Rouva suosittelee: Buvette Gastrothèque

Mistä tunnistaa parhaat ravintolat? Siitä että niihin haluaa palata aina uudelleen. Näin kävi Rouvalle, kun hän pääsi ensimmäisen kerran Buvette Gastrothèqueen New Yorkin West Villagessa (42 Grove Street). Tälläkin matkalla hän ehti käydä ravintolassa kolmesti.

IMG_6730.jpg

Kyselin Rouvalta, miksi juuri tämä ravintola on hänestä niin ihana.

”Ravintola on varsinkin lounasaikaan todella elävä, tupaten täynnä ja siellä on ihana vilske.

Kaikki mitä he tekevät on yksinkertaisesti herkullista. Ruoka on yksinkertaista, ei mitään monimutkaista ja hankalaa. Hyvin valmistettua ja hyvin ranskalaista.

Tila on nätti.

Ja omistajan tekemä keittokirja on tosi ihana myös.”

IMG_6738.jpg

Näin iltapäivästä ravintolassa oli vähemmän tungosta, mikä oli lasten kannalta hyvä juttu, ja pöytä järjestyi helposti.

IMG_6725-2.jpg

Tilasimme useita pieniä kylmiä annoksia jaettavaksi: ratatouillea ja häränhäntää pienten leipästen päällä, porkkanaraastetta (joka on Rouvan mukaan parasta maailmassa), ruusukaalisalaattia ja paahdettuja punajuuria.

IMG_6725.jpg

Alkupalasten jälkeen saimme vielä voipaperissa kypsennettyjä katkarapuja ja kukkoa viinissä. Valitettavasti pienet seuralaisemme eivät jaksaneet jälkiruokaan asti.

Oma suosikkini oli häränhäntäleipä, mutta eipä pöydässä yhtään huonoa annosta ollut. Kannattaa tsekata myös ravintolan drinkkilista.

IMG_6732.jpg

Jälleen yhdet lämpimät suositukset tälle paikalle!

IMG_6740.jpg

Kommentit (2)
  1. Kiitos tästäkin vinkistä Rouvalle! Käytiin täällä eilen, klo 14 tarjoiltiin vielä brunssia ja hyvää oli! Samoin kuin Seamore’s missä kävimme suosituksestasi pari päivää sitten. Blogista on ollut paljon apua ja inspiraatiota varsinkin kun sattui matka ihan samaan aikaan! 🙂

    1. Loistavaa, kiva kuulla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *