Pikkunorsun julisteet

Isyyspakkaus

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Pikkunorsu

Terveisiä Pikkunorsun Outille! Julisteet ovat aivan hurmaavat, ja sopivat kehyksetkin löysin vinkkisi mukaisesti Granitista!

Ai mikä Pikkunorsu?

Se on yhden tätäkin blogia lukevan musikaalisen äidin julistekauppa, jonka päätuotteita ovat tutuista lastenlauluista tehdyt typografiset julisteet ja kortit. Pienen pieni veturi, Hämä-hämähäkki ja muut tutut laulut ovat muuttuneet niin hienoiksi julisteiksi, että on vaikea valita, mitä niistä ei haluaisi seinälleen.

Tuiki tuiki tähtönen oli kuitenkin niin kaunis, että se oli ehdoton valinta, ja lopulta päädyin tilaamaan myös yhden tytön lempilauluista, Yksi pieni ankka. (Joku saattanee muistaa vielä Instagram-videoni, jossa pieni laulaa "Utta utta akaisin. Isä kaak!")

Kehysten löytäminen vaan tuntui ongelmalliselta, ja julisteet seisoivat pöydälläni yli kuukauden ennen kuin etsimäni kehykset löytyivät. Haussa olivat valkoiset puukehykset, jossa suojalasi olisi oikeaa lasia. Kaikissa ensiksi mieleen tulleissa kaupoissa tarjolla oli vain pleksiä, mutta sitten oikeanlainen kehys löytyi - juurikin Pikkunorsun Outin neuvosta - Forumin Granitista.

Julisteet pääsivät nyt tytön huoneen seinälle, jolle olemme alkaneet keräillä kehystettyjä kortteja, julisteita ja grafiikkaa. Tarkoitus on tehdä seinästä iso kollaasi, jossa taulut ovat siellä täällä eivätkä todellakaan roiku suorissa riveissä.

Seinällä on muuten myös Tove Janssonin piirtämiä postikortteja, joita Rouva löysi kerran kirpputorilta Mikkelistä. Oli hauskaa nähdä juuri tuossa alla olevassa kuvassa roikkuva pöllökortti Ateneumien Jansson-näyttelyssä vitriinissä. Siinä se nyt roikkuu Tuiki tuiki tähtösen ja Yhden pienen ankan välissä.

Jos sinäkin ihastuit näihin julisteisiin (voiko joku olla ihastumatta?), nyt kannattaa hyödyntää Pikkunorsun Isyyspakkauksen lukijoille tarkoitettu alennuskoodi, joka on voimassa tästä hetkestä kaksi viikkoa eteenpäin, siis ma 30.6.2014 saakka.

Koodi on ISYYSPAKKAUS15 ja saat sillä 15% alennuksen Pikkunorsun verkkokaupassa osoitteessa http://www.pikkunorsu.fi/.

 

Bloggari sai julisteet Pikkunorsulta.

Kommentit

MarttaK. (Ei varmistettu) http://www.viimakiteboarding.fi/blogi

Ihan makeita juu, mut miks lapsen huoneessa taulut on aikuisten korkeudella? Itsekin meinasin näin tehdä mut sit tuli mieleen, et lapsikin vois diggailla nähdä taulut...

Tommi K
Isyyspakkaus

Siihen on se yksinkertainen käytännön syy, että ne eivät voi olla matalammalla taulujen alla olevan runkopatjan vuoksi. Siinä kuitenkin istutaan (ja pompitaan...), joten niin kauan kuin huoneen järjestys pysyy tällaisena, taulut on pakko olla korkeammalla. Niitä kyllä katsellaan välillä sylistä, ja näkyvät ne myös alempaa katsottuna :)

phocahispida

Onpas kiva kollaasi ja noita Pikkunorsun julisteita olen ihaillu jo aiemminkin.
Meillä on vaan se ongelma, että lastenhuoneen seinät ovat kirjaimellisesti täynnä tauluja, mutta kyllä tuollainen juliste sopisi mielestäni johonkin muuhunkin tilaan!

P.S. Aasinsilta suomalaisten taidejulisteiden arvontaan:
http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/06/05/taidearvonta/

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi että! Onnistunutta blogimainontaa, en ollut kuullutkaan Pikkunorsusta ja tilaus lähtee kohta.

Heispi (Ei varmistettu)

Hei! Heti tilasin pikkunorsusta meidän pikku-ukkelin huoneeseen julisteen. Pitkän aikaa on etsitty sopivia tauluja lasten huoneeseen, nyt vaan odotellaan, että postisetä tuo!

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihania juttuja blogissasi! :)

Kommentoi