Ravintola Southpark

Isyyspakkaus

Toisinaan käy näinkin: jokin juttu, joka piti kirjoittaa ihan heti muutaman päivän päästä, viivästyy puolitoista kuukautta.

Kävimme siis tuossa elokuun alkupuolella tutustumassa keväällä avattuun Ravintola South Parkiin Sinebrychoffin puiston tuntumassa, entisen Fannyn tiloissa (Bulevardi 40).

Silloin oli vielä lämpimin kesä, ja illallakin t-paitakeli.

Ravintolan ruoan kerrotaan olevan "kalifornialaista", mikä ilmenee cross kitcheninä, jossa kulkevat sopusoinnussa papaijasalaatit ja minitacot.

Oma alkudrinkkini tarjoiltiin trendikkäästi lasipurkista, ja sen sai sheikata itse.

Rouva unohti, että tyttö kiinnitti hänen päähänsä vaaleanpunaisen pinnin, joten se oli hänen päässään koko illan. En huomauttanut asiasta.

Ravintolan lista näyttää jo muuttuneen kesästä, mutta me olimme ainakin silloin hyvin tyytyväisiä näihin annoksiin, ja myös pieni tyttö näytti nauttivan minitacoistaan.

Tyttö otti kuvia isin kameralla.

Jäätelöt ja sorbetit sopivat hyvin kesäisen illan jälkiruoaksi.

Ruoka oli oikein hyvää, mukavan raikkaita makuja, ja varsinkin kesällä sijainti puiston vieressä oli erittäin kiva.

Palvelussa oli havaittavissa pientä aliresursointia, ja ravintolan ollessa aivan täynnä saliin olisi selvästi tarvittu ainakin yksi tarjoilija lisää. Siitäkin huolimatta uskon käyväni täällä uudelleen. Suosittelen siis.

Ravintolan viereen pääsee erittäin kätevästi kutosratikalla.

Voi kesäinen Helsinki, sinua on jo nyt ikävä.

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Oijoijoi, entiset kotikulmat <3 Fannyn aikaan tuolla tuli käytyä usein - nyttemmin niin tipahtanut skenestä, että en edes tiennyt tuosta uudesta ravintolasta! Täytyypä mennä testaamaan joskus!

Tommi K
Isyyspakkaus

Mulle taas Fanny jäi aivan vieraaksi. Kävin joskus brunssilla, mutta enpä tainnut koskaan syödä siellä illalla. Mutta käy ihmeessä tsekkaamassa!

jenccu
Vain parasta

Minun piti käydä tuolla brunssilla silloin kun samalla paikalla oli Fanny, mutta sitten kun ajattelin mennä (päiväkin oli päätetty) niin tilalle oli tullutkin Southpark. Nimestä tuli heti mieleen se typerä piirrossarja ja kävin katsomassa oitis onko tämä piirrossarjalle tehty teemaravintola. :) Kaikkea sitä tuleekin mieleen! Mutta sapuskat olivat hyviä eikä Kennyn päätä näkyny missään niin olin tyytyväinen

Kommentoi