Paluu makuuhuoneeseen

Kerroin liki puolitoista kuukautta sitten, että nukkuisimme noin viikon verran eteisessä, kun makuuhuoneemme on remontissa (ks. Retki eteiseen). Kuinkas sitten kävikään. Kun huone tyhjennettiin seinän korjaamisen vuoksi, siellä kannattikin tehdä niin sanotusti samalla vaivalla kaikenlaista muutakin. Hommat saatiin tänään päätökseen, ja sänkymme pääsee palaamaan takaisin kotiinsa.

img_3535.jpg

Tapetoinnin (ks. Kiurut ja punokset) lisäksi maalasin makuuhuoneen pitkän seinän ja siirsin seinälle tauluhyllyn, joka oli aiemmin olohuoneessamme.

img_3544.jpg

Suurin syy evakkoretkemme venymiseen oli kuitenkin kaikki lastenhuoneen maalaushommat. Kun makuuhuone oli kerran tyhjä, siellä oli hyvin kätevää maalata lattialistoja ja laatikostoja. Oli myös hyvä olla ylipäänsä eteisessä paossa kaikkia niitä pahanhajuisia maalaushommia, joita teimme lastenhuoneessa (Ks. Aika loppuu kesken).

Tästä tämä palapeli alkaa valmistua. Nyt kun eteinen on tyhjä, saan kaiken ylimääräisen pois lastenhuoneesta, ja sitten voimme alkaa lastata sinne kaikkea sitä, mikä lojuu nyt pöydillä, ikkunalaudoilla ja kaappien ja laatikostojen päällä.

Aika ei ehkä lopukaan kesken.

Kommentit (3)
  1. Vierailija: Kiitos! Tämä oli tällainen teaseri. Teen makuuhuoneesta myöhemmin laajemman jutun, jossa näkyy muitakin ideoita.

    lydas: Oh. No, te olette varmaan ehtineet etsiä uuden asunnon siihen mennessä, kun täällä alkaa tulla aika pitkäksi 🙂 Onnea odotuksen loppumetreille!

  2. Hyvät vapunjämät ja vielä tsemppiä teille! Teillä näyttää olevan silmää sisustukseen – ajan käydessä pitkäksi (heh) voitte ottaa täältä meidän kodista sitten seuraavan projektin – miten mahduttaa kaksi aikuista, pupu ja lapsonen tähän meidän 42m^2 keskustakämppään 🙂

    T: http://gravid-raskaana.blogspot.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *