Partahattu

Isyyspakkaus

Jokainenhan sitä saa, spämmiä eli roskasähköpostia: huijausyrityksiä, laittomia lääkkeitä, XXX-sisältöä ja sen sellaista.

Kun lisäsin blogini sivupalkkiin @isyyspakkaus.com-sähköpostiosoitteeni, olikin odotettavissa, että alkaisin saada kyseiseen inboxiin kaikenlaista roskaa. Näin kävi, mutta viestien sisältö on yllättänyt.

Olen nimittäin päässyt jonnekin kiinalaisten yritysten postilistalle, jonka kautta minulle sekä kaupitellaan asioita että tiedustellaan, voisinko kenties myydä jotain, mitä viestin lähettäjä tarvitsee.

"Rakas Pomo? Yhtiömme tarvitsee laadukkaan neitsytoliiviöljytoimittajan. Voiko sinun yrityksesi toimittaa meillä tätä tuotetta?"

Toinen yritys tiedustelee, olisiko minulla tarjota ratapölkkyjä junaratoihin, ja kolmas taas tarvitsisi huomattavan määrän laadukasta maalia.

Itse voisin nyt helposti tilata led-valoja, muotteja ("Onpa hauska kuulla, että olet muottibisneksessä"), silkkihuiveja ja uimapukuja.

Kaikkein eniten mieltäni lämmitti kuitenkin saamani hattukatalogi ("On mukavaa tuntea sinut ja sähköpostisi"). Yhtiön päätuotteita ovat neuleet, kuten partahatut, pipot, lapaset, huivit ja sukat. Hetkinen... partahatut? Tämä liite on avattava.

Huikeaa! Nyt jokainen voi kokea, miltä tuntuu kantaa partaa. Siitä sitten tilaamaan, vaikkapa jouluksi itselle, puolisolle tai kaverin vauvalle!

Kommentit

v-e-m
Aerials

Huikea! Voi kun osaisin neuloa niin todellakin mies saisi tuosta joululahjan :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Toimita mallikuva äidille/mummolle/anopille/tmv:lle!

anna-liisa (Ei varmistettu)

He-hee! Eiks tässä olis loistava DIY-idea, puikot vaan heilumaan ja luomaan jotain todella uutta ja persoonallista (ennen kuin villitys leviää ja "kaikki" kulkevat partahatuissa).

Tommi K
Isyyspakkaus

Tai sitten kehittää jotain vielä omaperäisempää kuten viiksihattu!

Mun mielestä nuo on selviä pankkiryöstäjien naamioita. Ehkä te, jotka ette ole ns. inessä skenessä, ette tiedä että ryöstäjän naamioitumispäähinettä kutsutaan ´partahatuksi´.

Tommi K
Isyyspakkaus

Hah! Onneksi löytyy teitä, jotka tunnette toimialaa paremmin ;)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

*tirsk*

Liisa
Osasin!

(Enpä tiennytkään, että) minä tein viime joulun alla lapselleni partahatun sellaisesta kolmion mallisesta kuolakaulurista! Se sattui olemaan nurjalta puolelta valkoinen, joten laitoin sen Ilon leulalle ja niskan taakse kuuluvat kulmat työnsin tonttulakin alle. Naps vaan ja joulukorttikuva tonttu-ukosta oli valmis! :D

Jenni H.
Terävät hampaat.

Ihan mielettömiä! Tuossa alimmassa kuvassa ylimmän rivin keskimmäinen tenava on jotenkin erityisen gangsta tuolla hatussa. :'D

Omenainen

Uh-huh. Parhautta! Jos ei partahattu päässä käy treffeillä flaxi niin ei milloinkaan.

Kommentoi