Pikkunorsun julisteet

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Pikkunorsu

Terveisiä Pikkunorsun Outille! Julisteet ovat aivan hurmaavat, ja sopivat kehyksetkin löysin vinkkisi mukaisesti Granitista!

IMG_6843 (1).jpg

Ai mikä Pikkunorsu?

Se on yhden tätäkin blogia lukevan musikaalisen äidin julistekauppa, jonka päätuotteita ovat tutuista lastenlauluista tehdyt typografiset julisteet ja kortit. Pienen pieni veturi, Hämä-hämähäkki ja muut tutut laulut ovat muuttuneet niin hienoiksi julisteiksi, että on vaikea valita, mitä niistä ei haluaisi seinälleen.

Tuiki tuiki tähtönen oli kuitenkin niin kaunis, että se oli ehdoton valinta, ja lopulta päädyin tilaamaan myös yhden tytön lempilauluista, Yksi pieni ankka. (Joku saattanee muistaa vielä Instagram-videoni, jossa pieni laulaa ”Utta utta akaisin. Isä kaak!”)

IMG_6844.jpg

Kehysten löytäminen vaan tuntui ongelmalliselta, ja julisteet seisoivat pöydälläni yli kuukauden ennen kuin etsimäni kehykset löytyivät. Haussa olivat valkoiset puukehykset, jossa suojalasi olisi oikeaa lasia. Kaikissa ensiksi mieleen tulleissa kaupoissa tarjolla oli vain pleksiä, mutta sitten oikeanlainen kehys löytyi – juurikin Pikkunorsun Outin neuvosta – Forumin Granitista.

IMG_6828.jpg

Julisteet pääsivät nyt tytön huoneen seinälle, jolle olemme alkaneet keräillä kehystettyjä kortteja, julisteita ja grafiikkaa. Tarkoitus on tehdä seinästä iso kollaasi, jossa taulut ovat siellä täällä eivätkä todellakaan roiku suorissa riveissä.

IMG_6832.jpg

Seinällä on muuten myös Tove Janssonin piirtämiä postikortteja, joita Rouva löysi kerran kirpputorilta Mikkelistä. Oli hauskaa nähdä juuri tuossa alla olevassa kuvassa roikkuva pöllökortti Ateneumien Jansson-näyttelyssä vitriinissä. Siinä se nyt roikkuu Tuiki tuiki tähtösen ja Yhden pienen ankan välissä.

IMG_6823.jpg

Jos sinäkin ihastuit näihin julisteisiin (voiko joku olla ihastumatta?), nyt kannattaa hyödyntää Pikkunorsun Isyyspakkauksen lukijoille tarkoitettu alennuskoodi, joka on voimassa tästä hetkestä kaksi viikkoa eteenpäin, siis ma 30.6.2014 saakka.

Koodi on ISYYSPAKKAUS15 ja saat sillä 15% alennuksen Pikkunorsun verkkokaupassa osoitteessa http://www.pikkunorsu.fi/.

 

Bloggari sai julisteet Pikkunorsulta.

Kommentit (6)
  1. Aivan ihania juttuja blogissasi! 🙂

  2. Hei! Heti tilasin pikkunorsusta meidän pikku-ukkelin huoneeseen julisteen. Pitkän aikaa on etsitty sopivia tauluja lasten huoneeseen, nyt vaan odotellaan, että postisetä tuo!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *