Post-holiday blogger’s block

Varmaan kaikki tietävät sen tunteen, kun palaa arkeen pitkään odotetulta lomalta. Vaikka kuinka olisi mahtavaa olla taas kotona ja nukkua omassa sängyssä, silti mieli palaa kaikkiin niihin hauskoihin asioihin, mitä pääsi näkemään ja kokemaan loman aikana, ja arki tuntuu kovin… no, arkiselta.

Olen kuitenkin nyt selvästi elämääni tyytyväisempi kuin joskus nuorempana, sillä silloin muistan tämä ”post-holiday bluesin” tai ”post-vacation depressionin” olleen todella tyrmäävä. Lomamatkan odottaminen oli niin hauskaa, ja lomalla oleminen niin erityistä, että loman jälkeen ei tuntunut olevan enää mitään, mitä odottaa. Taisin olla ehkä muutenkin vähän ahdistuneempi.

Nyt kotiin paluu oli oikeastaan oikein kivaa ja kotonakin on ollut oikein rentouttavaa, mutta olen kohdannut uuden asian: post-holiday blogger’s blockin. Siis kun on kuukauden ajan kirjoittanut blogiin mielettömän hauskoista kokemuksista ja hyvästä ruoasta ja kuvamateriaalikin on ollut omaa keskitasoa laadukkaampaa, paluu blogiarkeen tuntuu… no, siltä että eihän tässä ole mitään kirjoitettavaa mistään. Ja kuvistakaan ei tule tässä pimeydessä mitään. Eipä sen puoleen ole mitään erityistä kuvattavaakaan.

FullSizeRender 3.jpg

No mitä tänne blogiarkeen sitten kuuluu?

 • Olen käynyt töissä ja pelannut pelejä.
 • Kävin kuntosalilla kahdesti. Yhtenä iltana Rouva sai houkuteltua minut joogaaman kotona.
 • Maksoin puutarhamökin varainsiirtoveron, tein varainsiirtoveroilmoituksen ja tilasin myös uuden verokortin.
 • Viikonloppuna kuvasin pirtelöitä ja näkkileipiä. Ensimmäiset pirtelökuvat olivat kamalan huonoja, ja kuvasin ne toisena päivänä uudelleen. Näkkileipäkuvien valaistusta jännitin, mutta olin kuviin tyytyväinen.
 • Tilasin netistä uuden lasikannun blenderiin, varajarrun tytön potkumopoon sekä hihnallisen linssinsuojuksen 40 mm:n linssiini, sillä olen hävittänyt jo kolme sellaista.
 • Kävin lääkärissä valittamassa tukkoista oloa ja räkäistä kurkkua ja tutkimusten jälkeen diagnoosi oli, että minulla on räkää kurkussa. Sain limaa irrottavia poretabletteja.
 • Osallistuin kahden päivän koulutukseen, jossa join paljon kahvia. Illallisella tarjottu omenapiirakka oli jäistä.
 • Rouva käytti pojan neuvolassa. Hän on kasvanut viidessä viikossa 3,5 senttiä ja on nyt 72,5 senttinen. 
 • Poika on nukkunut yönsä jo paremmin lukuun ottamatta viime yötä, kun juuri eilen kehuin, miten hyvin hän nukkuu. Itse en nukkunut pariin tuntiin sen huudon jälkeen.

Ai niin, ja Rouva paljasti juuri eilen Instagramissa, että tuossa pöydällä komeilee KUSTANNUSSOPIMUS! Hahaa! Eiköhän tämä meno ala tästä taas kohta piristyä! Lisää siitä myöhemmin.

Kommentit (12)
 1. Hei! Minua on pitkään kiinnostanut mistä Rouva ammentaa ruokainspiraatioitaan. Voisiko yksi postaus käsitellä hänen tai teidän suosikki ruokakirjoja joiden ohjeisiin palaatte aina uudelleen tai minkä pohjalta muokkaatte omia ohjeitanne.

  1. Hei! Kiitos kysymyksestä. Välitin sen Rouvalle ja toivon, että hän osaa antaa siihen jonkin jäsennellyn vastauksen 😀

 2. Heh, no pitääpä ruveta listaamaan tänne kaikenlaisia random-asioita, joita on tullut tehtyä viikon mittaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *