Ravintolarauhan salaisuus

Tyttömme on ollut melko rauhallinen ravintola-asiakas, ja hän pysyy tyytyväisenä melko pitkään, kun hänellä on itselläänkin jotain naposteltavaa. Turun ja Tampereen -reissulla hän kuitenkin keksi, että syöttötuolissa on kivaa nousta seisomaan, ja leivänpalatkaan eivät pitäneet häntä aloillaan. Isin vyö piti, ja ruokarauha oli taattu.

Ensin Tintåssa

IMG_6555 (1).jpg…sitten di Trevissä

IMG_6777 (1).jpg

…hotellin aamiaisella

IMG_7107.jpg

…Vapriikissa

IMG_6960 - Version 2.jpg

…ja Heinätorissa.

IMG_7074.jpg

Ei hän onneksi hirveän kärsivältä näyttänyt.

IMG_7094 - Version 2.jpg

Seuraavalla kerralla osaan jo ottaa varavyön mukaan.

Vaan mikä liima pitäisi hänet istumassa potalla yhtä nätisti?

Kommentit (32)
  1. Me esiteltiin potta 1vnö mutta kun ei suostunut istumaan niin ei sitten.
    Tosiaan la jäi nyt vaipat pois, pelkästään unille+kauppareissuille on laitettu ja muuten ilman. Riisuu itse pikkarit pois ja käy potalla, aina ei tarvitse edes kysyä että onko vessahätä. Yhtään vahinkoa ei ole vielä käynyt, ulkoakin juoksee sisälle tarpeen vaatiessa. Joten tästä se nyt lähtee 🙂 esikoinen oli kuiva 2v4kk iässä ja keskimmäinen 2v ja kolmas on ihajust 2v4kk.

  2. Meillä ekat pissat saatiin pottaan kun poika kävi isänsä kanssa pissalla. Pissasivat siis yhtä aikaa, toinen pönttöön ja toinen pottaan. 🙂 Ja sitten ankarat juhlat kun se pissa tuli; tanssia, laulua ja hurraahuutoja. Pissaa myös esiteltiin pojalle potan pohjalla ja kaadettiin liru näyttävin menoin vessanpönttöön. 🙂 Näin hiukan alle 1-v saatiin jyvälle ja innostuneeksi hommasta.

    Sitä en tedä, miten epäsäännöllisesti tulevat kakat saadaan joskus pottaan. Luulen, että siihen aletaan pyrkiä kun poika on niin iso, että lahjonta alkaa tehota.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *