg

Näyttelyssä oli esillä valtavasti rekvisiittaa ja pukuja kaikista Harry Potter -elokuvista. Uskon, että näyttely tekee monen pienen Harry Potter -fanin onnelliseksi, ja kyllä setäkin näyttelyssä viihtyi.

Jonain iltana lähipäivinä pitäisi ehtiä myös teatteriin.

Olen kannustanut myös Rouvaa keksimään itselleen iltamenoja ja luvannut viettää iltaa vastaavasti tytön kanssa.

img_5326.jpg

Piipahdimme eilen IvanaHelsingin myymälässä, joka sijaitsee kämpiltämme korttelin päässä (251 Elizabeth St). Juttelimme Suomesta kotoisin olevan myyjän kanssa, ja hetken päästä hän kysyi, haluaisimmeko tulla ensi torstaina New York Fashion Weekin IvanaHelsingin näytökseen. Rouvaa ei tarvinnut kahdesti pyytää.

Kutsu pompsahti sähköpostiin hieman myöhemmin, ja Rouva hihkuu innosta.

Kommentit (4)
  1. Vautsi vau! Muakaan ei tarvitsisi kahdesti pyytää:)

    Tähän asti reissunne kuulostaa tosi mukavalta – toivottavasti jatkossakin!

    Nauttikaa!

  2. Off Broadway näytökset on kanssa hurjan hyviä ja sieltä löytyy erillaisia näytöksiä joka makuun. Ei jokainen vastaankulkija ole käynyt samassa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *