Osallistu arvontaan ja voita makea valoroikka

Sain kesälomalla viestin, jossa ehdotettiin yhteistyötä. Ehdotuksen teki johtoi.fi, joka myy verkkokaupassaan valaisimia sekä ratkaisuja kodin sähköjohtosotkuihin. Ihastuin heidän hienoihin valoroikkiinsa, ja ajattelin ilahduttaa teitä pyytämällä yhden sellaisen arvottavaksi tällä palstalla!

dfx_lime6721.jpg

Minulla on siis ilo kertoa, että voit voittaa itsellesi kuvassa olevan valoroikan (tai toisen värivaihtoehdon) vastaamalla kahteen kysymykseen:

  1. Mitä aiheita käsitteleviä juttuja luet tai lukisit mieluiten tällä palstalla?
  2. Mihin sijoitat valoroikan, jos voitat sen?

Roikan johto on 1,8 metriä pitkä ja kangaspäällysteinen, ja voittaja saa valita sen värin neljästä vaihtoehdosta: limenvihreä, pinkki, lila tai klassinen musta-valkoinen. Roikan arvo on 79 €, ja se tulee Kempeleestä. Roikka on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Arvontaan voit osallistua tiistaihin 25.9.2012 saakka.

Arvonta on päättynyt. Kiitos kommenteista ja osallistumisestanne!

Jätä vastaus tämän jutun kommenttikenttään Lily-tunnuksellasi tai kerro sähköpostiosoitteesi. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, voit rekisteröityä täällä. Kun palaat rekisteröitymisen jälkeen tälle palstalle ja klikkaat ”seuraa palstaa”, saat Lilyyn ilmoituksen, kun palstalle ilmestyy uusia juttuja – kuten ilmoitus arvonnan voittajasta.

Annan voittajan yhteystiedot johtoi.fi:lle, ja he ottavat yhteyttä värin valintaa ja toimitusta varten. Roikka toimitetaan voittajalle lokakuun 2012 aikana.

Lisätietoja: johtoi.fi, facebook.com/johtoi.

Kommentit (173)
  1. Arvonta on päättynyt. Kiitos kommenteista ja osallistumisestanne!

  2. kotia

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *