Ramenburgeria Smorgasburgissa

Isyyspakkaus

Jos pitäisi nimetä katuruokatapahtuma, jossa on todennäköisesti maailman huikein näköala, se olisi Brooklynin Smorgasburg.

Smorgasburg järjestetään lauantaisin East River State Parkissa ja näin sunnuntaisin Brooklyn Bridge Parkin Pier 5:n lähellä. Brooklyn Bridge Parkin rannasta aukeaa näköala Manhattanin eteläkärkeen, Vapaudenpatsaalle ja tietysti Brooklyn Bridgelle.

Kojuja on satakunta, ja syötävää on tarjolla joka makuun.

Me maistoimme pikaruokatrendien huipulle pongahtanutta ramen burgeria, jossa pihvi on sämpylän sijaan kahden nuudeleista puristetun kiekon välissä. Kuulostaa erikoiselta...

...mutta maistuu herkulliselta. Lapsikin söi purilaisesta puolikkaan!

Toinen maistiainen oli Goa Tacon täytetty paratha-leipänen. Herkkua tämäkin.

Aurikoinen ilma houkutteli paikalle niin suuren määrän ihmisiä, että puolen päivän jälkeen jonot kojuille alkoivat olla jo hyvin pitkät. Suosittelenkin, että näin hyvällä säällä paikalla kannattaa olla heti, kun kojut aukeavat klo 11:ltä.

Lisää ruokajuttuja on luvassa alkavalla viikolla, kun kerron brunssi- ja illallisvinkkimme!

 

Lisätietoja Smorgasburgista: http://brooklynflea.com/markets/smorgasburg/

Kommentit

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Ihan loistava burgeri! :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Oli! Näitä pitäisi selvästi kokeilla myös kotona. Rouvan pitäisi :D

Oma sivu

Kiitos tästä ja kaikista muistakin NYC-vinkeistäsi eri vuosilta. Oon lähdössä sinne reissuun kuukauden päästä ja tarkempi suunnittelu on parhaillaan menossa. Mm. musikaaliarvioistasi on ollut iso apu, kun yritän päättää mitä haluan nähdä ja kokea. Kiitos siis :).    

Tommi K
Isyyspakkaus

Hienoa, tosi kiva kuulla! Voi, tuo suunnitteluvaihe on niin hauskaa, kun kaikki on mahdollista! Ja odottelepas vielä ravintolavinkkejä, nyt on hyviä tulossa!

Niin, ja varaudu myös siihen, että kaikki on kallista. Nyt tämä hintataso pääsi yllättämään kokeneenkin matkailija. Aiemmin euron kurssi on ollut meidän puolellamme, mutta nyt kaikki maksaa selkeästi enemmän kuin Helsingissä, valitettavasti.

Neiti (Ei varmistettu)

Siis aivan ihanat lasit Rouvalla! En kestä :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Ne ovat tosi hienot: tamperelaisen Kraa Kraan puiset kehykset. Jälleenmyyjiä on ympäri Suomen.

Neiti (Ei varmistettu)

Tätä mietinkin eilen, että ihan kuin olisin joskus lukenut suomalaisista puisista kehyksistä ja kyllä, nähtävästi olen. :) voi, jos joskus tulee se päivä, että tarvitsen lasit niin ovat nämä ehdottoman korkealla listalla! laseja olen jo aiemminkin ihaillut, mutta nyt vasta tuli kommentoitua asiaa.

Kommentoi