Post-holiday blogger's block

Isyyspakkaus

Varmaan kaikki tietävät sen tunteen, kun palaa arkeen pitkään odotetulta lomalta. Vaikka kuinka olisi mahtavaa olla taas kotona ja nukkua omassa sängyssä, silti mieli palaa kaikkiin niihin hauskoihin asioihin, mitä pääsi näkemään ja kokemaan loman aikana, ja arki tuntuu kovin... no, arkiselta.

Olen kuitenkin nyt selvästi elämääni tyytyväisempi kuin joskus nuorempana, sillä silloin muistan tämä "post-holiday bluesin" tai "post-vacation depressionin" olleen todella tyrmäävä. Lomamatkan odottaminen oli niin hauskaa, ja lomalla oleminen niin erityistä, että loman jälkeen ei tuntunut olevan enää mitään, mitä odottaa. Taisin olla ehkä muutenkin vähän ahdistuneempi.

Nyt kotiin paluu oli oikeastaan oikein kivaa ja kotonakin on ollut oikein rentouttavaa, mutta olen kohdannut uuden asian: post-holiday blogger's blockin. Siis kun on kuukauden ajan kirjoittanut blogiin mielettömän hauskoista kokemuksista ja hyvästä ruoasta ja kuvamateriaalikin on ollut omaa keskitasoa laadukkaampaa, paluu blogiarkeen tuntuu... no, siltä että eihän tässä ole mitään kirjoitettavaa mistään. Ja kuvistakaan ei tule tässä pimeydessä mitään. Eipä sen puoleen ole mitään erityistä kuvattavaakaan.

No mitä tänne blogiarkeen sitten kuuluu?

  • Olen käynyt töissä ja pelannut pelejä.
  • Kävin kuntosalilla kahdesti. Yhtenä iltana Rouva sai houkuteltua minut joogaaman kotona.
  • Maksoin puutarhamökin varainsiirtoveron, tein varainsiirtoveroilmoituksen ja tilasin myös uuden verokortin.
  • Viikonloppuna kuvasin pirtelöitä ja näkkileipiä. Ensimmäiset pirtelökuvat olivat kamalan huonoja, ja kuvasin ne toisena päivänä uudelleen. Näkkileipäkuvien valaistusta jännitin, mutta olin kuviin tyytyväinen.
  • Tilasin netistä uuden lasikannun blenderiin, varajarrun tytön potkumopoon sekä hihnallisen linssinsuojuksen 40 mm:n linssiini, sillä olen hävittänyt jo kolme sellaista.
  • Kävin lääkärissä valittamassa tukkoista oloa ja räkäistä kurkkua ja tutkimusten jälkeen diagnoosi oli, että minulla on räkää kurkussa. Sain limaa irrottavia poretabletteja.
  • Osallistuin kahden päivän koulutukseen, jossa join paljon kahvia. Illallisella tarjottu omenapiirakka oli jäistä.
  • Rouva käytti pojan neuvolassa. Hän on kasvanut viidessä viikossa 3,5 senttiä ja on nyt 72,5 senttinen. 
  • Poika on nukkunut yönsä jo paremmin lukuun ottamatta viime yötä, kun juuri eilen kehuin, miten hyvin hän nukkuu. Itse en nukkunut pariin tuntiin sen huudon jälkeen.

Ai niin, ja Rouva paljasti juuri eilen Instagramissa, että tuossa pöydällä komeilee KUSTANNUSSOPIMUS! Hahaa! Eiköhän tämä meno ala tästä taas kohta piristyä! Lisää siitä myöhemmin.

Kommentit

Tommi K
Isyyspakkaus

Heh, no pitääpä ruveta listaamaan tänne kaikenlaisia random-asioita, joita on tullut tehtyä viikon mittaan :)

Tiina** (Ei varmistettu)

Hei, tämähän oli hauska postaus! :D Erittäin realistinen! + samaistun 100%

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiva kuulla!

Taru Mari
Stuff About

Yleensä parhaat postaukset tulee mun mielestä niin että nyhjäsee tyhjästä. :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Niin, joskus vaan iskee päälle sellainen kova itsekritiikki. "No miksi ihmeessä minä tästä kirjoittaisin, ketä muka kiinnostaa?" :D

Taru Mari
Stuff About

Tuttua tuo ketä kiinnostaa-ajatus :D

jennia (Ei varmistettu)

No kuule, näitä tavallista arkea kuvaavia postauksia on oikein kiva lukea, kun se tavallinen lapsi/vauva-arki on se syy, miksi tänne blogiin olen tieni löytänyt :)

Vilkuilin teidän NY postaukset vain ohimennen ja ehkä kurkkaan niihin ja varsinkin ravintoloihin, jos muistan, jos matka yhteen sydämeni suurista kaupungeista on taas ajankohtainen. Mutta näkkileipäpostaus tuli kyllä luettua :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Hyvä muistaa tuo ja tuoda arkea taas enemmän tännekin. 

Sucette
ce petit cœur

Mä taas oon jättänyt oikeastaan kaikki New York -postaukset lukematta, koska en tiedä. No, ei tule varmaan tässä muutamaan vuoteen olemaan edes mahdollista mennä sinne, niin ei huvita lukea. :D Mutta ymmärrän kyllä, kun on ollu mahtava loma, niin sitä mielellään muistelee.

Tykkään kovasti sun arkijutuista!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Arkea siis lisää!

Sari V. (Ei varmistettu)

Hei! Minua on pitkään kiinnostanut mistä Rouva ammentaa ruokainspiraatioitaan. Voisiko yksi postaus käsitellä hänen tai teidän suosikki ruokakirjoja joiden ohjeisiin palaatte aina uudelleen tai minkä pohjalta muokkaatte omia ohjeitanne.

Tommi K
Isyyspakkaus

Hei! Kiitos kysymyksestä. Välitin sen Rouvalle ja toivon, että hän osaa antaa siihen jonkin jäsennellyn vastauksen :D

Kommentoi