Pienen tytön suuri idoli

Siitä lähtien, kun Nata kyläili meillä viimeksi, tyttö on kysellyt: ”Koska mennään Natalle? Koska mennään Natalle?” Kun kerroin, että Nata tekee remonttia, eikä hänen luonaan voi juuri nyt käydä, hän alkoi kysellä: ”Koska Nata tulee meille?”

IMG_9549-2.jpg

Ja sitten Nata tuli!

Aivan yllätyksenä, sillä tulosta ei ollut kerrottu tytölle etukäteen. Tyttö tuli päiväkodista äitinsä kanssa, ja pian Nata jo soittelikin ovella. Ja melko pian liityin seuraan itsekin.

IMG_9525-2.jpg

Rouva hätkähdytti jälleen keittiötaidoillaan. Nata piti herkkuja varsinaisena juhlaillallisena, vaikka Rouva oli omasta mielestään kaapinut pöytään lähinnä jämät jääkaapista.

IMG_9515-2.jpg

Tiedän ainakin yhden ihmisen, joka on tottunut aivan liian hyvään.

IMG_9598-2.jpg

Olihan mukana jotain arkiruokaa spessumpaakin: veriappelsiini tarte tatin, jonka reseptiä Rouva sanoi vielä kehittelevänsä.

IMG_9602-2.jpg

IMG_9592-2.jpg

Luulen illan jälkeen kahta asiaa:

Ensinnäkin Natalla on kohta oikea järjestelmäkamera, sen verran himokkaasti hän testaili uutta Canoniani.

Toisekseen Natalla ja tytöllä tulee olemaan hauska päivä Lintsillä ensi kesänä! Nata nimittäin lupasi viedä tytön huvipuistoon, ja tällaista lupausta ei (lähes) nelivuotias unohda!

IMG_9543-2.jpg

Kiitos Nata vierailusta! Odotamme tuparikutsua, kaiva kimallekynsilakat valmiiksi esille!

Annamme myös anteeksi sen että kuulemma vihaat lapsia ja koiria 😉

IMG_9555-2.jpg

 

Natan versio tapahtumista täällä: lily.fi/blogit/white-trash-disease/synttari-illallinen

Kommentit (15)
 1. Kommenttini ei oikeastaan liity tähän postaukseen kuin vaan vähän. Mutta siis toive. Voisittekohan toteuttaa vaimosi kanssa sellaisen kysy Gastronaatista postauksen. Mulla olis nimittäin tarkentavia kysymyksiä kirjaan ja tuohon rippeidenkäyttöön.

  1. No mutta tuohan olisi hauska idea! Jos saisin vaikka Rouvan itsensä sinne mukaan vastaamaan kaikkiin kysymyksiin.

 2. Minunkaan sisko ei tykkää lapsista yhtään ja on mm. kieltänyt käyttämästä itsestään täti-nimitystä, mutta kummasti on silti meidän nelivuotiaan suurin idoli 😀 tulevat loistavasti toimeen ja E odottaa siskon vierailuja aina yhtä innoissaan.

  1. Täti-in-denial 😀 Mutta kuvittelepas se, jos olisit kolmekyppisenä jo isotäti! Kaverini on. Se vasta kuulostaankin tätimäiseltä. Ja vanhalta.

   1. Itseasiassa mun pikkusiskolla on tähän saumat! Se on nyt 16 ja meidän tyttö täyttää syksyllä 5. Jos siis meidän tytär saa esikoisensa samanikäisenä kuin me (21) niin kyllä – sisareni olisi 31 ja isotäti. Hassua ajatella 😀

    1. Aa, no nyt ymmärrän. Ei kai kukaan 16-vuotias voi edes ajatella olevansa täti. ’Täti’ on vanha ihminen. Ainakin 21, niinQ 😉

     1. Eiei tää ei-täti on mua vain 3v nuorempi ja siis JO (hehe) 23. 🙂 Teini on hellyyttävän ylpeä tätiydestään ja varsinkin vauvan kummitätiydestään. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *