Partahattu

Jokainenhan sitä saa, spämmiä eli roskasähköpostia: huijausyrityksiä, laittomia lääkkeitä, XXX-sisältöä ja sen sellaista.

Kun lisäsin blogini sivupalkkiin @isyyspakkaus.com-sähköpostiosoitteeni, olikin odotettavissa, että alkaisin saada kyseiseen inboxiin kaikenlaista roskaa. Näin kävi, mutta viestien sisältö on yllättänyt.

Olen nimittäin päässyt jonnekin kiinalaisten yritysten postilistalle, jonka kautta minulle sekä kaupitellaan asioita että tiedustellaan, voisinko kenties myydä jotain, mitä viestin lähettäjä tarvitsee.

”Rakas Pomo? Yhtiömme tarvitsee laadukkaan neitsytoliiviöljytoimittajan. Voiko sinun yrityksesi toimittaa meillä tätä tuotetta?”

Toinen yritys tiedustelee, olisiko minulla tarjota ratapölkkyjä junaratoihin, ja kolmas taas tarvitsisi huomattavan määrän laadukasta maalia.

Itse voisin nyt helposti tilata led-valoja, muotteja (”Onpa hauska kuulla, että olet muottibisneksessä”), silkkihuiveja ja uimapukuja.

Kaikkein eniten mieltäni lämmitti kuitenkin saamani hattukatalogi (”On mukavaa tuntea sinut ja sähköpostisi”). Yhtiön päätuotteita ovat neuleet, kuten partahatut, pipot, lapaset, huivit ja sukat. Hetkinen… partahatut? Tämä liite on avattava.

Hattukatalogi.jpg

Huikeaa! Nyt jokainen voi kokea, miltä tuntuu kantaa partaa. Siitä sitten tilaamaan, vaikkapa jouluksi itselle, puolisolle tai kaverin vauvalle!

Hattukatalogi (kopio 2).jpg

Kommentit (11)
  1. Uh-huh. Parhautta! Jos ei partahattu päässä käy treffeillä flaxi niin ei milloinkaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *