Potkupukuostoksilla Kampissa ja palkintorullat

Isi kävi shoppaamassa! Vauvanvaatteita! Ruksi seinään!

img_2422.jpeg

Shoppaaminen ei tosiaan ole lempipuuhiani, varsinkin kun on kyse vaatteista ja on akuutti tarve löytää jotain tietynlaista. Tänään minun piti löytyää tytölle yöpuvuksi 74-senttinen potkupuku, jossa on umpinaiset lahkeet. Ei pastellisävyjä, pupuja eikä nalleja. Luulisi olevan aika helppoa, vai mitä?

Varmaan jo arvaat, ettei ollut. Suurin yllätys oli kuitenkin se, että ongelmaksi eivät muodostuneet pastellisävyt vaan ne umpinaiset lahkeet.

Soitin aamulla erääseen liikkeeseen kantakaupungin ulkopuolella ja kysyin, olisiko heillä tiettyä pukua, jonka olin nähnyt aiemmin toisessa kaupungissa. Ei ollut. Minulle kerrottiin myös, että niitä umpilahkeisia ei kuulemma tee enää juuri kukaan ja että sellaisia olisi varmaan lähinnä joidenkin marketien valikoimassa. Että käy vaikka Prismassa. Jaa.

Kierros Kampin keskuksen kolmoskerroksessa ei myöskään tuottanut tulosta, joten päädyin Marimekkoon ja ostin samanlaisen punaisen valkopilkullisen potkupuvun, jollainen meillä oli jo aiemmin. Nyt vain kokoa isompana, että on vähän kasvunvaraa (kuva ylhäällä).

Samalla hankin tytölle Kampin Bebesistä aurinkolasit – sellaiset uimalaseja muistuttavat Real Kids Shades -arskat. Ostin hänelle jo aiemmin Babiators-lasit, mutta eiväthän ne pysyneet lainkaan pienellä naamalla ja lähes olemattomalla nenällä. Toivotaan, että nämä toimisivat paremmin.

img_2433.jpeg

Kuvan ottaminen tytöstä lasien kanssa osoittautui mahdottomaksi ja päättyi itkuun.

Kun hain vielä Rouvan pyynnöstä Fredrikinkadun Punnitse & Säästä …stä monta kiloa erilaisia luomupähkinöitä, -riisejä ja -sokeria, olin mielestäni ansainnut palkinnoksi tästä urakasta Rullan rullia. Rapua, lohta ja härkää, nam.

img_2402.jpeg

Vietnamilaistyylisiä rullia tarjoava Rulla on osa Yrjönkatu 30:ssa toimivaa Nudge-nimistä kokonaisuutta, jossa on mukana myös muita yrityksiä. Ihailin samoissa tiloissa toimivan Nosh Organicsin luomupuuvillasta valmistettuja lastenvaatteita, joissa on vinkeät kuosit. Umpilahkeisia potkupukuja ei heilläkään ollut, mutta voisin hyvinkin löytää täältä tytölle jotain, kun hän vähän vielä kasvaa.

img_2404.jpeg

img_2407.jpg

Ai, mikäs tuossa seuraavassa kuvassa on? Jotain pientä isillekin. Sneaky Little Hobbitses.

img_2449.jpeg

Kommentit (41)
  1. Name it-liikkeessä Kampissa oli kyllä (vielä tänäänkin) jalkaterällisiä yökkäreitä aina kokoon 92 asti. Meillä taas ei haluta niitä terällisiä, poika kun ei tahdo pysyä niillä pystyssä. Illalla ja aamullakin kun saatetaan pyöriä siinä yökkärissä jonkin aikaa, joten sukat ovat paremmat kun pysyvät paikallaan jalassa.

  2. n.i.a., komppaan S-S, miten en minäkään tiennyt Gapin toimittavan Suomeen? Kiitos ilosanoman jakamisesta. 🙂 Just mietin että olisko kukaan kaveri matkustamassa mihinkään Gapia myyvään maahan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *