Picnic-lounas

Isyyspakkaus

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Picnic

Picnic on ollut minulle aina paikka, josta haetaan juustopatonki mukaan esimerkiksi bussimatkaevääksi. Nimenomaan se juustopatonki. Siinä on sopivasti makua, mehevyyttä ja kiva majoneesikastike.

Minua pyydettiin kuitenkin tässä Picnicin kampanjapostauksessa tutustumaan heidän lounasvaihtoehtoihinsa. Mikäpä siinä, lounasta pitää kuitenkin syödä päivittäin!

Picnic ei ole oikeastaan koskaan kuulunut lounaspaikkalistalleni yksinkertaisesti siitä syystä, että työpaikkani eivät ole joko olleet Picnicien lähistöllä - tai sitten Picnic ei ole vain tullut mieleen vaihtoehtona. Sieltähän haetaan niitä juustopatonkeja.

Suuntasin siis viime viikolla lounasaikaan Lauttasaarentien Picniciin, ja kävin siinä samassa hoitamassa pari muuta asiaa samalla suunnalla.

Enpä tiennytkään, että Picnicin listalla on leipien ja patonkien lisäksi myös mm. salaatteja, uuniperunoita, päivittäin vaihtuva wok ja päivän keitto. Salaattilounaista olen kertonut mielipiteeni joskus aiemminkin (ei ruoka vaan lisuke...), joten puntaroin perunan, wokin ja keiton välillä. Päädyin valitsemaan thai-katkarapukeiton.

Ja valintahan oli oikein mainio: 6,90 €:n hintainen keitto oli mukavan mausteinen, ja sitruunaruohon ja chilin yhdistelmä toi todella mieleen thairuoan. Rapuja oli runsaasti, ja annos oli sopivan kokoinen. Pitäisi syödä useamminkin näitä lounaita, jotka joku muu annostelee valmiiksi, niin ei tulisi syötyä liikaa.

Kuulin, että Picnicillä on tarjolla alle 12-vuotiaille myös 3,90 €:n hintainen lastenateria, johon kuuluu uuniperuna valitulla täytteellä, pillimehu tai maito ja pieni rasia rusinoita jälkkäriksi. Eipä lainkaan hassumpi vaihtoehto yhteiseksi pikaruoaksi jonain päivänä.

Ja hei, suuntaapa Picnicin Facebook-sivulle, josta voit lunastaa heidän viikkotarjouksensa, josta kerrotaan vain Facebookissa! Voit samalla tykätä sivusta, jolloin saat uudetkin tarjoukset tietoosi.

 

Picnic-yhteistyöstä: Bloggaaja maksoi lounaansa itse, mutta saa tämän jutun kirjoittamisesta rahallisen korvauksen. Tai itse asiassa Picnic olikin lähettänyt lounaslahjakortin, mutta se saapui kotiin vasta tämän lounasreissun jälkeen. Nyt voin siis käydä maistamassa vaikka sitä uuniperunaa yhdessä lapsen kanssa. Tai sitten käytän sen juustopatonkiin, jee!

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Suosittelen kokeilemaan niitä uuniperunoita. Ovat herkullisia ja täyttäviä! varsinkin lämminsavulohitäyte, mmm... Eräällä työpaikallani oli Picnicin lounasetu, ja silloin tuli kyllä käytyä aika useasti. Myös bataattikeittoa tuli tilattua useammankin kerran.

äityli (Ei varmistettu)

Ethän Tommi pilaa sun huippuhyvää blogia näillä ns. maksetuilla jutuilla? Tuntuu, että ne ovat (sinunkin) blogissa lisääntyneet huimasti. Mukavaa joulun odotusta koko perheelle!

Tommi K
Isyyspakkaus

Hei!

Olen ollut mukana kolmessa kampanjassa, joista on maksettu palkkio. Kaikki nämä ovat ajoittuneet viimeisen puolen vuoden ajalle, joten onhan se tietysti huomattavasti enemmän kuin ennen, kun niitä ei ollut yhtään. Lisäksi olen saanut arvottavaksi muutaman kivan palkinnon lukijoiden kesken. Olen samaan aikaan julkaissut n. 150 muuta juttua.

On itse asiassa mielenkiintoista, että niin monia lukijoita ärsyttää avoimen kaupallinen yhteistyö, vaikka kysymys olisi vain muutamasta jutusta.

Mielestäni on todella hienoa, että myös bloggarit saavat osansa tässä bisneksessä liikkuvista rahoista ja myös se, että näistä yhteistöistä kerrotaan avoimesti. Niin kiva kuin peukkuja ja sydämiä on saadakin, itseäni lämmittää vielä enemmän se, että saan myös rahallista korvausta siitä ajasta, jota blogin pitämiseen käytän. Olen alusta asti toivottanut kaupalliset yhteistyöt tervetulleiksi ja niin teen jatkossakin.

Pyrin jatkossakin valitsemaan yhteistyökuvioni niin, että ne sopivat blogiini, ja en kirjoita asioita, joita en oikeasti tarkoita. Nyt esimerkiksi minusta oli todella mielenkiintoinen asia, että Picnicistä saa myös terveellisiä lastenaterioita, ja uskon, että se tieto on hyöydyllinen myös monelle lukijalleni.

Minulla on onneksi mahdollisuus valita, keiden kanssa lähden yhteistyöhön, ja suurimmasta osasta tarjouksista kieltäydyn. Jos taas sopivia kumppaneita tulee vastaan, minun puolestani kaupallista sisältöä voisi olla enemmänkin.

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Mielestäni hyvä vastaus. Kyllä mäkin jaksaisin ja haluaisin panostaa blogiini enemmän jos siitä saisi jossain muodossa korvausta, muutakin kuin hyvän mielen muiden ilahduttamisesta. Eli tavallaanhan nämä kaupalliset yhteistyöt pitävät niitä lemppariblogeja aktiivisina. Toki lukijat saavat äänestää jaloillaan jos maksettua sisältöä on liikaa.

Mulle toi tieto lastenaterioista oli uusi mutta tarpeellinen!

HelloAochi

Niinpä, joko näin tai sitten koko blogin voisi muuttaa maksulliseksi, hehe. Vähän Helsingin sanomien tyyliin - saat luke 5 juttua ilmaiseksi, sen jälkeen palvelu on maksullinen.

Hassua, miten siitä jaksaakin ihmiset tuohtua. Kyllä mun mielestä korvausta pitää saada hyvin tehdystä työstä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mielestäni on kiva, kun kerrot suoraan saavasi rahallisen korvauksen tms. Reilua ja avointa toimintaa! Ärsyttää ne pienet tähtöset ja epämääräiset "yhteistyössä" postaukset.

Iloista joulukuuta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä ihmettelen vähän samaa kuin edellinen kommentoija. Tykkään blogistasi, mutta mitä muuta tämä postaus oli kuin maksettu mainos? Picnic ei ainakaan blogin perusteella tunnu sinun ja perheesi tyyliseltä ruokapaikalta. Toki on kivaa, että sinulle tarjotaan yhteistyömahdollisuuksia, mutta esimerkiksi tämä postaus tuntuu vähän lukijan aliarvioimiselta.

Tommi K
Isyyspakkaus

Hei, tämä postaus on osa Picnicin kampanjaa, joten tietysti kysymys on mainostamisesta, eikä tässä muuta väitetäkään. Ja kysymys ei ole valinnastani yhteiselle illalliselle vaan lounaasta, joka yleensä syödään jossain ketjuruokalassa.

Lähden kyllä hyvin mielelläni mukaan myös jonkun luomu- ja lähiruokaa tarjoavan lounasravintolan kampanjaan, jos sellaisia on tarjolla.

VE (Ei varmistettu)

Oikein malliesimerkki hyvästä mainospostauksesta. Heti ylärivillä kerrottiin, mistä kampanjasta oli kyse ja lopussa vielä uudelleen asian vahvistus. Ihan ok. Joka ei mainoksista tykkää, voi jättää tämän kirjoituksen väliin.

Ukonlintu (Ei varmistettu)

Vähän sama tuli mieleen kun edellisillä tuota postausta lukiessa: joko taas joku mainos... Sul oli nestle, arabia, netflix (siitä oli viel aika monta juttua) ja ainakin tämä. Blääh tuli ekana mieleen, kum tämän otsikon luki. No mut hei, eihän tätäkään ole pakko tosiaan lukea, jos ei halua.

Tommi K
Isyyspakkaus

Arabialla viittaat siihen Muumi-arvontaan. Siinä ei ollut kyse kaupallisesta kampanjasta, ja tapahtumasta kirjoittaminen oli täysin vapaaehtoista ja perustui omaan harkintaani. Se ei ollut näin ollen maksettua mainosta. Mutta kun mukana oli arvonta, oli tietysti mainittava, kuka palkinnon on lahjoittanut.

Vierailija (Ei varmistettu)

Blääh blääh. Jahas, musta ainakin on lukijana tosi ok ja hyvä juttu että hyvää bloggausta tekevät kirjoittajat saavat jotain korvausta työstään. Tässäkin postauksessa oli oikeasti ihan kiinnostavaa asiaa eikä mitään pelkkää copypastettua tuote-esittelyä suoraan tiedotetekstistä (niinku joissain ei-lilyn blogeissa tuntuu olevan).

Miúrala (Ei varmistettu)

Mun mielestä maksetut mainospostaukset on ihan ok, jos ne jollain tapaa on kytköksissä blogin sisältöön ja niistä on maininta. Ja kun tosiaan postauksen alussa selkeästi sanotaan, että kyse on mainoksesta, niin ei tarvitse lukea, jos ei halua.

Mielestäni tämä postaus olisi hyvinkin voinut olla ihan omaakin tuotantoa, onhan näitä lounaspaikkapostauksia ollut tätä ennenkin

Itse esim. pääsääntöisesti hyppäsin Netflixin postausten yli, kun aihe ei minua kiinosta eikä kosketa. Olen elossa ja kaikki on hyvin. :)

Kommentoi