Ravintola Southpark

Toisinaan käy näinkin: jokin juttu, joka piti kirjoittaa ihan heti muutaman päivän päästä, viivästyy puolitoista kuukautta.

Kävimme siis tuossa elokuun alkupuolella tutustumassa keväällä avattuun Ravintola South Parkiin Sinebrychoffin puiston tuntumassa, entisen Fannyn tiloissa (Bulevardi 40).

IMG_6939.jpg

Silloin oli vielä lämpimin kesä, ja illallakin t-paitakeli.

IMG_6955.jpg

Ravintolan ruoan kerrotaan olevan ”kalifornialaista”, mikä ilmenee cross kitcheninä, jossa kulkevat sopusoinnussa papaijasalaatit ja minitacot.

IMG_6990.jpg

Oma alkudrinkkini tarjoiltiin trendikkäästi lasipurkista, ja sen sai sheikata itse.

IMG_6951.jpg

Rouva unohti, että tyttö kiinnitti hänen päähänsä vaaleanpunaisen pinnin, joten se oli hänen päässään koko illan. En huomauttanut asiasta.

Ravintolan lista näyttää jo muuttuneen kesästä, mutta me olimme ainakin silloin hyvin tyytyväisiä näihin annoksiin, ja myös pieni tyttö näytti nauttivan minitacoistaan.

IMG_7481.jpg

IMG_6968.jpg

Tyttö otti kuvia isin kameralla.

IMG_6995.jpg

Jäätelöt ja sorbetit sopivat hyvin kesäisen illan jälkiruoaksi.

IMG_7539.jpg

Ruoka oli oikein hyvää, mukavan raikkaita makuja, ja varsinkin kesällä sijainti puiston vieressä oli erittäin kiva.

Palvelussa oli havaittavissa pientä aliresursointia, ja ravintolan ollessa aivan täynnä saliin olisi selvästi tarvittu ainakin yksi tarjoilija lisää. Siitäkin huolimatta uskon käyväni täällä uudelleen. Suosittelen siis.

IMG_6953.jpg

Ravintolan viereen pääsee erittäin kätevästi kutosratikalla.

IMG_7552.jpg

Voi kesäinen Helsinki, sinua on jo nyt ikävä.

Kommentit (3)
  1. Minun piti käydä tuolla brunssilla silloin kun samalla paikalla oli Fanny, mutta sitten kun ajattelin mennä (päiväkin oli päätetty) niin tilalle oli tullutkin Southpark. Nimestä tuli heti mieleen se typerä piirrossarja ja kävin katsomassa oitis onko tämä piirrossarjalle tehty teemaravintola. 🙂 Kaikkea sitä tuleekin mieleen! Mutta sapuskat olivat hyviä eikä Kennyn päätä näkyny missään niin olin tyytyväinen

  2. Oijoijoi, entiset kotikulmat <3 Fannyn aikaan tuolla tuli käytyä usein – nyttemmin niin tipahtanut skenestä, että en edes tiennyt tuosta uudesta ravintolasta! Täytyypä mennä testaamaan joskus!

    1. Mulle taas Fanny jäi aivan vieraaksi. Kävin joskus brunssilla, mutta enpä tainnut koskaan syödä siellä illalla. Mutta käy ihmeessä tsekkaamassa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *