#PIGinJAPAN

Oh, tämä on kyllä NIIN jännää. Ei sitä ihan joka päivä pääse johtamaan maailman tunnetuimman mobiilipelibrändin uuden tuotteen globaalia julkistusta, vieläpä pelin tuottajana.

ABFightKeyart.jpg

Angry Birds Fight! on Rovion uusi peli, joka on vienyt suurimman osan työajastani – ja osan yöunistanikin – viime syksystä asti. Päädyin produktioon oikeastaan jo vuosi sitten vähän toisessa roolissa, mutta vähän niin kuin puolivahingossa minusta tuli pelin tuottaja. Ensin epävirallisesti ja sittemmin oikeasti.

Peli on tehty yhteistyössä japanilaisen Kiteretsun kanssa, joka on tunnettu Zookeeper-peleistään. Pelin kehittäjät ja Rovion vastaava tuottaja ovat siis Tokiossa, ja minun roolini on ollut manageerata projektia ja pitää sen eri osa-alueiden lankoja käsissäni niin, että hommat etenevät sekä Espoossa että Tokiossa.

Peli on yhdistelmä ”match kolmosta” ja roolipeliä, mutta pelin varsinainen pihvi on, että siinä pelataan toista pelaajaa vastaan reaaliajassa. Pelaajilla on 45 sekuntia aikaa yhdistellä lintuja, ja vahvemman pelaajan lintu voittaa.

Linnuilla on erilaisia varusteita ja päähineitä, jotka antavat lisävoimaa ja etua matseissa.

Linnut liikkuvat saarelta toiselle ja kohtaavat toisinaan merellä uiskentelevia mutanttipossuja. Siis aivan täysin kahjoa, ja juuri siksi niin hauskaa!

ABFight.png

https://www.youtube.com/embed/KMa9teZe090″ width=”680″>

Peli julkaistiin APAC-maissa jo toukokuussa, ja nyt on lännen vuoro liittyä tappeluun!

Ja katsopas, mitä uudella ystävällämme on sanottavaa! Ian, ”Steve Sanders” Ziering, ole hyvä!

Kommentit (8)
  1. Kiitokset tästä postauksesta. Menin sen pohjalta kertomaan miehelleni, että Roviolta on tullut uusi peli, josta hän voisi tykätä.. Mies latasi sen. Ja pelasi. Ja on pelannut nyt viikon. Ja minä autoin. Ja nyt mietin, että pitäisi ladata peli omallekin pädille. Ja pitäisi tässä järjestellä vähän häitäkin.. Eli kiitos, tosi hyvän pelin teitte! 😀 

  2. Completely original concept. Blääh 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *