Ramenburgeria Smorgasburgissa

Jos pitäisi nimetä katuruokatapahtuma, jossa on todennäköisesti maailman huikein näköala, se olisi Brooklynin Smorgasburg.

IMG_9615.jpg

Smorgasburg järjestetään lauantaisin East River State Parkissa ja näin sunnuntaisin Brooklyn Bridge Parkin Pier 5:n lähellä. Brooklyn Bridge Parkin rannasta aukeaa näköala Manhattanin eteläkärkeen, Vapaudenpatsaalle ja tietysti Brooklyn Bridgelle.

IMG_9603 (1).jpg

Kojuja on satakunta, ja syötävää on tarjolla joka makuun.

IMG_9646.jpg

Me maistoimme pikaruokatrendien huipulle pongahtanutta ramen burgeria, jossa pihvi on sämpylän sijaan kahden nuudeleista puristetun kiekon välissä. Kuulostaa erikoiselta…

IMG_9618.jpg

…mutta maistuu herkulliselta. Lapsikin söi purilaisesta puolikkaan!

IMG_9649.jpg

Toinen maistiainen oli Goa Tacon täytetty paratha-leipänen. Herkkua tämäkin.

IMG_9638 (1).jpg

IMG_9644.jpg

Aurikoinen ilma houkutteli paikalle niin suuren määrän ihmisiä, että puolen päivän jälkeen jonot kojuille alkoivat olla jo hyvin pitkät. Suosittelenkin, että näin hyvällä säällä paikalla kannattaa olla heti, kun kojut aukeavat klo 11:ltä.

IMG_9652 (1).jpg

Lisää ruokajuttuja on luvassa alkavalla viikolla, kun kerron brunssi- ja illallisvinkkimme!

IMG_9656 (1).jpg

 

Lisätietoja Smorgasburgista: http://brooklynflea.com/markets/smorgasburg/

Kommentit (7)
 1. Siis aivan ihanat lasit Rouvalla! En kestä 🙂

  1. Ne ovat tosi hienot: tamperelaisen Kraa Kraan puiset kehykset. Jälleenmyyjiä on ympäri Suomen.

   1. Tätä mietinkin eilen, että ihan kuin olisin joskus lukenut suomalaisista puisista kehyksistä ja kyllä, nähtävästi olen. 🙂 voi, jos joskus tulee se päivä, että tarvitsen lasit niin ovat nämä ehdottoman korkealla listalla! laseja olen jo aiemminkin ihaillut, mutta nyt vasta tuli kommentoitua asiaa.

 2. Kiitos tästä ja kaikista muistakin NYC-vinkeistäsi eri vuosilta. Oon lähdössä sinne reissuun kuukauden päästä ja tarkempi suunnittelu on parhaillaan menossa. Mm. musikaaliarvioistasi on ollut iso apu, kun yritän päättää mitä haluan nähdä ja kokea. Kiitos siis :).    

  1. Hienoa, tosi kiva kuulla! Voi, tuo suunnitteluvaihe on niin hauskaa, kun kaikki on mahdollista! Ja odottelepas vielä ravintolavinkkejä, nyt on hyviä tulossa!

   Niin, ja varaudu myös siihen, että kaikki on kallista. Nyt tämä hintataso pääsi yllättämään kokeneenkin matkailija. Aiemmin euron kurssi on ollut meidän puolellamme, mutta nyt kaikki maksaa selkeästi enemmän kuin Helsingissä, valitettavasti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *