Perinteinen kesäretki Terttiin

Isyyspakkaus

"Tämä on vaan täydellistä. Kaikin puolin", pohti Rouva, kun istuimme taas Tertin kartanon ruokasalissa Mikkelissä. 

Meille onkin muodostunut jo perinteeksi tehdä joka kesä retki Terttiin, ja useimmiten käymme maistelemassa heidän Kesäpöytä-buffet'nsa. Niin myös tällä kertaa. Otimme mukaan myös tytön mummin, siis anoppini.

Mielestäni on tavallaan jopa sivuseikka, mitä kaikkea buffet-pöydässä on. Ruoka on ollut joka kerta mielenkiintoista, maukasta ja ensiluokkaista. Niin myös tällä kertaa.

Miljöö on kaikin puolin upea. Erityisen ilahtuneita olimme elävästä musiikista, sillä Tertti oli tänä kesänä palkannut muusikon, Joakim Sohkasen, viihdyttämään vieraitaan. Hän oli soittanut puolilta päivin saksofonia puutarhassa ja iltapäivällä jatkoi pianon ääressä ruokasalissa. Musiikki oli niin kaunista, että lähes itketti. Lapsikin tuntui viihtyvän pöydässä paremmin silloin, kun musiikki soi aivan vieressä. Hän seurasi sitä tarkasti ja oli välillä soittavinaan mukana.

Kesäpöytä oli jo vetelemässä tältä vuodelta viimeisiään, tosin kuulemma oli mahdollisuus, että sitä jatkettaisiin vielä ensi viikolle. Sen jälkeen viikonloppuisin on tarjolla sadonkorjuupöytää.

Ja jälleen kerran mietimme Rouvan kanssa, että tänne pitäisi tulla joskus yöksi, että voisi nauttia paikan päällä myös illallista ja aamiaista.

Kommentit

MM
Maijan matkassa

Mä niin jaan Rouvan ajatuksen kaikenpuolisesta täydellisyydestä. Tertti on meidän vakiotaukopaikka Joensuu–Helsinki-matkoilla ja joka kerta mä huokaisen ihastuksesta. Ja melkein joka kerta mä mietin, millaiset ihmiset sitä mahtaa pyörittää. Se on niin paljon enemmän kuin vain bisnes. Siinä on toiminnassa on kyllä sielu ja sydän mukana.

Tommi K
Isyyspakkaus

Näin on, tosi hienosti sanottu!

-Katja (Ei varmistettu) http://potentialinme.blogspot.fi

Jos haluaa tehdä pienen päivämatkan Helsingistä maalle ihaniin peltomaisemiin ja päästä nauttimaan hyvästä ruoasta ihanassa miljöössä, suosittelen oikein lämpimästi Juhlatalo Kokkia Ilkkalassa. Siitä on lyhyt matka Aira Samulinin Hyrsylän mutkaan jossa on mm. valtava nukkekokoelma kaiken muun kivan lisäksi. Olin aivan haltioissani kun tuolla kävimme. Suosittelen

http://www.juhlatalokokki.com/kuvia

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos vinkistä!

Kommentoi