Seuraavat treenit yleisön kanssa

Kaikenlaiseen sitä pitää lupautua. Viime päivinä bändin pojat ovat täyttäneet inboxini niin tehokkaasti, että piti ihan tarkistaa kahdesti, mitäs tässä on tullut sovittua.

Ensinnäkin Jarkka ilmoitti bändimme kansainväliseen bändikilpailuun Hard Rock Rising. Koko skaban voittaja saa levytyssopimuksen, musiikkivideon ja maailmankiertueen. Huh.

309906_402228789863885_913971659_n.jpg

Kisan kansallisen osan ensimmäinen vaihe käydään verkossa tykkäyskisana, ja eniten ääniä saaneet bändit pääsevät kisaamaan livenä siitä, kuka edustaa Suomea seuraavassa vaiheessa. Siksi pyydän nöyrästi pientä palvelusta:

Avaa alla oleva linkki ja lataa itsellesi bändimme, Sense of Silencen, demokappale The Path.

http://www.reverbnation.com/contests/1471/artist/2856105

Lataaminen vaatii, että tykkää Hard Rock Café Helsingistä Facebookissa. Voihan sen tykkäämisen perua biisin lataamisen jälkeen, jos moinen pakkotykkääminen nyppii, minkä ymmärrän oikein hyvin.

Mitäs muuta Suomessa on tapahtunut, kun olen ollut hetken poissa?

Nyt vaikuttaa siltä, että kun palaan New Yorkista kahden viikon päästä, minulla on heti samana iltana keikka bändin kanssa. ”TOI on omistautumista”, kommentoi Jussi, rumpali. Muut kaverit ehtivät kyllä treenata keikan biisit, mutta itse voin valmistautua esiintymiseen vain mielikuvaharjoittelemalla.

Jos siis haluat nähdä, miten pahasti koko yön valvonut ja jetlagista kärsivä laulaja sekoilee lavalla, tervetuloa seuraamaan treenej… keikkaamme

Studioravintola Paksuun (Yliopistonkatu 5, Hki) ke 20.2.2013

Varmaan joskus illalla. Klubi aukeaa klo 20. Keikka on yhteinen toisen bändin, Devious Mindsin kanssa.

Lisää bändin kuulumisia Sense of Silence Facebook-sivulla.

 

Kuva: Ilmari Fabritius

Kommentit (2)
  1. Kiitos kiitos! Biisin voi käydä lataamassa vielä 11.2.2013 saakka, ja sitten katsotaan, mihin äänet riittävät. Jokainen lataus on tarpeen, joten käykääpä latailemassa 🙂

     

  2. Kävin kuuntelemassa! Onpas sulla kiva ja miellyttävä ääni, ihan erilainen kyllä kun olin kuvitellut 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *