Sinne, sinne! Sinne Helsinkiin!

Isyyspakkaus

Porvoolainen Bistro Sinne avasi Helsingin-ravintolansa, Sinne Helsingin, viime syksynä Eerikinkatu 2:ssa, mutta kesti usempi kuukausi ennen kuin ehdimme tutustumaan siihen. Yritystä kyllä oli: koetin saada pöytää marras-joulukuussa muutamaan otteeseen, mutta olin aina liian myöhään liikkeellä. Mutta tammikuussa on onneksi vähän väljempää!

Nyt, kevätkauden ensimmäisen tanssitunnin jälkeen, oli sopiva hetki käydä koko perheen kanssa Sinnessä, kun pöytäkin vihdoin löytyi!

Ravintolan varsinainen ruokasali, "Puutarha", on hieno ja korkea tila, jossa on lasikatto. Kesällä tilassa on varmasti kivasti luonnovaloa!

Olimme jo etukäteen päättäneet ottaa burgerit, mutta olisi kyllä kiinnostanut maistaa myös niitä useamman lajin menuja. Ne jäivät kuitenkin toiseen kertaan, kun seurueen pienin jäsen hieman rajoitti illalliseen käytettävissä olevaa aikaa. Otimme sentään alkuun leikkelelajitelman, jossa oli kahta erilaista salamia (toinen poroa) ja parmankinkkua.

Burgeri oli juuri niin hyvä kuin Porvoosta muistelimme: Bosgårdin luomu-Charolais-nautaa ja lisukkeeksi niin rapeat ranskalaiset, että kovin paljon parempia ei varmaan ole mahdollista saada. Annos oli tällaisenaankin niin tuhti, että naureskelimme Rouvan kanssa, kuka ihme jaksaa syödä hampurilaisen sillä tuplapihvillä, joka burgeriin olisi ollut mahdollista lisätä.

Burgeri kuuluu muuten ravintolan deli-valikoimaan, joka on tarjolla myös ravintolan etuosan Delissä. Delin puodissa myydään myös tuoreita sämpylöitä, juustoja ja muita herkkuja, joita tarjotaan myös ravintolan puolella.

Maininnan ansaitsee paitsi kiva tila ja mainio ruoka myös henkilökunta. Täytyy sanoa, että palvelu oli jopa huomiotaherättävän hyvää: välitöntä ja huomioivaa. Upeaa!

Kiitos Sinne, tällaista ravintolaa tänne kaivattiinkin! Ja aivan ehdottomasti tullaan toistekin. Jää nähtäväksi maltanko ottaa useamman lajin menun vai kallistunko jälleen burgerin puoleen.

Nyt kaikki, Sinne!

Kommentit

Piipo79

Kah vain kun voi maut vaihdella! Olin itse pettynyt nimenomaan tilaan. Sitä kun ei oltu muutettu mielestäni juuri lainkaan ravintola Pihan jäljiltä, enkä siitä silloinkaan pitänyt. Ruoka oli ok, mutta vain ok. Saattoi tietysti johtua valinnastani, joka Porvoon Sinnessä ehkä osui paremmin. Söin 3 ruokalajin menun kummassakin. Työn puolesta tulee syötyä aika paljon ravintoloissa ja tämä siis hyvä perus ok paikka, muttei asetu itselläni kärkikastiin. Palvelusta olen samaa mieltä, siinä ei moitteen sijaa!

Tommi K
Isyyspakkaus

Pitää kyllä käydä maistamassa sellainen useamman lajin menu. Porvoossa se oli ainakin törkeän hyvä (www.lily.fi/blogit/isyyspakkaus/kaunis-ja-herkullinen-porvoo-pikavisiitti-gumbostrandissa). Meille taas Porvoossa ainoa miinus oli tila. Ravintola sopisi paremmin johonkin kauniiseen ja idylliseen paikkaan.

Piipo79

Pitänee antaa Sinne Hesallekin uusi mahdollisuus. Porvoon hyvä kokemus asetti ehkä kovemmat odotukset (sama on muidenkin hypetettyjen raflojen kohdalla monesti). Ei se Sinne Hki huono ollut, muttei erityisen hyväkään (jos en edes muista ruokalajeja niin se kertonee paljon). Porvoon ruuista tykkäsin kovasti. Sielläkin palvelu oli superia. Mieheni oli käynyt myös Hesan Sinnessä syömässä hampurilaisen ja hänen mielestään pihvi oli liian "kiinteä" ja hampurilainen siis ihan ok, muttei mikään mieleenpainuva, mut nämä on makuasioita...

Lillypad (Ei varmistettu)

Sinne, tuo numeropalvelun lempilapsi. Aina kun asiakas häpäissään sanoo "yhdistä nyt vaan sinne" kuuntelematta lainkaan mitä sanon, tekis niin mieli yhdistää SINNE.

(että on halvat huvit)

Tommi K
Isyyspakkaus

Heh :)

Pp (Ei varmistettu)

Mä tykkään :) Söin viime vuoden puolella Menu Eerikin ja oli oikein hyvä... Burgeri on kyllä myös niin herkkua. Kiva "helppo" paikka.

Tommi K
Isyyspakkaus

Jees, "helppo" on hyvä sana. Sellainen, että tuntee olonsa tervetulleeksi myös lapsen kanssa. Ja listalta löytyy myös burgereita! Helsingissä ei ole oikeasti hirveän monta paikkaa, josta saisi hyvän burgerin.

lomoisio

Oi näyttää niin hyvältä!

Tommi K
Isyyspakkaus

Ja oli niin hyvää, että pelkästä kuvan katsomisesta tuli taas nälkä.

Nata - White Trash Disease

Sinneen on pakko päästä taas pian! Me syötii kolmen annoksen menu ja se oli ihan loistava!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiva kuulla! (Tai no, huomasin kyllä juttusi jo silloin kun sen kirjoitit :) )

annemi

Burgeri on kyllä loistava, sekä Porvoossa että Helgingissä. Sinne(en) pitää kyllä päästä pian taas uudelleen :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Just katselin kuvaa, että Porvoossa oli ainakin silloin vähän erilainen se sämpylä. Mä olen itse vähän enemmän sellaisen leveämmän ja matalamman hampurilaisen kannattaja ihan vain siksi, että se on helpompi syödä. Mutta makuunhan se ei vaikuta mitenkään!

Kommentoi