Ostoksilla Tampereella: Nollakolme, Kerä, Vintage Garden, Design Boulevard, Designtori + Kirpparit

Lisää Tampere-vinkkejä, olkaa hyvät. Vaatteita Nollakolmesta, Lankoja Kerästä, vintagekoru Vintage Gardenista, pehmovalas Design Boulevardista ja sitä sun tätä Pakkahuoneen Designtorilta. Ja muutama kirpparivinkki.

img_1631.jpg

Nollakolme

Aleksanterinkatu 29, Tampere

Olipas kiva löytää asiallinen ja cool miestenvaateliike! Mukava, nuori miesomistaja ja persoonallinen valikoima. Erityiskiitos joustosta aukioloajan kanssa.

Löytö: musta jämäkkä nappikauluspaita (hmm, onkos se tuossa kuvassa keskellä?) + kiva t-paita.

img_1622.jpg

img_1628.jpg

img_1626.jpg

Kerä

Aleksanterinkatu 30, Tampere

Rouva, kerropas miksi tämä lankakauppa on niin ihana? ”Kun ne langat on niin kauniisti esillä, ja liikekin on sisustettu kauniisti ihanilla huonekaluilla.”

Löytö: Kolme rullaa lankaa kirjomista varten.

img_1256.jpg

img_1259.jpg

img_1261.jpg

img_1266.jpg

Design Boulevard

Hatanpään valtatie 6

Kiva sekoitus kiinnostavia brändejä, moderneja klassikoita ja pienten suunnittelijoiden tuotteita.

Löytö: Ferm Livingin pehmovalas, joka soittaa Levon hetki nyt lyö.

img_1291.jpg

img_1294.jpg

img_1295.jpg

img_1300.jpg

Super Mukava ja Vintage Gargen

Otavalankatu 3, Tampere

Ojakadulta muuttaneet liikkeet toimivat samassa tilassa. Super Mukava myy uusia vaatteita, Vintage Garden vintagea, niin vaatteita kuin korujakin.

Löytö: 1960-luvun amerikkalainen rintakoru Vintage Gardenin puolelta.

img_1271.jpg

img_1276.jpg

img_1279.jpg

Designtori Pakkahuoneella

Sunnuntaina kävimme Tullikamarin Pakkahuoneella järjestyllä Designtorilla, jonka järjesti DesignOnTampere-yhdistys. Yhdistys järjestää toreja ja tapahtumia useamminkin, joten kannattaa seurata yhdistyksen sivuja, jos Tampereen suunnalla asioi.

Paa Piin pehmolelut

Ovathan nämä niin söpöjä: Paa Piin Raksu-koira ja Vili-bambi. Tuotteita myydään ympäri Suomen, ja tällä torilla niitä löytyi ainakin Kuopuksen (Tre) ja Palonin (Hki) pöydistä. Paa Piin DIY-paketit ovat myös hauskoja.

Älkää kertoko tytölle, mutta pukin paketista löytyy tuollainen sininen bambi.

img_1674.jpg

img_1721.jpg

Kraa Kraa Eyewear

Tamperelaisen Kraa Kraan puiset silmälasit ovat huikeat ja taatusti persoonallinen valinta. Rouva taitaa harkita tällaisia tosissaan. Kraa Kraan liike on Tampereella, mutta tuotteita saa muistakin kaupungeista.

img_1686.jpg

Punainen Norsu

Emme osanneet päättää, olisiko tyttömäinen vai krokotiilikuvioinen yöasu kivempi, joten jäimme harkitsemaan asiaa. Näitä pitää ilmeisesti noutaa Turusta asti. Myös kaksipuoliset ruokalaput olivat kivan näköisiä.

img_1720.jpg

img_1676.jpg

Saana ja Olli

Toinenkin turkulainen yritys oli uskaltautunut Tampereelle (heh). Rouva sai punaisen pellavapyyhkeen, jota voi käyttää myös jouluisena liinana.

img_1709.jpg

Apina- ja leijonaruokalaput

Nämä olivat kyllä tosi hauskoja. Myyjän yrityksen nimi meni ohi. Tietääkö joku?

img_1692.jpg

Coston lakit

Costo (Hki) oli roudannut Pakkahuoneelle kasan lakkeja. Löysin denim-lätsän ja nahkaisen talvilakin. Jee! Näitäkin tuotteita saa ympäri maan sieltä täältä.

img_1698.jpg

Loiston kahvit

Pienpaahtimo Loisto = kahvila Valo. Loisto siis paahtaa kahvinsa kahvila Valon nurkassa. ”Ettekös te käyneet juuri eilen meillä?” Juu käytiin, ja kohta mennään brunssille. 

img_1725.jpg

Kirpparivinkit

Sitten vielä toivottuja kirpparivinkkejä. Näitä olisi Tampereella enemmänkin, mutta pyysin Rouvaa valitsemaan muutaman lempparin.

Radiokirppis

Laukontori 12, Tampere

Miksi? ”Paljon tavaraa ja tavara vaihtuu hyvin. Olen tehnyt hyviä löytöjä kuten virkatun torkkupeiton ja lastenvaatteita.”

Kyttälän kirppis

Aleksanterinkatu 10, Tampere

Miksi? ”Täältä olen löytynyt vanhoja Arabian astioita ja lasisia kahvipurkkeja. Ja virkatun peiton. Nyt löysimme hienon leijonajulisteen.”

Ja edellisessä jutussani mainitsema Kahvila Runo ja Vohvelikahvilahan ovat aivan vieressä.

Amurin kirppis

Satakunnankatu 59, Tampere

Miksi? ”Mahtava paikka! Tupaten täynnä, pitää katsoa hitaasti. Löytöjä ei ole hirveästi tehty, mutta kannattaa käydä ihmettelemässä paikkaa vähän niin kuin nähtävyytenä.”

 

Näillä ja eilisillä ravintolavinkeillä siis tervemenoa Tampereelle!

Me ainakin palaamme pian.

muoti trendit oma-elama matkat
Kommentit (20)
  1. Hei, tässä on tosiaan Tampereen parhaat paikat listattuna. Oletko käynyt kurkkaamassa Tammelan Kätkö Vintagen? Sekin on mainio!

  2. Jos vierailee Aaltosenkadun Kätkössä niin samalla kannattaa piipahtaa muissa kadun varrella olevissa putiikeissa. Kahvilla kannattaa käydä Kahvillassa ja kulman takana Ilmarinkadulla on Arelalizzan kaunis liike jossa myydään ihanaa kashmiria <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *