Osallistu arvontaan ja voita Oral-B-sähköhammasharja

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Oral-B

Muistatko vielä Oral-B-kampanjan, josta kerroin aiemmin?

On tullut aika kertoa kokemuksistani uuden Oral-B White Pro 7000 -sähköhammasharjani kanssa – ja mikä parasta: Oral-B lahjoittaa samanlaisen laitteen myös jollekin lukijoistani!

IMG_3982.jpg

Ensin kuitenkin niistä kokemuksista:

En ollut käyttänyt sähköhammasharjaa vuosikausiin (tai jopa -kymmeniin). Olin kyllä joskus harkinnut sähköhammasharjan hankkimista, mutta se oli kuitenkin jäänyt tekemättä. Lähdin siis hyvin innoissani kokeilemaan uuden laitteen käyttöä, sillä olihan siinä tarjolla myös Bluetooth-yhteyttä ja mobiiliapplikaatiota, mikä oli kiinnostavaa mobiilisovellusten kanssa päivittäin työskentelevälle tyypille.

Oral-B-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-puhelimille ilmaiseksi sovelluskaupoistaHammasharja yhdistyy sovellukseen langattomasti ja siirtää harjauskertojen tiedot talteen puhelimeen. Puhelinta ei tarvitse kuitenkaan pitää joka kerta päällä, vaan harja säilyttää useamman harjauskerran tiedot, ja ne voi synkronoida puhelimen kanssa vaikkapa kerran viikossa.

Harjassa itsessään on kuusi erilaista harjausohjelmaa, joista tosin käytin vain yhtä, joka on tarkoitettu päivittäiseen harjaukseen.

Helposti liikaa voimaa käyttävälle harjaajalle oli erittäin tervetullut ominaisuus, että harja varoittaa liian kovasta painamisesta, ja harja vilkuttaakin minulle punaista lähes päivittäin.

IMG_3976.jpg

Sähköhammasharjan varsinaiset edut manuaaliseen harjaan verrattuna ovat kuitenkin muualla kuin langattomissa yhteyksissä ja mobiiliapplikaatioissa.

Edellisen hammasharjajuttuni kommenteissa nimimerkki Hammaslääketieteen kandidaatti opasti, että manuaalisella harjalla pitää harjata tutkimusten mukaan 8 minuuttia, jotta saa saman tuloksen kuin sähköhammasharjalla 2 minuutissa. Aika merkittävä ero, sillä kukapa hinkkaa hampaitaan niin pitkään.

Hammaslääkärikäynnin yhteydessä harjausohjelmani vielä asetettiin muistuttamaan, että kahden minuutin jälkeen tulisi harjata kymmenen lisäsekuntia alaetuhampaiden takaa, johon minulle muodostuu helposti hammaskiveä. Jää tietysti vielä nähtäväksi, onko hammaskiveä todella vähemmän seuraavalla hammastarkastuskäynnillä.

Entäpä muut kokemukset ja mobiiliapplikaation käyttäminen?

Noh… itselläni ei kyllä ole ollut ongelmia motivoitua pesemään hampaita kahdesti päivässä, ja en ole siihen ennenkään applikaatioita kaivannut. Useimmiten siis olen pessyt hampaat nytkin ilman puhelinta, sillä harja itse antaa aikamerkin puolen minuutin välein, jolloin tietää, että on vaihdettava seuraavaan neljännekseen suussa.

Mutta eiköhän joku itseäni noin 25 vuotta nuorempi pikkukaveri ole innoissaan, kun saa kerättyä sovelluksen Achievements-osioon rivin kunniamerkkejä hampaiden harjausansioista. No juu, olihan tuo Jetsetter aika hauska saavutus, jonka sai ihan vain sillä, että harjasi hampaat ulkomailla.

Aika hurjiakin vaatimuksia listalla on. Miltäpä kuulostaa esimerkiksi 180 päivän hammaslankausputki tai 365 peräkkäistä päivää kielen puhdistusta? Jos sellaiseen kerran lähtee, niin voi sitä surua, jos se jääkin yhtenä päivänä väliin!

Oral-B.png

Tai sitten, jos käy kuten minulle kävi viime viikolla Kööpenhaminan-reissulla. Muistin kyllä ottaa mukaan harjan – mutten laturia. Harjasta loppui lataus sunnuntaina, joten seuraavina päivinä jouduin turvautumaan Rouvan manuaaliseen hammasharjaan.

* * *

Mutta nyt siihen arvontaan:

Kerro kommenttikentässä, milloin aiot käydä seuraavan kerran hammastarkastuksessa ja jätä samassa yhteydessä sähköpostiosoitteesi. Jos laitat osoitteesi sille varattuun kenttään, se näkyy vain bloggarille. Lilyn rekisteröityneiden käyttäjien kannattaa siis kirjautua ulos ennen osallistumista.

// Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan tuotepaketti, joka sisältää Oral-B White Pro 7000 -harjan, CrossAction -vaihtopäät ja ProExpert-hammastahnaa. Arvontapalkinnon arvo on noin 300 euroa. Arvontaan voi osallistua ke 19.11.2014 klo 20:00 saakkaVoittajan yhteystiedot toimitetaan Oral-B:lle, joka toimittaa palkinnon voittajalle.

 

Postaus on osa Oral-B:n kaupallista kampanjaa. Oral-B lahjoittaa tuotepaketin. 

Kommentit (319)
  1. …Ja siinä oli viimeinen arvontaan osallistuva kommentti! Kiitos kaikille osallistumisesta!

  2. Nyt tammikuussa on tarkoitus mennä. Meillä jos käy kunnallisessa hammashoidossa, niin antavat aina muistilapun, koska olisi seuraavan kerran hyvä tulla pistäytymään. Aina olen noudattanut tuota, ja ajankin saa yleensä helposti varattua.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *