Parasta burgeria metsästämässä: Loung3

Isyyspakkaus

Sain vinkin Ravintola Loung3:sta (Kolmas linja 18) ja sen hampurilaisesta edellisten hampurilaisjuttujeni kautta. Kiitos siitä! Tämän ravintolan olemassaolo ja aukeaminen kun oli mennyt itseltäni täysin ohi.

Ja voi mikä valkoisena loistava helmi Kolmannella linjalla sijaitseekaan!

Ravintola sijaitsee pari korttelia samojen omistajien Ravintola Kolmos3sta eteenpäin. Listalta löytyy jaettavia alkupaloja, muutama pääruokavaihtoehto ja tietysti ne hampurilaiset. Sekä hauskat drinkit.

Sisustus on tyylikäs, tunnelma leppoisa ja henkilökunta hyvin ystävällistä. Mitäpä sitä muuta voisikaan toivoa hyvän ruoan lisäksi?

Pääsimme käymään ravintolassa Rouvan kanssa aivan kahdestaan. Se tapahtui itse asiassa jo tovi sitten, kun vanhempani olivat hoitamassa lasta, ja samana iltana kävimme hampurilaisten jälkeen kuuntelemassa Helsingin kaupunginorkesterin konserttia Musiikkitalossa.

Rouva tilasi alkuun raikkaan alkoholittoman hibiskus-mocktailin, ja itse valitsin kirpsakan Kallio Sourin.  

Ruokalista näytti niin kivalta, että pohdimme jo hetken, pitäisikö jättää burgerit syömättä ja tilata sittenkin jotain muuta. Päätimme kuitenkin pitäytyä suunnitelmassa, sillä tulimme maistelemaan erityisesti paikan kehuttua juustohampurilaista.

Valitsimme sentään alkuun niitä pieniä jaettavia alkupaloja: karamellipossua, uunikuivattua tomaattia ja fetaa ja tiikerirapuja. 

Ja sitten se hampurilainen. Oh, oli kyllä kehujen arvoinen. Runsas ja mehevä. Napakka sämpylä ja paahdetut leikkauspinnat. Suloisesti sulanut juusto. Katso vaikka kuvaa.

Nyt alkaa olla jo vaikea laittaa näitä hyviä hampurilaisia parhausjärjestykseen, mutta kyllä minä tämän burgerin tulisin ehdottomasti syömään toistekin!

En kuitenkaan seuraavalla kerralla. Ravintolan lista oli nimittäin niin kiva, että haluaisin maistaa myös sitä tattirisottoa tai Ahvenanmaan karitsan niskaa. Ja sitten tulen joku lauantai tai sunnuntai Late Breakfastille ja otan - tietysti - Eggs Benedictin!

Sarjan edelliset osat:

Treffi Pub
Roslund Hietalahti
Sinne Helsinki
Naughty Brgr

Friends & Brgrs

Kommentit

Piipo79

Olen käynyt tuolla syömässä viime vuoden lopulla ja silloin ainakin oli kyllä onnistunut menu. Eli suosittelen.

Tommi K
Isyyspakkaus

Mitäs maistelit?

Piipo79

Apua. Mä en muista muuta kun ne törkeen hyvät kampasimpukat. Käyn suht useesti töiden puolesta ulkona syömässä ni ei jää tarkalleen mieleen muuta kun plussa tai miinus ja tää oli plussa. Pitäs varmaan alkaa kirjottaa ylös et muistais!

Tommi K
Isyyspakkaus

Pistä blogiin kuvan kanssa ;) Mä tarkistan blogista hyvin usein, mitä olen syönyt jossain. Rouva tekee samaa Instagraminsa kanssa :D

Tämän kylän homopoika (Ei varmistettu) http://blogit.image.fi/tamankylanhomopoika/

Ooh! Nyt näyttää burgeri sellaiselta, mikä ois mun mielestä erittäin hyvä ellei täydellinen. Tarpeeksi paksu pihvi ja varsinkin rapsakannäköinen leipä. Täytynee suunnata kun Helsinki taas kutsuu.

Tommi K
Isyyspakkaus

Kyllä! Erittäin hyvä! Ja testaa samalla Kallio Sour!

Viima H. (Ei varmistettu)

Hei, käypä kokeilemassa Woolshedin burgerit! Pitää meidän perheessämme kaupungin ykköspaikkaa hallussaan. Terv. VH

Tommi K
Isyyspakkaus

No hei, kiitos vinkistä! Ehdottomasti kokeiltava!

Kommentoi