Pienen tytön suuri idoli

Isyyspakkaus

Siitä lähtien, kun Nata kyläili meillä viimeksi, tyttö on kysellyt: "Koska mennään Natalle? Koska mennään Natalle?" Kun kerroin, että Nata tekee remonttia, eikä hänen luonaan voi juuri nyt käydä, hän alkoi kysellä: "Koska Nata tulee meille?"

Ja sitten Nata tuli!

Aivan yllätyksenä, sillä tulosta ei ollut kerrottu tytölle etukäteen. Tyttö tuli päiväkodista äitinsä kanssa, ja pian Nata jo soittelikin ovella. Ja melko pian liityin seuraan itsekin.

Rouva hätkähdytti jälleen keittiötaidoillaan. Nata piti herkkuja varsinaisena juhlaillallisena, vaikka Rouva oli omasta mielestään kaapinut pöytään lähinnä jämät jääkaapista.

Tiedän ainakin yhden ihmisen, joka on tottunut aivan liian hyvään.

Olihan mukana jotain arkiruokaa spessumpaakin: veriappelsiini tarte tatin, jonka reseptiä Rouva sanoi vielä kehittelevänsä.

Luulen illan jälkeen kahta asiaa:

Ensinnäkin Natalla on kohta oikea järjestelmäkamera, sen verran himokkaasti hän testaili uutta Canoniani.

Toisekseen Natalla ja tytöllä tulee olemaan hauska päivä Lintsillä ensi kesänä! Nata nimittäin lupasi viedä tytön huvipuistoon, ja tällaista lupausta ei (lähes) nelivuotias unohda!

Kiitos Nata vierailusta! Odotamme tuparikutsua, kaiva kimallekynsilakat valmiiksi esille!

Annamme myös anteeksi sen että kuulemma vihaat lapsia ja koiria ;)

 

Natan versio tapahtumista täällä: lily.fi/blogit/white-trash-disease/synttari-illallinen

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Usein lapset rakastaa just niitä aikuisia jotka omasta mielestään eivät erityisemmin tykkää lapsista tai osaa olla lasten kanssa. Laillistettuna keittiöpsykologina olen mutuillut tämän johtuvan siitä, että nämä aikuiset kohtaavat lapset ihmisinä eivätkä lapsina. Ollaanhan mekin aikuiset/miehet/naiset jne erilaisia keskenämme, joten ei mitään lapsikategoriaakaan ole olemassa.

Tommi K
Isyyspakkaus

Niinpä. Tuli joskus itsekin todettua, että kysymys "Pidätkö lapsista?" on oikeastaan yhtä hyvä kuin "Pidätkö aikuisista?" Ja pitääpä muistaa se, että en oikein itsekään osannut olla lasten kanssa ennen kuin tuli tämä oma. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Aijai, tulee tästä Natasta mieleeni oma isäni, joka ei osaa olla lasten kanssa yhtään, jos mittarina on ns. normaali lässyttäminen ja leikkiminen lasten kanssa. Sen sijaan isäni selittää sujuvasti 7 kk ikäiselle lapselle ilmapuntarin toimintaperiaatetta ja kohtelee lapsia aivan kuin he ymmärtäisivät kaikesta kaiken. Jos lapsi meinaa tehdä jotain ajattelematonta, isäni selittää rauhallisesti, miksi pistorasiaan olisi kyllä todella mielenkiintoista työntää sormet, mutta miksi niin ei kuitenkaan kannata tehdä ja antaa samalla yliopistoluennon sähkön toiminnasta. Lapset rakastavat hulluna!

Tommi K
Isyyspakkaus

Ha :D 

Ennatte (Ei varmistettu)

Awww, luin molemmat stoorit ja ihanat oli. Mutta mites tuo isi look? Aika kolee!
Raskaus pukee Tommiakin :) Ihanaa, jännittävää ja ruokaisaa loppukevättä koko perheelle.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ooh, no kiitos! :) Tukka meni uusiksi, kun kyllästyin siihen, miten pidempi fleda oli aina huonosti lakin alla.

Nata - White Trash Disease

Siis kukahan tässä odottaa tota reissua enemmän! <3

Tommi K
Isyyspakkaus

Minä! Olen paikalla Canonini kanssa!

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Minunkaan sisko ei tykkää lapsista yhtään ja on mm. kieltänyt käyttämästä itsestään täti-nimitystä, mutta kummasti on silti meidän nelivuotiaan suurin idoli :D tulevat loistavasti toimeen ja E odottaa siskon vierailuja aina yhtä innoissaan.

Tommi K
Isyyspakkaus

Täti-in-denial :D Mutta kuvittelepas se, jos olisit kolmekyppisenä jo isotäti! Kaverini on. Se vasta kuulostaankin tätimäiseltä. Ja vanhalta.

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Itseasiassa mun pikkusiskolla on tähän saumat! Se on nyt 16 ja meidän tyttö täyttää syksyllä 5. Jos siis meidän tytär saa esikoisensa samanikäisenä kuin me (21) niin kyllä - sisareni olisi 31 ja isotäti. Hassua ajatella :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Aa, no nyt ymmärrän. Ei kai kukaan 16-vuotias voi edes ajatella olevansa täti. 'Täti' on vanha ihminen. Ainakin 21, niinQ ;)

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Eiei tää ei-täti on mua vain 3v nuorempi ja siis JO (hehe) 23. :) Teini on hellyyttävän ylpeä tätiydestään ja varsinkin vauvan kummitätiydestään. 

Toveri (Ei varmistettu)

Kommenttini ei oikeastaan liity tähän postaukseen kuin vaan vähän. Mutta siis toive. Voisittekohan toteuttaa vaimosi kanssa sellaisen kysy Gastronaatista postauksen. Mulla olis nimittäin tarkentavia kysymyksiä kirjaan ja tuohon rippeidenkäyttöön.

Tommi K
Isyyspakkaus

No mutta tuohan olisi hauska idea! Jos saisin vaikka Rouvan itsensä sinne mukaan vastaamaan kaikkiin kysymyksiin.

Kommentoi