Osallistu arvontaan ja voita Oral-B-sähköhammasharja

Isyyspakkaus

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Oral-B

Muistatko vielä Oral-B-kampanjan, josta kerroin aiemmin?

On tullut aika kertoa kokemuksistani uuden Oral-B White Pro 7000 -sähköhammasharjani kanssa - ja mikä parasta: Oral-B lahjoittaa samanlaisen laitteen myös jollekin lukijoistani!

Ensin kuitenkin niistä kokemuksista:

En ollut käyttänyt sähköhammasharjaa vuosikausiin (tai jopa -kymmeniin). Olin kyllä joskus harkinnut sähköhammasharjan hankkimista, mutta se oli kuitenkin jäänyt tekemättä. Lähdin siis hyvin innoissani kokeilemaan uuden laitteen käyttöä, sillä olihan siinä tarjolla myös Bluetooth-yhteyttä ja mobiiliapplikaatiota, mikä oli kiinnostavaa mobiilisovellusten kanssa päivittäin työskentelevälle tyypille.

Oral-B-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-puhelimille ilmaiseksi sovelluskaupoista. Hammasharja yhdistyy sovellukseen langattomasti ja siirtää harjauskertojen tiedot talteen puhelimeen. Puhelinta ei tarvitse kuitenkaan pitää joka kerta päällä, vaan harja säilyttää useamman harjauskerran tiedot, ja ne voi synkronoida puhelimen kanssa vaikkapa kerran viikossa.

Harjassa itsessään on kuusi erilaista harjausohjelmaa, joista tosin käytin vain yhtä, joka on tarkoitettu päivittäiseen harjaukseen.

Helposti liikaa voimaa käyttävälle harjaajalle oli erittäin tervetullut ominaisuus, että harja varoittaa liian kovasta painamisesta, ja harja vilkuttaakin minulle punaista lähes päivittäin.

Sähköhammasharjan varsinaiset edut manuaaliseen harjaan verrattuna ovat kuitenkin muualla kuin langattomissa yhteyksissä ja mobiiliapplikaatioissa.

Edellisen hammasharjajuttuni kommenteissa nimimerkki Hammaslääketieteen kandidaatti opasti, että manuaalisella harjalla pitää harjata tutkimusten mukaan 8 minuuttia, jotta saa saman tuloksen kuin sähköhammasharjalla 2 minuutissa. Aika merkittävä ero, sillä kukapa hinkkaa hampaitaan niin pitkään.

Hammaslääkärikäynnin yhteydessä harjausohjelmani vielä asetettiin muistuttamaan, että kahden minuutin jälkeen tulisi harjata kymmenen lisäsekuntia alaetuhampaiden takaa, johon minulle muodostuu helposti hammaskiveä. Jää tietysti vielä nähtäväksi, onko hammaskiveä todella vähemmän seuraavalla hammastarkastuskäynnillä.

Entäpä muut kokemukset ja mobiiliapplikaation käyttäminen?

Noh... itselläni ei kyllä ole ollut ongelmia motivoitua pesemään hampaita kahdesti päivässä, ja en ole siihen ennenkään applikaatioita kaivannut. Useimmiten siis olen pessyt hampaat nytkin ilman puhelinta, sillä harja itse antaa aikamerkin puolen minuutin välein, jolloin tietää, että on vaihdettava seuraavaan neljännekseen suussa.

Mutta eiköhän joku itseäni noin 25 vuotta nuorempi pikkukaveri ole innoissaan, kun saa kerättyä sovelluksen Achievements-osioon rivin kunniamerkkejä hampaiden harjausansioista. No juu, olihan tuo Jetsetter aika hauska saavutus, jonka sai ihan vain sillä, että harjasi hampaat ulkomailla.

Aika hurjiakin vaatimuksia listalla on. Miltäpä kuulostaa esimerkiksi 180 päivän hammaslankausputki tai 365 peräkkäistä päivää kielen puhdistusta? Jos sellaiseen kerran lähtee, niin voi sitä surua, jos se jääkin yhtenä päivänä väliin!

Tai sitten, jos käy kuten minulle kävi viime viikolla Kööpenhaminan-reissulla. Muistin kyllä ottaa mukaan harjan - mutten laturia. Harjasta loppui lataus sunnuntaina, joten seuraavina päivinä jouduin turvautumaan Rouvan manuaaliseen hammasharjaan.

* * *

Mutta nyt siihen arvontaan:

Kerro kommenttikentässä, milloin aiot käydä seuraavan kerran hammastarkastuksessa ja jätä samassa yhteydessä sähköpostiosoitteesi. Jos laitat osoitteesi sille varattuun kenttään, se näkyy vain bloggarille. Lilyn rekisteröityneiden käyttäjien kannattaa siis kirjautua ulos ennen osallistumista.

// Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan tuotepaketti, joka sisältää Oral-B White Pro 7000 -harjan, CrossAction -vaihtopäät ja ProExpert-hammastahnaa. Arvontapalkinnon arvo on noin 300 euroa. Arvontaan voi osallistua ke 19.11.2014 klo 20:00 saakka. Voittajan yhteystiedot toimitetaan Oral-B:lle, joka toimittaa palkinnon voittajalle.

 

Postaus on osa Oral-B:n kaupallista kampanjaa. Oral-B lahjoittaa tuotepaketin. 

Kommentit

peetu3 (Ei varmistettu)

Vielä tänä vuonna!

iitukka

Postissa tuli pari päivää sitten kehoitus varata aika hammastarkastukseen, joten varmaankin ihan pian... Ehkä... Jos saan aikaiseksi varata sen ajan :)

Maikkilainen (Ei varmistettu)

Varmaanki tammi-helmikuussa 2015.

Bas (Ei varmistettu)

Ensi vuoden alussa ajattelin varata :)

Vante (Ei varmistettu)

seuraavan kerran menen hammastarkastukseen tammikuussa,samaan aikaan kuin 3-vuotiaan poikani hammastarkastus :)

lauran hampaat (Ei varmistettu)

Ensi keväänä

Taitai (Ei varmistettu)

Voi mikä kilpailu! Jatkuvasti hampaiden kanssa taistelevana tää on palkinto, jonka toivoisin voittavani eniten vähään aikaan! :)

Hammastarkastuksessa en tiedä, mutta kun on kaksikin hammasprojektia kesken niin hoituiskohan siinä samalla. Vuoden vaihteessa siis varmaan.

Sepi (Ei varmistettu)

Pitäisikin muuten käydä heti ensi vuoden alussa, kiitos muistutuksesta! :)

Poppi (Ei varmistettu)

kiitos muistutuksesta, pitäisi varmaan varata aika tarkastukseen! Kolme vuotta sitten poistettiin viisaudenhampaat ja nyt on ehkäpä traumat jo sen verran unohtuneet, ettå sitä uskaltaa taas mennä :p

Petrav (Ei varmistettu)

Käyn säännöllisesti vuosittain tarkastuksessa ja seuraavan kerran kesällä 2015. Sähköhammasharjan ostaminen on meidän perheessä ajankohtaista ja olisi ihana voittaa sellainen!

Mimzzu (Ei varmistettu)

Alkuvuodesta olis tarkoitus mennä! Mukana arvonnassa.

JoNuli (Ei varmistettu)

Joulukuussa (jopa tämän vuoden! ;))

Voihan kivi (Ei varmistettu)

Ensi keväänä. Hammaskiveä tuppaa itselläni tulemaan sen verran, että sen säännöllinen poisto vuoden välein on kyllä ihan ehdoton juttu ientulehdusten ym. välttämiseksi.

Seuraava tarkastus tammikuussa, olisin toki mennyt jo aikaisemminkin kun viime kerrasta on vierähtänyt aika tarkalleen kaksi vuotta, mutta kuukausi sitten varasin ajan ja koska periaatteesta käytän julkisia palveluita, niin mennään sitten tammikuussa!

J J (Ei varmistettu)

Just viime viikolla varasin ja sain ajan 1.4.2015. Nähtäväksi jää onko tuokin aika pelkkää narrausta, sen verran pitkä on odottavan aika :D

Siiri E (Ei varmistettu)

Kävin juuri lokakuussa ensimmäistä kertaa opiskeluaikana tarkastuksessa ja sanoivat, että kun on niin hyvässä kunnossa hampaat niin vasta viiden vuoden päästä uusi tarkistus... Ehkä vaan kiitän jotain hammasjumalia hyvästä kalustosta (tai jostain olen kuullut, että syljen laadullakin on asian kanssa tekemistä) ja jatkan harjaamista. :)

-Satsu (Ei varmistettu) http://satsumawonderland.blogspot.fi

Hammaslääkäristä otettiin pari päivää sitten yhteyttä, että vuositarkastus olisi paikallaan. Siis joko vuosi on taas kulunut. Nyt joudun etsimään vaan uuden hammaslääkärin, kun jäin pelkäksi opiskelijaksi. Koskaan hammaslääkärikäynnit eivät ole jääneet yhteen tai kahteen kertaan, joten yksityiselle en raaski roposiani laittaa. Sähköhammasharjan voitto olisi kuin lahja taivaasta, koska hammaslääkärini on kolme vuotta vähintään minua kehottanut hommaamaan sellaisen, mutta vieläkin sellainen koristaa vain kaupan hyllyjä. Kunnallisella puolella jonot on aikas pitkät, joten pääsen tarkastukseen varmaankin puolen vuoden sisällä.

limhak (Ei varmistettu)

Ihan lähiaikoina olisi tarkoitus mennä - jos vaan saan ajan. Edellisellä käynnillä poistettiin niin perusteellisesti ja kivuliaasti hammaskiveä, että olen sen jälkeen käyttänyt hammaslankaa joka päivä!

pipe (Ei varmistettu)

Loka-marras -15

aN-nA (Ei varmistettu)

Ensi kesänä tarkastuskäynti taas, kun postikortti luukusta kolahtaa.
Sen verran ongelmia hampaiden kanssa lääkitysten vuoksi, että säännölliset tarkastukset hammaslääkärillä ja suuhygienistillä nykyään selviä asioita. Aina ei näin kylläkään ollut, kiitos epäystävällisten lääkärien, mutta nykyisin ei syyttelyä tai ilkeilyä tarvitse enää kuulla kun on ymmärtäväisiä henkilöitä hoitopiirissä :)

Miisukka (Ei varmistettu)

Noin vuoden päästä tulee postissa kutsu tarkastukseen, muuten voisi unohtua koko homma.

Kerrankin arvonta jonka voitto tulisi oikeasti todella akuuttiin tarpeeseen. Mitä hammastarkastukseen tulee kävin vuosi sitten, jonka jälkeen paikattiin myös reikä (josta tulikin isompi operaatio) mutta sieltä vihjattiin, että seuraava kerta voisi olla joskus kahden vuoden kuluttua, joten varmaan silloin sitten :) Suuhygienistillä juoksen kyllä 3kk välein.

ninamariatuulikki@gmail.com

Tinttiih (Ei varmistettu)

Kunnalliseen jonoon ilmoittauduttu noin kk sitten! Jonotusaika vain 2-3kk aiemman 6kk sijaan.

laurakaisa (Ei varmistettu)

Käyn vuosittain hammastarkastuksessa ja hammaskivenpoistossa, aina joulun välipäivinä :)
Oman vanhan sähköhammasharjamme akku sanoi juuri sopimuksensa lopullisesti irti, joten tämä arvonta tuli aika hauskaan aikaan :)

Snowrider (Ei varmistettu)

Seuraava hammaslääkärikäynti on tämän kuun lopussa.

Niina93 (Ei varmistettu)

huomenna menossa hammastarkastukseen!:)

On pitänyt jo muutama viikko varata aika. Oli yhdessä hampaanvälissä ilmeisesti jonkilainen ienärsytys - kipeä kohta - joka nyt on rauhoittunut ja sen myötä aikakin jäänyt varaamatta...

eppunen
Pienen pojan elämää

Kävin pari kuukautta sitten kun meilläpäin saa raskaanaolevat käydä ilmaiseksi. Kahden vuoden päästä sitten taas :)
eppunen @ gmail . com

Taruni (Ei varmistettu)

Oijoi, tässä hammaslankaimen käytöstä innostuneena on tullut pohdittua myös sähköhammasharjan hankintaa mutten ole raaskinut vielä.
Niin ja tarkastukseen olisi tarkoitus mennä tammikuussa, tai siis menen. :)

wewwaton (Ei varmistettu)

Ensi keväänä varmaankin. Vähän riippuu siitä mitä tällä kertaa tapahtuu purukiskoille synnytyksen jälkeen. Kaksi vuotta sitten kiskot eivät vain enää istuneet synnytyksen jälkeen, piti hankkia uudet. Hammaslääkärikin oli vähän ihmeissään miten kovasti olin hammasta purrut synnytyksen aikana kun olin ne saanut uusille sijoille ;)

Kati13 (Ei varmistettu)

Ihme kyllä minulla on varattuna aika 25.11. Ja se on jo paljon tällä hammaslääkärikammolla. :)
toivotaan että vanha kunnon hammasharja on hoitanut hommansa vielä sen verran hyvin ettei korjattavaa löydy.

Jaana H (Ei varmistettu)

viimeistään ensi kesänä pitäisi taas mennä :)

Vea (Ei varmistettu)

Kävin suuhygienistillä viimeksi keväällä eli tarkoitus olisi ensi keväänä istua seuraavan kerran hammaslääkärin penkkiin. Kai lääkärille ois pari kertaa vuodessa ihan hyvä mennä hampaat tarkastuttaan...

Tia... (Ei varmistettu)

Juuri tänä syksynä olen viimeksi käynyt, joten vasta parin vuoden päästä pitäisi seuraavan kerran sinnekin raahautua :)

Titiomm (Ei varmistettu)

Mä olen ollut nyt vuoden hammaslääkäriputkessa, joka alkoi tarkastuksesta ja röntgenistä ja jatkuu tämmöisellä hitaasti tappavalla pelkokierteellä koska on seuraava hampaan poisto. Keskiviikkona kävin hammaslääkärissä, jonka oli luvattu olevan reiänpaikkauskerta, mutta kun istuin tuoliin niin ne lykkäskin puudutteen väärälle puolelle ja poras hampaan irti, mulla ei ollut siinä sanottavaa ennenkö puolisuuta oli jo tunnottomana. Nyt sitten istun kotona ja näytän kuin olisin haastanut riitaa nakkikojulla. Kauhulla odotan ottaako ne seuraavalla kerralla sekä paikkauksen että poiston vai miten käy. Joka tapauksessa tässä kun on vuoden ajan käynyt vähän väliä hymyilemässä/irvistämässä hammashoitajille ja -lääkärille niin odotan ainakin 2016 vuoden alkuun ennenkö käyn kysymässä tarvisko esim. hammaskiveä poistaa. Toivottavasti siihen mennessä mulla on tommonen sähköhammasharja että hoitaja vaan toteaa että ei tartte mitään tehdä kun on hampaat niin hyvässä kunnossa! ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika jopa varattuna kunnalliselle 10.12. Edellisestä kolmisen vuotta... Ei onneksi vaivoja, paitsi varmaan hammaskiveä.

Hammaspeikko (Ei varmistettu)

Helmikuussa 2015 odottaa hionta ja yksi paikkaus, kääk!

amelievendela (Ei varmistettu)

Seuraava varsinainen tarkastus taitaa tulla vuoden tai parin päästä, koska viimeisimmästä on vain muutama kuukausi aikaa. Parin viikon päästä sen sijaan pääsee ihan hammaslääkärin luokse, voi ei...

Oihkumpaminäkin (Ei varmistettu)

Ennen ensi kesää. Viisaudenhampaita poistetaan tosin jo aiemmin, tammi-helmikuussa.

melissa78 (Ei varmistettu)

Seuraavan kerran käyn hammastarkastuksessa vuoden kuluttua, sillä edellisestä tarkastuksesta on vasta muutama kuukausi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Muistaakseni laitoin itseni tarkastusjonoon kesällä, eli eiköhän se kutsu kohta tule. Hyvä niin!

PipsaK (Ei varmistettu)

Ensi vuonna, käyn hammaslääkärillä säännöllisesti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tarkastusväli 1,5 v ja tänä syksynä olen käynyt niin oisko se sitten keväällä 2016 ja aika pitäisi muista pistää varaukseen puoli vuotta aiemmin.

P (Ei varmistettu)

Oh, unelmapalkinto!

Taitaa mennä käynti ensi vuoden puolelle, kun ihan viime viikolla kävin hammaslääkärissä. Melkein 10 pistettä ja papukaijamerkki, vaikka välillä univelkaisena olenkin unohdellut iltaharjaukset... Ton kojeen kanssa pitäis kyllä sit lainata miehen puhelinta, mulla kun on NIIN vanha luuri, ettei siinä mitkään appsit auta. :D

elsa (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa. Aion mennä hammastarkastukseen hammaslääkärin suosituksesta parin vuoden päästä. Tässä välissä pitäisi varmaan käydä suuhygienistillä puhdistamassa hammaskiveä...

Piula (Ei varmistettu)

Kävin juuri pari viikkoa sitten eli seuraava kerta 1-1,5 v. päästä!:)

HHH (Ei varmistettu)

Keväällä pitäisi mennä.

Ellie Bee (Ei varmistettu)

Huippuhieno arvonta, ehdottomasti mukana! Hammastarkastukseen ens vuoden alkupuolella.

Ninaa (Ei varmistettu)

Ensi kesänä on muistaakseni seuraavan tarkastuksen aika, kolme vuotta tulee silloin edellisestä kerrasta. Onneksi tulee aina postissa kutsu, niin ei tarvitse itse muistaa :)

box (Ei varmistettu)

Sattuipa sopivaan saumaan tällainen arvonta. Havahduin nimittäin vastikään siihen, että ulkomailla vietetyn vuoden aikana ei tullut käytyä hammaslääkärissä ollenkaan, ja kauhukseni tajusin viimeisimmän hammastarkastukseni olevan jo parin vuoden takaa.
Sähköhammasharjan hankkimista olen mietiskellyt kuultuani positiivisia käyttökokemuksia ympäriltäni. Ilmeisesti hammaslääkärit ihan kautta linjan suosittelevat kyseisiä kapineita, ja vaikka yhden lisäsähkölaitteen hankkiminen tuntuu suoraan sanottuna pöljältä kun latureita on vaikka mihin laitteisiin, jos nyt hampaiden hyvinvoinnin takia kuitenkin.

Pages

Kommentoi