Parasta burgeria metsästämässä: Sori Taproom

Hampurilainen mainittu! Sori Taproom Vuorikadulla Fennia-korttelissa on ihastuttanut oluen ja ruoan ystäviä jo viime vuodesta alkaen. Virolaisen Sori-panimon oluita on saatavilla hanasta joka makuun, mutta myös ruoat ovat mainitsemisen arvoisia!

Sori Taproom - Hampurilainen-1.jpg

En ole tosin itse malttanut vielä maistaa muita ruokia kuin Sorin burgereita, mutta ne ansaitsevatkin paikan kaupungin parhaiden purilaisten listalla. Yllä olevassa Brisket Burgerissa (13,90 €) on mehevää savustettua naudanpaistia, piparjuurta ja pikkelöityä punasipulia.

Sori Royal Burger (13,90 €) on puolestaan klassinen juustohampurilainen luomunaudan pihvillä, ja mausteena on myös rapeaa possun niskaa. Voit arvata, että maistui koko perheelle!

Sori Taproom - Hampurilainen-2.jpg

Ihastusta herättivät myös lisukkeet ja niiden kanssa tarjotut majoneesit ja chilikastikkeet.

Alemmassa astiassa on superrapeita bataattiranskalaisia (6,90 €) ja ylemmässä mainioita halloumiranskalaisia, (9,90 €) jotka tarjottiin maissisalsan kanssa.

Sori Taproom - Hampurilainen-3.jpg

Myös ravintolassa maistamani oluet ovat olleet joka kerta erittäin hyviä, joten lämmin suositus niidenkin puolesta. Tarjolla on lisäksi makeita ja marjoilla ja hedelmillä maustettuja sour-olutjuomia, mutta niiden makuun pitää totutella vielä hetkinen.

 

Edellisen kerran kirjoitin hampurilaisista Social Burgerjointissa.

Kommentit (2)
  1. Sori on tosiaan virolainen panimo, mutta sen omistajapojat ovat kotoisin Tampereelta muistaakseni. Sorin karun hienoon panimoon pääsee tutustumaan Tallinnassa, mikäli haluaa jotain uutta Viron matkaltaan. Suosittelen 🙂

    1. Näin olen kuullut, ja nimi taisi viitata siihen, että ”sori, kun piti perustaa panimo Viroon” 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *