Picnic-lounas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Picnic

Picnic on ollut minulle aina paikka, josta haetaan juustopatonki mukaan esimerkiksi bussimatkaevääksi. Nimenomaan se juustopatonki. Siinä on sopivasti makua, mehevyyttä ja kiva majoneesikastike.

IMG_9290.jpg

Minua pyydettiin kuitenkin tässä Picnicin kampanjapostauksessa tutustumaan heidän lounasvaihtoehtoihinsa. Mikäpä siinä, lounasta pitää kuitenkin syödä päivittäin!

Picnic ei ole oikeastaan koskaan kuulunut lounaspaikkalistalleni yksinkertaisesti siitä syystä, että työpaikkani eivät ole joko olleet Picnicien lähistöllä – tai sitten Picnic ei ole vain tullut mieleen vaihtoehtona. Sieltähän haetaan niitä juustopatonkeja.

Suuntasin siis viime viikolla lounasaikaan Lauttasaarentien Picniciin, ja kävin siinä samassa hoitamassa pari muuta asiaa samalla suunnalla.

IMG_9317.jpg

Enpä tiennytkään, että Picnicin listalla on leipien ja patonkien lisäksi myös mm. salaatteja, uuniperunoita, päivittäin vaihtuva wok ja päivän keitto. Salaattilounaista olen kertonut mielipiteeni joskus aiemminkin (ei ruoka vaan lisuke…), joten puntaroin perunan, wokin ja keiton välillä. Päädyin valitsemaan thai-katkarapukeiton.

IMG_9306.jpg

Ja valintahan oli oikein mainio: 6,90 €:n hintainen keitto oli mukavan mausteinen, ja sitruunaruohon ja chilin yhdistelmä toi todella mieleen thairuoan. Rapuja oli runsaasti, ja annos oli sopivan kokoinen. Pitäisi syödä useamminkin näitä lounaita, jotka joku muu annostelee valmiiksi, niin ei tulisi syötyä liikaa.

IMG_9265.jpg

Kuulin, että Picnicillä on tarjolla alle 12-vuotiaille myös 3,90 €:n hintainen lastenateria, johon kuuluu uuniperuna valitulla täytteellä, pillimehu tai maito ja pieni rasia rusinoita jälkkäriksi. Eipä lainkaan hassumpi vaihtoehto yhteiseksi pikaruoaksi jonain päivänä.

IMG_9277.jpg

Ja hei, suuntaapa Picnicin Facebook-sivulle, josta voit lunastaa heidän viikkotarjouksensa, josta kerrotaan vain Facebookissa! Voit samalla tykätä sivusta, jolloin saat uudetkin tarjoukset tietoosi.

 

Picnic-yhteistyöstä: Bloggaaja maksoi lounaansa itse, mutta saa tämän jutun kirjoittamisesta rahallisen korvauksen. Tai itse asiassa Picnic olikin lähettänyt lounaslahjakortin, mutta se saapui kotiin vasta tämän lounasreissun jälkeen. Nyt voin siis käydä maistamassa vaikka sitä uuniperunaa yhdessä lapsen kanssa. Tai sitten käytän sen juustopatonkiin, jee!

Kommentit (13)
  1. Mun mielestä maksetut mainospostaukset on ihan ok, jos ne jollain tapaa on kytköksissä blogin sisältöön ja niistä on maininta. Ja kun tosiaan postauksen alussa selkeästi sanotaan, että kyse on mainoksesta, niin ei tarvitse lukea, jos ei halua.

    Mielestäni tämä postaus olisi hyvinkin voinut olla ihan omaakin tuotantoa, onhan näitä lounaspaikkapostauksia ollut tätä ennenkin

    Itse esim. pääsääntöisesti hyppäsin Netflixin postausten yli, kun aihe ei minua kiinosta eikä kosketa. Olen elossa ja kaikki on hyvin. 🙂

  2. Vähän sama tuli mieleen kun edellisillä tuota postausta lukiessa: joko taas joku mainos… Sul oli nestle, arabia, netflix (siitä oli viel aika monta juttua) ja ainakin tämä. Blääh tuli ekana mieleen, kum tämän otsikon luki. No mut hei, eihän tätäkään ole pakko tosiaan lukea, jos ei halua.

    1. Arabialla viittaat siihen Muumi-arvontaan. Siinä ei ollut kyse kaupallisesta kampanjasta, ja tapahtumasta kirjoittaminen oli täysin vapaaehtoista ja perustui omaan harkintaani. Se ei ollut näin ollen maksettua mainosta. Mutta kun mukana oli arvonta, oli tietysti mainittava, kuka palkinnon on lahjoittanut.

    2. Blääh blääh. Jahas, musta ainakin on lukijana tosi ok ja hyvä juttu että hyvää bloggausta tekevät kirjoittajat saavat jotain korvausta työstään. Tässäkin postauksessa oli oikeasti ihan kiinnostavaa asiaa eikä mitään pelkkää copypastettua tuote-esittelyä suoraan tiedotetekstistä (niinku joissain ei-lilyn blogeissa tuntuu olevan).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *