Osallistu arvontaan ja voita makea valoroikka

Isyyspakkaus

Sain kesälomalla viestin, jossa ehdotettiin yhteistyötä. Ehdotuksen teki johtoi.fi, joka myy verkkokaupassaan valaisimia sekä ratkaisuja kodin sähköjohtosotkuihin. Ihastuin heidän hienoihin valoroikkiinsa, ja ajattelin ilahduttaa teitä pyytämällä yhden sellaisen arvottavaksi tällä palstalla!

Minulla on siis ilo kertoa, että voit voittaa itsellesi kuvassa olevan valoroikan (tai toisen värivaihtoehdon) vastaamalla kahteen kysymykseen:

  1. Mitä aiheita käsitteleviä juttuja luet tai lukisit mieluiten tällä palstalla?
  2. Mihin sijoitat valoroikan, jos voitat sen?

Roikan johto on 1,8 metriä pitkä ja kangaspäällysteinen, ja voittaja saa valita sen värin neljästä vaihtoehdosta: limenvihreä, pinkki, lila tai klassinen musta-valkoinen. Roikan arvo on 79 €, ja se tulee Kempeleestä. Roikka on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Arvontaan voit osallistua tiistaihin 25.9.2012 saakka.

Arvonta on päättynyt. Kiitos kommenteista ja osallistumisestanne!

Jätä vastaus tämän jutun kommenttikenttään Lily-tunnuksellasi tai kerro sähköpostiosoitteesi. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, voit rekisteröityä täällä. Kun palaat rekisteröitymisen jälkeen tälle palstalle ja klikkaat "seuraa palstaa", saat Lilyyn ilmoituksen, kun palstalle ilmestyy uusia juttuja - kuten ilmoitus arvonnan voittajasta.

Annan voittajan yhteystiedot johtoi.fi:lle, ja he ottavat yhteyttä värin valintaa ja toimitusta varten. Roikka toimitetaan voittajalle lokakuun 2012 aikana.

Lisätietoja: johtoi.fi, facebook.com/johtoi.

Kommentit

aihio
Miksi lapsi itkee?

Mieluiten luen (tietysti vauva-juttujen lisäksi) kodin ja kesämökin sisustukseen ja tyyliin keskittyviä juttuja. Sisustustyylinne on kuin minimalistisempi versio lapsuudenkodistani, näyttää tosi kotoisalta :)

Sijoittaisin roikan eteiseen sulakekaappia piilottamaan.

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Sun kaikki jutut aiheesta riippumatta on niin hyviä, etten osaa vaatia enempää :) Ehdottomasti roikka saisi paraatipaikan tässä harmaassa ja persoonattomassa vuokra-asunnossa :) Eteinen tai olkkari ehkä ensimmäisenä tulisi mieleen

the Book of Looks

Vauvajutut on lemppareita, mutta myös sisustus ja muu pieni nikkarointi kiinnostaa :D Oon aika koukussa tähän palstaan kyllä. Ja roikka menis ehdottomasti eteisen ruman valaisimen korvaajaksi, sellainen ekaan kotiin hankittu "pakko ostaa joku halpa että on sitten joku olemassa"-varjostin.

Epe (Ei varmistettu)

Arki, arjen kommellukset, sattumukset - enemmän harmilliset tai sitten positiivisemmat tapahtumat ovat kiinnostavia. Mielestäni blogisi on todella hyvin tasapainossa kaiken suhteen, kieli rikasta ja kuvaavaa - joskus tuntuu että on tosiaan ollut aivan vieressä seuraamassa teille sattuneita sattumuksia. :) Vauva/lapsibloggareille olen joskus ehdottanut juttuaiheeksi vinkkipostausta siitä mitä ostaa vauvalle/lapselle lahjaksi, mikä olisi sellaista yleishyödyllistä ja käytännöllistä? (toki tämä on aika laaja aihe, mutta mututuntumaa varmaan löytyy jollain tasolla jokaiselta vanhemmalta?) :)

Roikan (roikka on muuten äärimmäisen mainio sana) virittelisin ehdottomasti sänkyni puolella olevaan valokiskoon jollain tavalla kiinni, saisin siitä itselleni kauan kaipaamani lukuvalon niin ettei tarvitsisi aina pomppia toiselle puolen huonetta sammuttamaan ja sytyttämään valoja :)

niin ja sähköpostini on elinahan_mie@hotmail.com

Denimdrops (Ei varmistettu)

Moikka!
Aloin lukea blogiasi vauvajuttujen vuoksi sekä sen takia, että juttuja kirjoittaa mies :) On ollut hauskaa saada asioihin miesnäkökulmaa! Olen oikein tyytyväinen blogiisi ja pidän kirjoitustyylistäsi. Lisää juttuja toivoisin vauvauinnista sekä sisustuksesta. Vaude, mikä lamppu! Se kävisi mihin huoneeseen tahansa, mutta ensimmäisenä laittaisin sen keittiöön. Meillä on avokeittiö, joten näkisin lampun koko ajan (paitsi nukkuessa tai vessassa käydessä)

denimdrops@gmail.com

annemi

Olen ollut tyytyväinen palstaan kaikin puolin, ruokaihmisenä tykkään tietenkin eniten ruokajutuista, sisustusjutut hyvänä kakkosena ja vaikka olen lapseton niin on ollut kiva lukea myös postauksia isän näkökulmasta :) jatka vaan samaan malliin!

Meillä tuo komistus (siis apua miten kivoja värejä!) pääsisi joko olohuoneeseen tai työhuoneeseen.. en osaa vielä sitäkään päättää että kumpaan :D

Olis mielenkiintosta nähdä kaikkia omia viritelmiä ja ideoita. Niitä tuotteiden itsestäänselviä käyttötarkoituksia kun näkee joka paikassa. Mutta silti, eihän niitä väkisin pidä rueta niitä virityksiä tekemään. Ja tuon lampun virittäsin tohon poikaystävän eteiseen ja sitten kantasin muuttokuorman perässä. Sounds like a plan! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä luen mieluiten arkeen liittyviä juttuja ja etenkin niitä semmosia "epäkohtia" että voin sitten pöyristyneenä huudella täällä ja pudistella päätäni kun kukaan ei auttanutkaan teitä sporaan tai vastaavaa :)

Sen iän ikuisen vauva-on-ihana hypetyksen lisäksi musta olis kiva lukea joskus niistä vanhemmuuden kielletyistä fiiliksistä, musta kun niistä puhutaan ihan liian vähän.

Minä laittaisin tuommoisen johdonpätkän avokin hiluxiin :-D siitä on tulossa oikein kiva pinkkivalkoinen aivan överi jo muutenkin, kyllähän nyt valot sopis kivasti sinne sisäkoppiin taakse. Joku virranlähde pitäisi tietty kehittää, mutta koska en tiedä onko moisia olemassa, oletan että on.
Vaihtoehtoisesti voisin laittaa roikan lapseni sängyn alle alareunaan kuu, niin että siitä saisi yövalon. Ja jos tuo on kovin kirkas niin seinän puolelle sänkyä tietty :)

SussuK
Susakblog@gmail.com

Vauvajutut kiinnostaa eniten mutta myös sisustusjutut ovat kivoja!

Lamppu tulisi meillä varmaan keittiöön koska sinne ollaan muutenkin miettimässä uutta lamppua ja tuo olisi kivan erilainen (miellyttäisi jopa yleensä niin ronkelia miestäkin ;D).

Murun kera

Muakin kiinnostaa eniten vauvafiilistelyt, niin kuin tuo edellinen Vauvatankkaus-postaus, se oli tosi koskettava. Vahvana kakkosena remppanikkarointisisustusjutut.

Mä sijoittaisin lampun ystäväni Sinin kotiin.

Mieluiten luen vauva-, remontti- ja sisustusjuttuja muidenkin kommentoijien tapaan! Lampun (ehdottomasti musta-valkoisena!) sijoittaisin vielä keskeneräiseen työhuoneeseemme, joka tarvitsee kipeästi "sitä jotain".

Kympin joukko

Vanhemmuuteen ja vauva-arkeen liittyvät jutut kiinnostavat, mutta myös sisustus ja reseptit maistuvat. :)

Roikka tulisi ilman muuta eteiseen!

pumpkinjam

Vauvajutut kiinnostaa! Ja roikka päätyisi nyt sysirumaan ja -pimeään eteiseemme.

CandyLove

1. Sisustus/ruoka/matkailu-jutut on lemppareita, ja vaikka olen sinkku on kiva lukea mies vs. rouva -juttuja :) sekä lapsiperheiden arjen riemusta, mutta myös epäkohdista. Ja nii  arjen "remppa-jutut" on myös kivoja...Olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa netistä ohjetta, miten yhdistetään valaisimen sokerinpalat ...onneksi löytyi eräästä blogista ja tadaa...neidin lamppu roikkuu nyt nätisti eteisessä :)

2. Hmm...tuo lamppu menisi varmaan keittiööni.

Piksu (Ei varmistettu)

1. Luen mielelläni isän fiiliksistä vauva-ajasta.

2. Roikan sijoittaisin makuuhuoneeseemme, johon ei sattuneesta syystä saa lainkaan asennettua kattolamppua.

(pirkko_j@suomi24.fi)

Nasun nukkekoti

Koko palsta on ollut mieluista luettavaa. Jos pitäisi valita vain kaksi blogia, joita seuraan, niin tämä olisi toinen niistä. Eniten jutuista kiinnostavat sisustukseen ja remontointiin liittyvät jutut ja sitten vanhemmuuteen liittyvät asiat. Roikka löytäisi paikan työhuoneesta.

hedonya
Onnen neliöt

Minulla ei ole mitään kehitysehdotuksia palstallesi. Olen pitänyt palstasta juuri sen takia, että se on niin monipuolinen, aiheita laidasta laitaan käsittelevä.

Lampun sijoittaisin keittiöön. Keittiössämme on tällä hetkellä erittäin vanha lamppu, joka on jo parhaimmat päivänsä nähnyt.

Hannala

1. Vauva-arkeen liittyvät jutut kiinnostaa tällä hetkellä eniten. Niitä on mukava lukea. 

2. Lamppu pääsisi meidän eteiseen. Oih, se sopisi sinne niin hyvin.  

Vierailija (Ei varmistettu)

Vauva-aiheet on tietenkin mieluisimpia luettavia täällä, myös sisustus- ja varsinkin ruokajutut on ihan mahtavia, muutama resepti on tullut kokeiltua :) miesnäkökulmasta on mukava lukea tällaisia juttuja :)

Meillä lamppu pääsisi eteiseen, siellä ei ole vielä lamppua ja tuollainen olisi kuin tehty sinne! pinkkinä tietenkin ;)

repsukka_@hotmail.com

Outoa kyllä, mutta kaikkein mieluiten taidan lukea vauvajuttuja ja tavalliseen arkielämäänne liittyviä juttuja. Outoa siksi, etten oikeastaan taida olla blogin kohderyhmää nuorena sinkkuna, jolle perheen perustaminen ei ole ollenkaan ajankohtaista. Kirjoitat kuitenkin niin hauskasti ja osuvasti, että monta kertaa juttujasi lukiessa olen hekotellut ja hymissyt yksikseni. :)

Jos voitan, sijoitan roikan eteiseen. Muutin loppukesästä uuteen asuntoon, joka alkaa olla muilta osin sisustettu, mutta eteinen on vielä vaiheessa. Sinne se sopisi hyvin musta-valkoisella johdolla.

jennilina
auringon noustessa

1. Vauva-arjen oivallukset ja perusarjen kuvaus ovat kyllä vahvuuksiasi, vaikka tykkään kyllä valtavasti kaikista jutuistasi, vauvajutut vain ovat ihan parhaita!

2. Roikan sijoittaisin mitä luultavimmin keittiön pöydän ylle, jos minulla koti Suomessa olisi, vuoden sisällä häämöttävä mahdollinen muutto takaisin kotimaahan saa jo haalimaan tavaraa (tämä olisi kyllä eka tavara vasta).

Hanutski

1. Luen kaikkea mitä kirjotat. Päivän piristys lukea milloin Helsingin trendikkäistä ravintoloista tai siitä että "lapsen kanssa muka ei voi mennä minnekään eikä tehdä mitään". Ihanaa, että "elätte" pienen vauvankin kanssa :)

2. Roikka menisi ehdottomasti eteiseen, että jokainen näkee sen ja sitten voin  mainostaa mahtavaa blogia nimeltä Isyyspakkaus :)

maia (Ei varmistettu)

1. Ei se aihe, vaan tyyli - saat aiheesta kuin aiheesta jotain oivaltavaa aikaan. Eniten kuitenkin tykkään sisustusjutuista, etenkin tuunailuista ja rakenteluista.

2. Roikka päätyisi makuualkoviin, sopisi täydellisesti!

Hepa (Ei varmistettu)

Vauvajutut on parhautta ja ruoka-ohjeet myös *drool* ..ja roikka tulisi tieteskin olkkariin, on nimittäin niin hieno, ettei sitä raaskisi muualle piilottaa :)

(heidi.j.a.lindstrom@gmail.com)

Nickye
Mustetta Ihon Alla

Ehdottomasti lisää juttuja vauvaperheen arjesta ja kaikesta siihen kuuluvasta. Varsinkin kaikenlainen taivastelu aiheesta kuin aiheesta on hyväksi.

Roikka menisi tunnelmavalaistukseksi lasitetulle parvekkeelle uuteen kotiimme poistettavan seinävalaisimen tilalle.. Sehän on melkein niin kuin sisätila, eikö? ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Luen ja lukisin yhä edelleen mieluiten ihania lapsi/vauva-aiheisia höpinöitä ,höystettynä kivoilla sisutusideoillanne ja herkkuruuilla! :)

Arvottavan valaisimen sijoittaisin uudessa kotimme aulaan :) paula.h3@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Luen meikkivinkkejä. Valoroikan kiertäisin yläkertaan menevien portaiden kaiteeseen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka!
Lisää ruokajuttuja vain ja ihania sisustusideoita, ehkäpä myös pikantiksi lisäksi tuunausta?
Lamppu menis meillä vessaan, siellä on tällä hetkellä kovin pimeää, eipä olis enää :)

jattajessica@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Uu, roikka on pähee kuin mikä!

Blogisi on ainut isän kirjoittama blogi, jota seuraan. Tartuit lukulistalle mukaan nimenomaan sen takia, että on metkaa lukea vauva-aiheita miesnäkökulmasta ja sellaisen faijan kynästä, joka osaa kirjoittaa. Tekis muuten monelle isälle hyvää lukea äitien kirjoittamia blogeja - valinnanvaraa sillä rintamalla kun on.

Jos joku tietty aihe pitäisi valita, olisi kiva kuulla isän näkökulmasta pohdintoja vanhempainvapaan ja mahdollisen hoitovapaan jakautumisesta äidin ja isän kesken. Pitääkö siinä pyrkiä tasa-arvoon?

Roikka keitoutuisi kerälle lp-soittimen viereen.

www.mutsiavautuu.com mutsi(at)mutsiavautuu.com

MinnaK (Ei varmistettu)

Sisustukseen littyvät jutut ja varsinkin pelastettujen huonekalujen tarinat ovat ihania!

Meillä tuosta valosta (limenvihreällä johdolla ehdottomasti!) tulisi lukuvalo sängyn viereen :)

schipperkele@gmail.com

Sofihelena

Minä olen monen muun tapaan tykännyt kyllä oikeastaan kaikenlaisista jutuista palstallasi. Jos jotain toivoisin lisää, niin sisustukseen ja kaikenlaisiin kädentaitoihin liittyviä juttuja ehkä.

Tuo mainio roikka jos meille kotiutuisi niin se saisi valaista hämärää ylätasanteen käytävää.

mariaelina (Ei varmistettu)

Isän kokemukset, pään sisäiset varsinkin, vauva-ajasta ovat todella mielenkiintoisia.

Lamppu sijoittuisi eteiseen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaikki sisustukseen ja arkielämään liittyvät asiat ovat kiinnostaneet ja tulevat luultavammin jatkossakin kiinnostamaan :) Pidin myös kovasti Putkiremonttipäiväkirjasta !

Lamppu sijoittuisi ehdottomasti yövaloksi :) On jo pitkään ollut hankinnassa kys. kaltainen lamppu siihen tarkoitukseen !

ainolyy@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen vasta hiljattain alkanut lukemaan juttujasi, joten en osaa mitään erityistä toivetta niiden sisällöstä esittää.

Roikka tulisi saamaan hienon paikan tulevan talomme sisääntuloaulasta.

Kirsi

Tiina/Lakerilla (Ei varmistettu)

Olin Putkiremonttipäiväkirjan suurfani, ja yllätyksekseni viihdyn yhtä mainiosti nykyisen aihepiirin parissa! Kannatan sekä koti- että perheaiheisia postauksia eli niitä lisää!
Jos voittaisin lampun, se menisi joko makuuhuoneeseen tai ruokakomeroon. (lakerilla@gmail.com)

Katrii (Ei varmistettu)

Vauvajutut on mun ehdottomia lemppareita, mutta myös sisustus ja ruokavinkit kiinnostaa tosi paljon :) Ihanan roikkavalon (oon jo kauan pohtinut tuollaista meille eli paikkakin ois jo valmiina!!) sijottaisin sängyn päästä löytyville seinähyllyille, jotka roikkuu vielä totaalisen tyhjinä tai sitten olkkarin kattoon.

katri.hl@hotmail.com

 

Luen mielelläni kaikkia tämän palstan juttuja, mutta erityisesti minua kiinnostavat kuluttamiseen ja yhteiskuntaan liittyvät mielipiteet ja kaikenlaiset sattumukset ja kokemukset. Pienen pojan äitinä myös kaikki vauvan kasvuun ja kehitykseen liittyvät jutut kiinnostavat.
 
Jos voitan valoroikan, pistän sen vauvan hoitopöydän ylle, jossa nyt ei ole mitään kunnon valaistusta, pissankin huomaa suurinpiirtein vasta sitten kun se osuu naamaan.

kotsku (Ei varmistettu)

1. Mieluiten luen valaistukseen ja olohuoneen sisustukseen liittyviä juttuja...
2. Valaisimen sijoittaisin kotitoimistoon (vihreä johto sopisi väreihin...) tai olohuoneeseen...

Email on kotsku@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

1. Blogi on tällaisenaan mielestäni hyvä sekoitus eri aiheita, mutta olen erityisen kiinnostunut remontointijutuista ja resepteistä.

2. Muutin juuri uuteen kotiin, jonka sisustus on vielä vähän hakusessa. Roikalle löytyisi kuitenkin heti paikka: laittaisin sille makuualkoviin koukun, ja se saisi toimia lukuvalona iltaisin!

paivi.kouki(at)uta.fi

a.
Lusikoita kiitos.

oohoi kuinka hieno kisa! I'm in I'm in !

 

  1. Mitä aiheita käsitteleviä juttuja luet tai lukisit mieluiten tällä palstalla? Noh kulinaristina luen tietenkin mielelläni ihania ruokajuttuja! Mielestäni tämä palsta on kerrassaan täydellinen sekoitus kaikkea hauskaa luettavaa (: Enjoy sana kuvaisi hyvin tämän palstan sisältöä.
  2. Mihin sijoitat valoroikan, jos voitat sen? Sijoitan valoroikan niin, että voisin liikutella sitä ympäri asuntoani. Joskus se toimisi sohvapöytäni alapuolella tunnelmavalaisimena, joskus lukisin sen valossa tenttiin, joskus taas vetäisin valon parvekkeelle asti. 
Hosuli
Hömppäblogi

Onpa mahtavan näköinen tapaus!

1. (Kasvis)ruokajuttuja, matkajuttuja, arkijuttuja, sisustusjuttuja... No sun juttuja!

2. Lukuvaloksi makkariin, luulen. Tai sitten keittiöön lipaston päälle. Tai olkkariin matalan kirjahyllyn reunalle.

W/ love from me 2 you

Kyllä noi vauva-aiheiset jutut on parhaita. Se miehen näkökulma niihin :)

Ja tuohan menisi pinkkinä tyttären huoneeseen.

Saana^ (Ei varmistettu)

Mieluiten luen tuntemuksistasi isänä. Miten arki on muuttunut ym. :) Aina saa lukea äidin elämästä, harvemmin isän. Myös jutut pelastetuista ja tuunatuista huonekaluista ovat kivoja!

Nykyisessä asunnossa laittaisin lampun ehdottomasti makuuhuoneeseen, koska se on mielettömän korkea. Uuteen asuntoon se luultavasti tulisi muuten niin rumaan olohuoneeseen kiintopisteeksi, tai sitten keittiöön.

sanzkeprkl@netti.fi

Violetti (Ei varmistettu)

Ehkä itseäni eivät kiinnosta niin paljon vauvajutut, vaan kirjoituksesi kaikista sisustukseen ja ruokaan liittyvistä asioista.

Roikan laittaisin jonkun keinutuoleista, joita on jopa kolme, lähettyville lukulampuksi. Kuvassa oleva väri olisi ihan mainio.

anrepeh@hotmail.com

sonjam (Ei varmistettu)

Hirvittävän vaikea sanoa, mitä täältä mieluiten lukis, sun kaikki jutut on niin mielenkiintosia ja hauskasti kirjotettuja! Tykkään niin vauva-, ruoka- kuin sisustusaiheisista postauksista:)

Makuuhuoneeseen sijoittaisin lampun.:)

sonjam-@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Vauvajutut, vertaistuki ja aina välillä käyn fiilisteleen Putkiremonttipäiväkirjan puolella. Tykkään tyylistäsi :)
Roikan laittaisin korkeaan porrastilaan, olisi sopivan rohee siihen:D

hammihei@gmail.com

muumi

Luen mieluiten arkeen liittyviä juttuja ja etenkin niitä "epäkohtia", mitä lapsettomana en ole tullut ajatelleekseni. Mutta ottanut opiksi juttusi jälkeen!

Roikasta ottaisin limevihreän värin ja laittaisin sen meidän uuden kodin keittiönpöydän päälle!

Hanna E (Ei varmistettu)

Tykkään lukea erityisesti vauva- ja sisustusjuttuja, mutta myös kokkaushommelit inspiroivat kovasti. Blogisi on sangen oivallista luettavaa!

Lampun sijoittaisin kellarissamme olevaan rokkiluolaan, jossa vietämme Husbandin kanssa vanhempainiltoja kun jälkikasvu on saatu nukkumaan.

S-postiosoiteeni on hekdahl@gmail.com

möttönen (Ei varmistettu)

Luen mielelläni juttuja arjesta vauvan kanssa, juttusi ovat virkistäviä :)

Roikan asettaisin pimeään sohvanurkkaukseen jossa tällä hetkellä voi lukea ainoastaan otsalampulla varustettuna...

mia.eskola@idakarconsulting.fi

Haven

Sinulla on mahtava blogi! Pidän jutuistasi liittyen vauva-arkeen ja sisustukseen (teillä on ihana koti!). Myös ruokareseptisi näyttävät olevan kokeilemisen arvoisia. Kivaa myös, että vinkkaat viineistä!

Lampun sijoittaisin keittiöön työvaloksi.

Minulla on muutamaa päivää nuorempi tyttö kuin teillä. Tämä esikoiseni syntyi myös Kätilöopistolla. Onkin ollut antoisaa seurata, kuinka täsmälleen samoja asioita käymme vauva-arjessa läpi ja pähkäilemme. Tyttäreni muuten myös viihtyy kasvot menosuuntaan siinä "roikottimessa" ja olinkin ihan kauhuissani luettuasi juttusi siitä, mitä BabyBjörn voi saa aikaiseksi :D Kaikkea hyvää perheellenne!

Pages

Kommentoi